Aplikacije

Pet Viber funkcija koje morate da znate

Kada govorimo o aplikacijama za dopisivanje, Viber je svakako jedna od popularnijih. Bez obzira na to, jedan broj korisnika i dalje ne koristi sve što ova aplikacija pruža. Neke od ovih funkcija su nove, a neke ažurirane - da li ih vi sve znate?

Google Photos privremeno neće automatski sinhronizovati podatke

Za vrijeme pandemije kovida-19 pokazalo se kako korisnici šalju veći broj poruka nego ranije, Google je zbog toga odlučio privremeno obustaviti backup podataka s različitih aplikacija za slanje poruka.

Indija zabranila TikTok i još oko 50 kineskih aplikacija

Indija je zabranila TikTok i još oko 50 drugih kineskih aplikacija jer, kako tvrdi, predstavljaju prijetnju za suverenitet i integritet.

Google blokirao 47 popularnih aplikacija i preporučio da ih uklonite

Android korisnicima se preporučuje da provjere svoje pametne telefone, budući da je u okviru 47 popularnih aplikacija pronađen malver koji je korisnike bombardovao neželjenim reklamama. Preporučuje im se da označene aplikacije obrišu, budući da ih je Google već blokirao.

Google uklonio 36 aplikacija: Obrišite odmah ako imate neku od njih

Google je nedavno uklonio novu "gomilu" zlonamjernih aplikacija iz Google Play prodavnice nakon izvještaja o zloupotrebi privatnosti.

Maliciozne aplikacije ugrozile još 1,7 miliona uređaja

​Google Play, online prodavnica za Android aplikacije, još jednom je postala mjesto za širenje malicioznih elemenata, te je otkriveno još 56 štetnih aplikacija koje su do sada instalirane na preko 1,7 miliona uređaja.

Koja aplikacija je bila najpodložnija sajber napadima u 2019. godini

Informacije, koje je prikupila analitička kompanija PreciseSecurity, otkrivaju listu aplikacija koje su bile najpodložnije napadima tokom trećeg tromesečja 2019. godine.

Google Play objavio najbolje aplikacije, igre i filmove za 2019.

Kako se kalendarska godina približava kraju, vrijeme je za godišnje rekapitulacije. Google je sada objavio Play Store's Best of 2019 listu, sa pregledom najboljih aplikacija, igara, filmova, serija i knjiga/audio-knjiga.

Šta ne smijemo pretraživati na internetu

Većina nas je navikla "guglati" odgovore na različita pitanja - od recepata do ljekarskih savjeta i online bankinga. Gadgets Now otkriva da nikada ne bismo trebali tražiti na Google-u upravo te stranice.

Aplikacije na telefonu mogu povećati fizičku aktivnost

Aplikacije na mobilnim telefonima koje potiču korisnike da ustanu i kreću se svakih sat vremena ili da teže određenom broju prehodanih koraka dnevno pomažu povećanju aktivnosti i vježbanja, pokazuje novo istraživanje.

Najčitanije