Aplikacije

Facebook ima novu aplikaciju za sve koji ne mogu bez videa

U najnovijem pokušaju da udalji kreatore video sadržaja od YouTubea, Facebook je objavio novu, njima namijenjenu, aplikaciju Facebook Creator, koja korisnicima nudi veliki broj alata za strimovanje videa, ažuriranje odjeljka Stories i slanje poruka putem različitih FB platformi.

7 najboljih aplikacija za upravljanje novcem

Predstavljamo vam odabrane aplikacije za kontrolu troškova i pregled gdje zapravo ode sav novac.

Google uvodi isprobavanje aplikacija bez preuzimanja

Iz Googlea ističu da će dostupnost zavisiti ponajprije o samim developerima i njihovoj zainteresovanosti za prilagođavanje aplikacija.

Otkrivamo tajne uspjeha najpopularnijih aplikacija

Za uspjeh aplikacije potrebno je dosta rada, a tu je i faktor sreće. Ipak, postoji nešto što razlikuje najuspješnije aplikacije od ostalih. U pitanju je izgradnja proizvoda koji kupci žele.

Najpopularnije aplikacije među sajber kriminalcima

Analiza kompanije FlashPoint, koja je pratila dešavanja na "Deep & Dark webu" u periodu od 2012. do 2016. godine, može da izazove čuđenje prvenstveno zbog "alata" koji je dugo bio prvi izbor za komunikaciju među sajber kriminalcima.

Kako u pet koraka napraviti uspješnu mobilnu aplikaciju

Mnogi među nama imaju odlične ideje za stvaranje raznih mobilnih aplikacija, ali se većina nikad ne odluči da ih i razvije. To je izazov sa kojim se svi suočavaju, no neke to ne sprječava da uspiju. Istina je da se aplikacije danas mogu razviti i prodati brže od mnogo drugih proizvoda.

Uz ove aplikacije pravićete najbolje selfije

Selfiji su odavno osvojili čitav svet i danas nema ko u svom telefonu ne poseduje makar jednu ovakvu fotografiju.

Aplikacije koje štede novac na poslovnom putu

Pomoću aplikacija možete saznati koliko ćete čekati na aerodromu, koji je najbrži i najjeftiniji način prevoza te kako najbolje iskoristiti slobodno vrijeme.

Reklame

Najčitanije