Aplikacije

Četiri aplikacije koje će vam pomoći da isplanirate i organizujete svoje ciljeve

Šta god da planirate u životu i šta god želite da postignete, prvi korak koji morate napraviti jeste postavljanje cilja.

Evo kako da efikasno žonglirate između svih svojih profila na društvenim mrežama

Ukoliko želite da se bavite marketingom na internetu, morate se prethodno dobro upoznati sa svim kanalima komunikacije koji su potrebni da bi vaša poruka stigla na pravu adresu. Među njima su i Fejsbuk (Facebook), Tviter (Twitter), Instagram, Pinterest, pa čak i LinkedIn ili Bihans (Behance), u zavisnosti od vaše ciljne grupe.

Ove aplikacije za mobilne uređaje su promijenile naš svijet

Godina je dugačak period u svijetu tehnologije, u kome sjajna ideja može brzo da se pretvori u inovativnu novu aplikaciju. Aplikacije su promijenile naš život tako brzo da se ponekad pitamo kako smo uopšte mogli da živimo bez njih. Sjetite se vremena kada smo morali da odemo u agenciju da bismo kupili kartu za avion, čekamo u redu da bismo platili račun... Ili kada ljudi nisu jurili Pokemone.

Šta su korisnici iOS-a najviše preuzimali u 2017.

Godina još uvijek nije gotova, ali Apple je objavio listu najpopularnijih naslova s App Storea

Aplikacije koje su unaprijedile način poslovanja

Razvoj tehnologije omogućio je ljudima da radni prostor posmatraju drugačije. Danas, uz pomoć određenih aplikacija, korisnici nisu u obavezi da idu u kancelarije, već svoje zadatke mogu obavljati odakle god to njima odgovara. Jedini uslov za to je da imaju internet.

Facebook ima novu aplikaciju za sve koji ne mogu bez videa

U najnovijem pokušaju da udalji kreatore video sadržaja od YouTubea, Facebook je objavio novu, njima namijenjenu, aplikaciju Facebook Creator, koja korisnicima nudi veliki broj alata za strimovanje videa, ažuriranje odjeljka Stories i slanje poruka putem različitih FB platformi.

7 najboljih aplikacija za upravljanje novcem

Predstavljamo vam odabrane aplikacije za kontrolu troškova i pregled gdje zapravo ode sav novac.

Google uvodi isprobavanje aplikacija bez preuzimanja

Iz Googlea ističu da će dostupnost zavisiti ponajprije o samim developerima i njihovoj zainteresovanosti za prilagođavanje aplikacija.

Otkrivamo tajne uspjeha najpopularnijih aplikacija

Za uspjeh aplikacije potrebno je dosta rada, a tu je i faktor sreće. Ipak, postoji nešto što razlikuje najuspješnije aplikacije od ostalih. U pitanju je izgradnja proizvoda koji kupci žele.

Najpopularnije aplikacije među sajber kriminalcima

Analiza kompanije FlashPoint, koja je pratila dešavanja na "Deep & Dark webu" u periodu od 2012. do 2016. godine, može da izazove čuđenje prvenstveno zbog "alata" koji je dugo bio prvi izbor za komunikaciju među sajber kriminalcima.

Najčitanije