Aplikacije

Koja je prva aplikacija koju ste ikada preuzeli?

App Store je juče proslavio svoju desetu godišnjicu. Tim povodom, odlučili smo da je savršeno vrijeme za nostalgiju, pa biste i vi trebali pogledati koja je prva aplikacija koju ste preuzeli na vaš telefon.

Želite da razvijate aplikacije za Android uređaje? Ovo treba da znate

Android uređaji su se pokazali kao odlična platforma i za korisnike i za programere, zahvaljujući razvojnom okruženju Android Studio i stalnoj podršci koja dolazi iz Googlea. Ako razmišljate o tome da počnete da pravite aplikacije za Android uređaje, ali niste sigurni kako taj proces izgleda, pročitajte ostatak teksta.

Milijarde dolara za kupovinu aplikacija

Do kraja 2018. godine potrošnja na tržištu aplikacija, u raznim trgovinama aplikacijama poput AppStorea, Play Storea ili drugih, biće teška više od 100 milijardi dolara.

Svijet će do kraja godine na aplikacije potrošiti 100 milijardi dolara

Veliki razvoj bogatog tržišta aplikacija, koje su u svijetu pametnih uređaja postale gotovo svakodnevna potreba, osigurao je i poprilično veliku zaradu onima koji se izradom aplikacija bave.

Google bi mogao da vam blokira aplikacije zbog jedne sitnice

Da li ste ikada primijetili da izgled vašeg i prijateljevog Androida nije baš sasvim identičan, iako koristite istu verziju?

Četiri aplikacije koje će vam pomoći da isplanirate i organizujete svoje ciljeve

Šta god da planirate u životu i šta god želite da postignete, prvi korak koji morate napraviti jeste postavljanje cilja.

Evo kako da efikasno žonglirate između svih svojih profila na društvenim mrežama

Ukoliko želite da se bavite marketingom na internetu, morate se prethodno dobro upoznati sa svim kanalima komunikacije koji su potrebni da bi vaša poruka stigla na pravu adresu. Među njima su i Fejsbuk (Facebook), Tviter (Twitter), Instagram, Pinterest, pa čak i LinkedIn ili Bihans (Behance), u zavisnosti od vaše ciljne grupe.

Ove aplikacije za mobilne uređaje su promijenile naš svijet

Godina je dugačak period u svijetu tehnologije, u kome sjajna ideja može brzo da se pretvori u inovativnu novu aplikaciju. Aplikacije su promijenile naš život tako brzo da se ponekad pitamo kako smo uopšte mogli da živimo bez njih. Sjetite se vremena kada smo morali da odemo u agenciju da bismo kupili kartu za avion, čekamo u redu da bismo platili račun... Ili kada ljudi nisu jurili Pokemone.

Šta su korisnici iOS-a najviše preuzimali u 2017.

Godina još uvijek nije gotova, ali Apple je objavio listu najpopularnijih naslova s App Storea

Aplikacije koje su unaprijedile način poslovanja

Razvoj tehnologije omogućio je ljudima da radni prostor posmatraju drugačije. Danas, uz pomoć određenih aplikacija, korisnici nisu u obavezi da idu u kancelarije, već svoje zadatke mogu obavljati odakle god to njima odgovara. Jedini uslov za to je da imaju internet.

Najčitanije