Apoteka

Poziv za apoteke koje žele da se uključe u akciju dostave lijekova starijima

Štab za vanredne situacije grada Banjaluke uputio je danas javni poziv za zdravstvene ustanove – apoteke koje žele da se uključe u akciju dostave lijekova osobama starijim od 65 godina.

Apoteka na recept izdaje pjesme

ŠORPŠAJER - U malenom britanskom gradu Šorpšajeru pjesnikinja Debora Alma odlučila je otvoriti pjesničku apoteku, jer vjeruje da u slučaju duševnih problema nijedan lijek nije ni do koljena - pjesmi.

Potvrđena optužnica protiv bivšeg direktora gradske apoteke

DOBOJ - Osnovni sud u Doboju potvrdio je optužnicu dobojskog Okružnog javnog tužilaštva protiv lica čiji su inicijali M.V. (37) iz ovog grada koja ga tereti da je kao vršilac dužnosti direktora Javne zdravstvene ustanove Apoteka u Doboju zloupotrijebio službeni položaj i pribavio drugom imovinsku korist veću od 10.000 KM.

Supružnici platili sve dugove sugrađana u apoteci

Supružnici iz Novog Travnika s trenutnom adresom u inostranstvu, a koji su željeli da ostanu anonimni, platili su sva dugovanja sugrađana u apoteci u Novom Travniku.

MOJA apoteka treći put nagrađena svjetskom "Best Buy" nagradom

Na osnovu iskustva i mišljenja korisnika i potrošača o odnosu kvaliteta usluge i odnosu cijena u Bosni i Hercegovini prestižna "Best Buy" nagrada, u kategoriji najbolji lanac apoteka, po treći put pripala je ZU MOJA apoteka.

Bivši direktor apoteke radnici isplatio 13 plata za nerad

​DOBOJ - Vedran Mitrović (37), nekadašnji direktor JZU Apoteka "Jovan Jovanović Zmaj" u Doboju, prvo je zaposlio Adrijanu Radovanović (32), a zatim joj isplaćivao platu tokom trinaest mjeseci iako se ona nijednom nije pojavila na svom radnom mjestu, koje je u zvaničnoj evidenciji bilo zavedeno kao magistar farmacije.

Otplatio sva dugovanja građana u apoteci u Kalesiji

KALESIJA - Muškarac čiji identitet javnosti nije poznat juče je u dežurnoj apoteci "Adonis" u Kalesiji otplatio sva dugovanja građana koji lijekove kupuju na odgođeno plaćanje.

U apotekama nema tamiflua

BANJALUKA - Lijek tamiflu proizvođača "F.Hoffmann - La Roche Ltd." više nema važeću dozvolu za stavljanje u promet i zbog toga ga više nema u apotekama u BiH, rekli su ovo za "Nezavisne" u petak u Agenciji za lijekove i medicinska sredstva Bosne i Hercegovine, dok uvoznik tvrdi da je u pitanju privremena nestašica.

Nepoznati mladić otplatio penzionerima dugove u maglajskoj apoteci

MAGLAJ - Nepoznati mladić danas je u apoteci u Maglaju s namjerom da plati dug jednog od penzionera koji je uzimao lijek odlučio ipak otplatiti sve dugove penzionera u toj apoteci koji su iznosili blizu 400 KM.

Umjesto u stečaj, dobojska apoteka ode u likvidaciju

DOBOJ - Nekada najuspješnije gradsko preduzeće JZU Apoteka "Jovan Jovanović Zmaj", umjesto u najavljeni stečaj, odlazi u likvidaciju, a vlasnik njenog ekskluzivnog poslovnog prostora postaće grad Doboj.

Najčitanije