Apple

Apple prekida update hiljade igara na kineskom App Store-u

Apple je odlučio da prekine podršku i onemogući update za hiljade igara na njihovoj kineskoj verziji App Store-a. Razlog je nedostatak licenci od strane kineske Vlade.

Apple zatvara prodavnice

KUPERTINO - Američka kompanija Apple odlučila je da zatvori 11 svojih prodavnica u državama Arizona, Florida, Severna i Južna Karolina samo nekoliko nedJelja nakon ukidanja vanrednih mJera i otvaranja trgovinskih radnji, saopštio je AP.

Apple odlaže objavu iPhone 12 serije telefona?

Apple će odložiti objavu iPhone 12 serije telefona koja je prvobitno planirana na prezentaciji u septembru, za nekoliko nedjelja, navodi se u nekoliko različitih izvještaja.

Eskobar tuži Apple: Traži odštetu od 2,6 milijardi dolara

Roberto de Hesus Eskobar Gavirilja ili jednostavnije Roberto Eskobar, brat zloglasnog kolumbijskog kralja droge Pabla, nastavlja svoj "sveti rat" protiv kompanije Apple vrijedan 2,6 milijardi dolara.

"Apple" upozorio pljačkaše koji su krali "ajfone": Pratimo vas

Kompanija "Apple" upozorila je pljačkaše koji su tokom nereda u Sjedinjenim Američkim Državama iz njenih prodavnica odnijeli mobilne telefone tipa "ajfon" da su ti uređaji praćeni elektronskim putem i da moraju biti vraćeni.

Kompanija Apple ponovo otvara oko 100 svojih radnji u SAD

VAŠINGTON - Kompanija Apple najavila danas otvaranje oko 100 svojih radnji u SAD, izvijestio je Rojters.

Apple i Google predstavili kako će telefoni pratiti da li ste zaraženi

Tehnološke kompanije Apple i Google juče su predstavile dugo očekivanu tehnologiju za automatsko obavještavanje ljudi ako su možda bili izloženi novom virusu korona, putem aplikacije za pametne mobilne telefone.

Iduće godine Iphone bez porta za punjenje?

Internetom kruže glasine da Apple planira potpuno izbacivanje portova, i da bismo uskoro mogli da vidimo iPhone bez ijednog "ulaza".

Zabranjena upotreba lokacije za praćenje kontakata tokom epidemije

Kompanije "Apple" i "Google" saopštile su da će zabraniti upotrebu funkcije praćenja lokacije u aplikacijama na čijem razvoju rade.

Google i Apple: Korona aplikacija neće čuvati GPS podatke

Kompanije Apple i Google saopštile su da će zabraniti upotrebu funkcije praćenja lokacije u aplikacijama na čijem razvoju rade kako bi usporili širenje virusa korona.

Najčitanije