Apple

Apple priprema iznenađenje za decembar

Iako im to nije običaj, u Appleu će do kraja godine održati još jedan događaj.

Apple otkrio uređaje koji će u potpunosti zamijeniti iPhone?

U Apple-u bi željeli da zamjene svoj najpoznatiji proizvod - iPhone, i to u narednih desetak godina. Ono što bi, međutim, moglo da zamijeni poznati pametni telefon nije drugi takav uređaj, već - pametne naočare.

Otkriven skandal: Appleova kreditna kartica ne vjeruje ženama

Suosnivač Applea Stiv Voznijak pridružio se internet debati i optužbama da Appleova kreditna kartica diskriminiše korisnike.

Ovo je najskuplji računar ikada: Na njega danas duži mejl ne bi stao

Ako kojim slučajem imate koji milion ili dva dolara "u šteku", pritom ste "tech geek" i ljubitelj proizvoda sa logom zagrižene jabuke - onda je ovo zaista prava stvar za vas!

Koliko Apple potroši da napravi novi iPhone?

Ako razmišljate da date više od 1.000 evra za nove iPhone modele, ne možete a da se ne zapitate koliko njegova proizvodnja košta i koliko tačno Apple zarađuje?

Apple priprema iPhone SE2

Apple, prema najavama analitičara Ming-Chi Kuoa, sprema iPhonea SE2, model sličan iPhoneu 8, ali mnogo jeftiniji.

Apple povukao spornu aplikaciju

Američki tehnološki gigant "Apple" saopštio je danas da je iz ponude u svojoj "Apple radnji" povukao aplikaciju za mapiranje koju su demonstranti u Hong Kongu koristili da bi pratili kretanje policije.

Wall Street raste, najviše porastao "Apple"

Na Wall Streetu su u ponedjeljak berzanski indeksi porasli, što se najviše zahvaljuje rastu cijena dionica u tehnološkom sektoru, dok su zabrinutosti u vezi s trgovinskim odnosima između SAD i Kine splasnule.

Ovo je najpopularniji telefon na svijetu

Device Atlas objavio je podatke o 12 najpopularnijih telefona u drugom kvartalu ove godine, a sudeći po podacima, Appleovi telefoni bili su među najkorišćenijim u najvećem broju zemalja.

Hoće li iduće izdanje iPhonea biti retro?

Izdanja Appleovih pametnih telefona za 2020. godinu mogla bi imati dizajn koji počiva na metalnom okviru, sličan onome korištenom za iPhone 4 2010. godine. To tvrdi analitičar Ming-Chi Kuo, čija su se predviđanja dosad često pokazala tačnima.

Najčitanije