Apple

"Apple" uzdrmao berze

LONDON - Akcije na evropskim berzama danas bilježe pad nakon što je američki tehnološki gigant "Apple" objavio prvo upozorenje u vezi sa planiranim prihodima u posljednjih skoro 12 godina.

Apple će od 2019. sklapati iPhone u Indiji

MUMBAJ - Američki tehnološki div Apple počeće da sklapa svoje modele iPhonea u Indiji u lokalnom ogranku tajvanske kompanije Fokskon početkom 2019. godine, javlja Rojters pozivajući se na neimenovani izvor upućen u dešavanja.

Apple sprema iPad mini 5 i jeftini 10-inčni iPad

Apple već ima pokriven gornji segment tržišta tableta, preko svoje iPad Pro serije. Predstavljanje dva nova iPad modela naredne godine, koji stižu po nižoj cijeni, moglo bi poboljšati ukupnu prodaju Apple tableta. Katergorija tableta generalno doživljava pad prodaje tokom poslednih nekoliko godina.

Apple najavio da u Teksasu gradi centar vrijedan milijardu dolara

Tehnološka kompanija Apple saopštila je danas da će sagraditi centar vrijedan milijardu dolara u teksaškom gradu Ostinu.

Apple sprema sopstveni modem za buduće iPhone modele

Apple je u prošlosti ekskluzivno koristio Qualcomm kao dobavljača modema za svoje telefone.

Najbolje aplikacije za iPhone i iPad po izboru Apple

Apple je objavio svoju godišnju listu najboljih besplatnih, kao i aplikacija koje se plaćaju.

Microsoft lider, prvi put ove decenije

Tržišna vrijednost Microsofta premašila je vrijednost Appla prvi put u ovoj deceniji.

Zbog novog lošeg poteza Trampa i Apple na udaru

Predsjednik Donald Tramp najavio je nove tarife za Kinu, što bi moglo da utiče na to da cijena iPhonea bude veća za Amerikance.

Ove 4 aplikacije će osigurati vaš iPhone

iPhone i ostali uređaji s operativnim sistemom iOS postaju sve izloženiji hakerskim napadima. Zato smo pripremili listu od nekoliko najboljih aplikacija za iOS koje će vam pomoći u zaštiti podataka.

Apple reže narudžbe za tri nova iPhonea

Očekivanja su bila velika, ali iPhone očigledno više nije toliko tražena roba, što je dovelo do toga da je Apple u proteklim sedmicama srezao narudžbe za proizvodnjom novih iPhonea koje su lansirali u septembru, objavio je Wall Street Journal.

Najčitanije