Apple

Apple proizvodi i distribuiše zaštitne vizire za medicinske radnike

Direktor Applea Tim Kuk na Twitteru je objavio nove poduhvate u vezi s virusom korona rekavši da se ova kompanija odlučila na proizvodnju i distribuciju zaštitnih vizira za medicinske radnike.

Apple zatvara sve prodavnice van Kine do 27. marta

Američka kompanija Apple zatvoriće do 27. marta sve prodavnice širom svijeta, sem onih u većem dijelu Kine, rekao je izvršni direktor kompanije Tim Kuk.

Apple ponovo otvorio sve prodavnice u Kini

Apple je zvanično ponovo otvorio sve svoje prodavnice u Kini, koje su bile zatvorene zbog epidemije virusa korona.

Suosnivač Applea možda je bio nulti pacijent u SAD

​SAN FRANCISKO - Suosnivač Applea Stiv Voznijak objavio je na svom Twitter profilu da postoji mogućnost da je upravo on tzv. "nulti pacijent" zaražen virusom korona u Sjedinjenim Američkim Državama.

Apple će platiti 500 miliona $ zbog namjernog usporavanja telefona

Američka tehnološka kompanija Apple je pristala da plati do 500 miliona dolara radi namirenja potraživanja klijenata oštećenih zbog njenog namernog usporavanja rada starijih modela telefona radi očuvanja baterija.

Virus korona pogađa zalihe telefona

Apple upozorava da će virus korona koji je već ostavio posledice u Kini, ugroziti prihode i prognoze za prvi kvartal ove godine. Zbog usporavanja proizvodnje i prodaje, isporuka iPhone uređaja biće privremeno ograničena u cijelom svijetu. Za sada oni su jedina kompanija koja je priznala da će virus korona ugroziti njeno poslovanje.

Apple će dizajnirati sopstvene 5G antene

Prema izvještaju, koji je objavio Fast Company, Apple se možda neće odlučiti Qualcomm-ov QTM 525 mmWave antena modul i umjesto toga će dizajnirati sopstvenu 5G antenu.

Apple pravi posebnu 5G antenu za novi iPhone?

Apple ove godine donosi iPhone 5G sa Qualcomm X55 modemom, ali su se pojavili izvještaji koji govore da će američka kompanija ograničiti svoju zavisnost od Qualcomma, pa namerava da koristi sopstvenu 5G antenu.

Huawei prestigao Apple, postao drugi najveći proizvođač telefona

Prema najnovijem izveštaju, Huawei je prešao Apple po broju isporučenih telefona širom svijeta. Na taj način postao je drugi najveći proizvođač na svijetu. Južnokorejski Samsung i dalje drži prvu poziciju.

Google Maps dobija konkurenciju

Google Maps dobija konkurenciju. Da li je vrijeme da pređete na njihovog najljućeg rivala?

Najčitanije