Aquana

Banjalučki vukovci dobili sezonske ulaznice za "Aquanu"

BANJALUKA - Najboljim učenicima osnovnih škola danas su uručene sezonske ulaznice za Vodeni park "Aquana", čime je nastavljena tradicija u okviru koje grad na kraju školske godine nagrađuje najbolje osnovce.

Nakon Radničkog, transformacija ZIBL i "Aquane"

Nakon Centra za obrazovanje odraslih, cilj Gradske uprave je da u transformaciji javnih ustanova i preduzeća iznađe način i krene s transformacijom Zavoda za izgradnju (ZIBL) i JP "Aquana", rekao je juče gradonačelnik Igor Radojičić prilikom posjete Centru za obrazovanje odraslih, bivšeg Radničkog univerziteta.

Rekonstrukcija gradskih preduzeća u toku: ZIBL isplivava, "Aquana" tone

BANJALUKA - Zavod za izgradnju Banjaluka (ZIBL) se iščupao iz blokade koja je s prekidima trajala nekoliko godina i trenutno normalno posluju, ali JP "Aquana" je još u velikim gubicima, posebno vanjski bazeni koji su finansijski neodrživi, rekao je gradonačelnik Igor Radojičić.

Počelo kupanje na "Aquani"

Kupačka sezona u vodenom parku "Aquana" otvorena je danas, a u "Aquani" su rekli da za vikend očekuju dobru posjetu.

Najbolji osnovci dobili sezonske karte za "Aguanu"

BANJALUKA - Najbolji učenici iz osnovnih škola, njih 29, dobili su danas sezonske ulaznice za bazene vodenog parka "Aquana".

"Aquana" u minusu 670.708 KM

BANJALUKA - Preduzeće "Aquana" za prošlu godinu bilježi gubitak u iznosu od 670.708 KM, pokazao je izvještaj glavnog revizora Glavne službe za reviziju javnog sektora RS.

Noćno kupanje na banjalučkoj Akvani u petak

BANJALUKA - U petak 4.8.2017. u Aqua parku će biti organizovana Aquana night swim party, powered by Nektar u periodu od 21-24 časa.

Posjeta dinosaurusima na "Aquani" od 10 do 21 čas

Zabavno-tematski park "Svijet dinosaurusa" zainteresovani mogu posjetiti u "Aquani" od 10 do 21 čas.

Počelo preseljenje zabavno-tematskog parka "Svijet dinosaurusa"

BANJALUKA - Preseljenje zabavno-tematskog parka "Svijet dinosaursa" sa Kastela u "Aquanu" počelo je danas.

Sezona kupanja na bazenima Aquana počinje u subotu

BANJALUKA - ​Ljetna sezona kupanja na bazenima vodenog parka "Aquana" počeće u subotu, rekao je Borivoje Jevđenić, portparol "Aquane".

Najčitanije