ArcelorMittal

Svi radnici ArcelorMittala na broju, ali traže novi posao

PRIJEDOR - Iako je to najavljeno za 1. septembra, nijedan radnik "ArcelorMittala Prijedor" nije otpušten, ali među njima vlada neizvjesnost, zbog čega, pogotovo mlađi, razmišljaju o potrazi za novim radnim mjestima.

Radnici još ne znaju ko je od njih višak

PRIJEDOR - Iako se bliži 1. septembar, kada bi trebalo da počne primjena novog plana rada, koji obuhvata otpuštanje 300 radnika kompanije "ArcelorMittal" Prijedor, niko u toj firmi još ne zna da li je na spisku onih koji bi mogli izgubiti posao.

"ArcelorMittal" da odustane od najavljenog otpuštanja radnika

BANJALUKA - Predstavnici Vlade Srpske izrazili su očekivanje da će kompanija "ArcelorMittal Prijedor" povući najavljenu odluku o otpuštanju radnika, koja je, kako je ocijenjeno, veoma štetna kako za grad Prijedor, tako i za RS u cjelini.

Počeo sastanak o sudbini 300 radnika "ArcelorMittala"

PRIJEDOR - Sastanak, gdje će biti razgovarano o novonastaloj situaciji, nakon što je "ArcelorMittal" Prijedor najavio otkaz za 300 radnika, počeo je u Prijedoru.

"ArcelorMittal" smanjuje proizvodnju i broj radnika?

PRIJEDOR - Kompanija "ArcelorMittal" bi u narednih nekoliko dana mogla donijeti odluke koje nisu dobre po grad Prijedor, a to je smanjenje proizvodnje željezne rude u Omarskoj, što bi moglo dovesti i do smanjenja broja radnika, upozorio je danas Milenko Đaković, gradonačelnik Prijedora.

"ArcelorMittal" i "Komerc-mali" prvi na meti zbog odluke kosovske vlade

BANJALUKA - Zenički "ArcelorMittal" i "Komerc-mali" iz Prnjavora mogli bi biti najveći gubitnici u najnovijem trgovinskom sporu koji se otvorio na Kosovu, s obzirom na to da su u pitanju dva najveća izvoznika iz Bosne i Hercegovine na to tržište.

"ArcelorMittal" Prijedor: Budućnost rudarenja u novim ležištima

PRIJEDOR - Otkopanih 132 miliona tona rudne mase, proizvedeno i plasirano preko 20 miliona tona koncentrata željezne rude, zaposleno oko 850 radnika i investirano 98 miliona KM.

Teško povrijeđena tri radnika 'ArcelorMittala"

ZENICA - Radnici M.A., M.A. i S.E. teško su povrijeđeni u nesreći koja se dogodila u zeničkoj kompaniji "ArcelorMittal".

Najčitanije