Argumenti

Promovisani 44. "Argumenti": Analiza prvih 30 godina Republike Srpske

Promocija 44. tematskog broja naučno-političkog časopisa "Argumenti" održana je danas u Banjaluci, a novi broj su predstavili Milan Ljepojević, urednik časopisa i autori tekstova Predrag Ćeranić, Saša Mićin i Branimir Kuljanin.

Promovisan novi broj "Argumenata", uz čitaoce već petnaestu godinu

BANJALUKA - Četrdeset drugi broj "Argumenta", časopisa za politička/društvena pitanja Saveza nezavisnih socijaldemokrata, promovisan je danas u hotelu "Bosna", a o istom su govorili Milan Ljepojević, glavni i odgovorni urednik časopisa, te Franc Sošnja i Saša Mićin, autori tekstova i članovi redakcije.

Novi broj "Argumenata" - časopis koji odslikava današnju sliku svijeta

BANJALUKA - Novi broj časopisa za društvena i politička pitanja "Argumenti" promovisan je danas u Banjaluci, a glavni urednik časopisa Milan Ljepojević je istakao zadovoljstvo povodom izlaska 41. broja i izrazio zahvalnost redakciji na upornosti jer je njihovom zaslugom nastao i ovaj broj "Argumenata".

Promovisan novi broj "Argumenata"

BANJALUKA - Prvi cilj u idućoj godini je prevođenje časopisa "Argumenti" na barem jedan strani jezik, najvjerovatnije ruski, rekao je danas Milan Ljepojević, urednik ovog časopisa, na promociji decembarskog izdanja u Banjaluci.

"Argumenti" i na veb sajtu

BANJALUKA - "Argumenti" su dali doprinos u očuvanju i odbrani istorije i kulture srpskog naroda, s ciljem njegovog opstanka, rekao je danas Milan Ljepojević, urednik ovog časopisa na promociji okotobarskog izdanja.

Časopis "Argumenti" uskoro i na internetu

BANJALUKA - Promocija aprilskog izdanja 36. broja naučno-političkog časopisa "Argumenti" održana je danas u Banjaluci, a novi broj su predstavili Milan Ljepojević, urednik časopisa, Saša Mićin, član redakcije ovog časopisa, i autori tekstova Branimir Kuljanin i Mišel Buvač.

Promovisan novi broj časopisa "Argumenti"

BANJALUKA - Promocija decembarskog izdanja 35. broja naučnopolitičkog časopisa "Argumenti" održana je danas u Banjaluci, a novi broj su predstavili Milan Ljepojević, urednik "Argumenata", i autori tekstova Krsto Grujić i Branimir Kuljanin.

Promovisan 35. broj časopisa "Argumenti"

BANJALUKA - U Banjaluci je danas promovisan 35. broj časopisa "Argumenti", u izdanju SNSD-a, kojeg su, prema riječima glavnog urednika Milana Ljepojevića, okarekterisali rezultati i analiza oktobarskih opštih izbora u BiH i Republici Srpskoj.

Promovisan novi broj časopisa "Argumenti"

BANJALUKA - Promocija aprilskog izdanja 33. broja naučno-političkog časopisa "Argumenti" održana je u petak u Banjaluci, a novi broj su predstavili Milan Ljepojević, urednik časopisa, i autori tekstova Branimir Kuljanin i Antonije Živković.

Predstavljen 32. broj časopisa 'Argumenti': Ekspresni odgovori na aktuelne događaje

BANJALUKA - Izdanje 32. broja naučnog časopisa za društvena i politička pitanja "Argumenti", koji analitički daje brze i ekspresne odgovore na aktuelne događaje, danas je predstavljen u Međunarodnom pres-centru u Banjaluci.

Predstavljeni novi "Argumenti"

BANJALUKA - Novi, 31. broj časopisa za društvena i politička pitanja "Argumenti", koji izlazi pri Savezu nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), promovisan je danas u banjalučkom hotelu Bosna.

Ljepojević: "Argumenti" ne prodaju maglu

BANJALUKA - Kvalitet, kontinuitet i aktuelnosti osnovne su vrijednosti časopisa "Argumenti", koji je danas napunio prvu deceniju postojanja, rekao je Milan Ljepojević, glavni urednik "Argumenata", na promociji 30. izdanja.

Najčitanije