Arijana Grande

Arijana Grande na Instagramu pokazala svoje pse i novog momka

Ako ste poznata ličnost i ne pokažete svog novog partnera na Instagramu, ta veza kao da ne postoji.

Arijana Grande će nastupiti na dodjeli Grammy nagrada

Pjevačica Arijana Grande vraća se dodjeli Grammy nakon prošlogodišnjeg spora oko nastupa. Pjevačica koja izvodi hit "Thank U, Next" je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavila da će 26. januara nastupiti na 62. dodjeli ovih prestižnih muzičkih nagrada.

Arijana Grande objavila "čudan" spot

Pop pjevačica Arijana Grande, predstavila je novi spot "Breathin".

Vjerila se Arijana Grande

Pjevačica Arijana Grande (24) i Pit Dejvidson (24), zvijezda emisije "Subotom uveče uživo", vjerili su se poslije samo nekoliko nedjelja zabavljanja.

Arijana Grande objavila novi singl

Američka pop pjevačica Arijana Grande objavila je novi singl, prvi od terorističkog napada 2017. godine, tokom njenog koncerta u Velikoj Britaniji.

Uhapšen muškarac zbog povezanosti s napadom u Mančesteru

MANČESTER - Britanska policija uhapsila je muškarca koji se dovodi u vezu sa napadom na koncertu Arijane Grande u Mančesteru 22. maja u kojem su stradale 22 osobe, saopšteno je iz mančesterske policije.

Arijana objavila pjesmu u humanitarne svrhe

Arijana Grande izdala je obradu "Over the Rainbow" kao singl, a sva dobit od pjesme ići će žrtvama terorističkog napada koji se dogodio na njenom koncertu 22. maja.

Arijana Grande u nedjelju pjeva u čast žrtvama u Mančesteru

Američka pop zvijezda Arijana Grande održaće koncert u dobrotvorne svrhe u nedjelju u engleskom gradu Mančersteru, posvećen žrtvama prošlonedjeljnog samoubilačkog napada u tom gradu, saopštila je njena produkcijska kompanija.

Arijanu Grande čuva policija

Pjevačica Arijana Grande nakon napada na njenom koncertu u Mančesteru izjavila je da je slomljena. Ipak, čini se da se ni nedjelju dana kasnije ne osjeća bolje.

Arijana će se vratiti u Mančester

Američka pjevačica Arijana Grande rekla je da će se vratiti u Mančester kako bi održala humanitarni koncert posvećen žrtvama nedavnog napada, prenosi CNN.

Najčitanije