Arizona

Pucao na vatrogasce i hitnu pomoć, petoro ubijeno

TAKSON - Bilans serije napada izvedenih u nedjelju popodne u Taksonu u Arizoni je petoro poginulih, nestanak najmanje dvoje djece i teško ranjavanje napadača i još dvije osobe, saopštila je lokalna policija Taksona.

Kupili lutku kćerki, a u njoj 5.000 pilula droge

FENIKS - Porodica iz Arizone je bila iznenađena kada je u plišanoj igrački koju je kupila djetetu pronašla više od 5.000 pilula droge fentanil.

Bajden vodi i u Nevadi i Arizoni

VAŠINGTON - Američki demokratski predsjednički kandidat Džo Bajden vodi u državi Pensilvanija, ali i u još dvije države koje bi mogle da imaju uticaj na krajnji ishod izbora - Nevadi i Arizoni.

Rijetka vrsta leopard žabe otkrivena u centralnoj Arizoni

Jedna rijetka vrsta leopard žabe nedavno je pronađena u američkoj saveznoj državi Arizona, van svog uobičajenog staništa.

Arizona, novo žarište virusa korona u SAD

FINIKS - Bolnice u Arizoni ponovo će aktivirati planove o vanrednom postupanju zbog epidemije virusa korona nakon naglog skoka broja novooboljelih poslije otvaranja države, koja zajedno sa jugozapadnim susjedima postaje novo žarište.

"Nosio sam masku, ne mogu vam pomoći ako me niste vidjeli"

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je da je u utorak nosio masku tokom obilaska fabrike u Arizoni i u izjavi okupljenim novinarima dodao da im ne može pomoći ako ga nisu vidjeli.

Vatra uništila pijacu za dva sata

GRADAČAC – Danas je nastavljen uviđaj na cijelom požarištu pijace "Arizona" na području Gradačca, koja je u nedjelju u ranim jutarnjim satima zahvaćena velikim požarom.

Desetine miliona KM "izgorjelo" na Arizoni, hiljadu ljudi ostalo bez posla

GRADAČAC - Skoro 500 štandova uz prateće objekte uništeno je u velikom požaru koji je noćas zahvatio pijacu Arizona kod Gradačca.

Dvije trećine objekata na Arizoni izgorjelo, šteta milionska

GRADAČAC - Prema informacijama policije, tužilaštva i vatrogasaca, u požaru na pijaci Arizona, koja se nalazi između Gradačca i Brčkog, nije bilo povrijeđenih nii poginulih.

Trgovac sa pijace "Arizona": Od toga sam hranio porodicu, sada je sve pepeo

GRADAČAC - Vatrogasne ekipe još uvijek se nalaze na pijaci Arizona na području Opštine Gradačac i gase požar na nekoliko dijelova pijace koju je noćas zahvatio veliki požar

Najčitanije