Aston Martin

Unikatni Aston Martin za koji vjerovatno niste čuli

​U Bridžmontu u Engleskoj "oživjeli" su jedan vrlo interesantan automobil.

Geely pregovara sa Aston Martinom

Geely je zainteresovan za kupovinu udjela britanskog proizvođača. Navodi se i da je kineski koncern već kontaktirao upravu kompanije Aston Martin, prenosi Financial Times.

Konačno je stigao: 2021 Aston Martin DBX

Čuveni britanski brend nas je konačno oduševio svojim prvim ikada SUV modelom koji je deo njihovog portfolia, starog 106 godina.

Prvi Aston Martin na dva točka

Kompanije Aston Martin i Brough Superior danas su i zvanično predstavile AMB 001. Riječ je o superbajku ograničene serije, koji je namijenjen vožnji po stazi. On je premijerno predstavljen na Sajmu motocikala u Milanu, pišu Vrele gume.

Bondov Aston Martin DB5 prodat za 6.385.000 dolara

​Jedna kratka vijest sa RM Sotheby’s aukcije održane u Montereyu u Kaliforniji.

Na prodaju Aston Martin DB5 Shooting Brake

​1965 Aston Martin DB5 Shooting Brake by Radford je svojevrsna ikona. Sama predviđena ijcena (1,000.000 – 1,400.000 $) koju će vrlo vjerovatno postići kroz tri nedelje na aukciji u Montereju ne govori cijelu priču, piše portal Vozim.hr.

Aston Martin Valkyrie debitovao na Silverstonu

Aston Martin je riješio da svoj hiper automobil, Valkyrie, javno predstavi publici na stazi Silverstone, prije trke za VN Britanije na kojoj je pobjedu odnio Luis Hamilton!

Aston Martin AM-RB 003 dobio zvanično ime Valhalla

​Ranije identifikovan po svom kodnom nazivu AM-RB 003, Aston Martinov najnoviji hypercar sa centralno smeštenim motorom, razvijen u saradnji s Red Bull Advanced Technologies i Adrianom Neweyjem zvanično je nazvan - Valhalla.

Prodaje se najslavniji automobil na svijetu

Mnogo je automobila koji su slavu stekli u filmovima, ali među njima posebno mjesto zauzima jedan klasik iz 1960-tih.

Bondov Aston Martin DB5 ide na aukciju

​Pred nama je jedan od svega četiri primjeraka Bondovog Aston Martin DB5 modela u “Goldfinger” specifikaciji. Ovaj automobil koji dolazi za svim gedžetima koji su ga učinili jednim od najprepoznatljivijih automobila na svijetu, uskoro ide na aukciju.

Najčitanije