Aston Martin

Aston Martin DBX i DB11 prelaze s benzinca V8 na hibridni model

Svijet se nezaustavljivo mijenja, a nikad nije bila snažnija borba za čišći okoliš koja skreće smjer razvoja i najprestižnijih proizvođača kao što je Aston Martin.

Automobilska remek-djela, ručno se izrađuju i dolaze u paru

Aston Martin i Zagato su se još jednom udružili povodom proslave 100. rođendana slavne kompanije. I pritom su odlučili na osnovi modela V12 Vantage napraviti unikatan model od karbona, i to u coupe i speedster izdanju.

Unikatni Aston Martin za koji vjerovatno niste čuli

​U Bridžmontu u Engleskoj "oživjeli" su jedan vrlo interesantan automobil.

Geely pregovara sa Aston Martinom

Geely je zainteresovan za kupovinu udjela britanskog proizvođača. Navodi se i da je kineski koncern već kontaktirao upravu kompanije Aston Martin, prenosi Financial Times.

Konačno je stigao: 2021 Aston Martin DBX

Čuveni britanski brend nas je konačno oduševio svojim prvim ikada SUV modelom koji je deo njihovog portfolia, starog 106 godina.

Prvi Aston Martin na dva točka

Kompanije Aston Martin i Brough Superior danas su i zvanično predstavile AMB 001. Riječ je o superbajku ograničene serije, koji je namijenjen vožnji po stazi. On je premijerno predstavljen na Sajmu motocikala u Milanu, pišu Vrele gume.

Bondov Aston Martin DB5 prodat za 6.385.000 dolara

​Jedna kratka vijest sa RM Sotheby’s aukcije održane u Montereyu u Kaliforniji.

Na prodaju Aston Martin DB5 Shooting Brake

​1965 Aston Martin DB5 Shooting Brake by Radford je svojevrsna ikona. Sama predviđena ijcena (1,000.000 – 1,400.000 $) koju će vrlo vjerovatno postići kroz tri nedelje na aukciji u Montereju ne govori cijelu priču, piše portal Vozim.hr.

Aston Martin Valkyrie debitovao na Silverstonu

Aston Martin je riješio da svoj hiper automobil, Valkyrie, javno predstavi publici na stazi Silverstone, prije trke za VN Britanije na kojoj je pobjedu odnio Luis Hamilton!

Aston Martin AM-RB 003 dobio zvanično ime Valhalla

​Ranije identifikovan po svom kodnom nazivu AM-RB 003, Aston Martinov najnoviji hypercar sa centralno smeštenim motorom, razvijen u saradnji s Red Bull Advanced Technologies i Adrianom Neweyjem zvanično je nazvan - Valhalla.

Najčitanije