Aston Martin

Aston Martin opet ima savršen automobil

Aston Martin posljednjih godina jednostavno ne zna za promašaj. Nova poslastica stiže povodom saradnje s imenom za kojim mnogi uzdišu.

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake u roze boji

Znamo da su ukusi krajnje subjektivna stvar, ali vjerujemo da bi makar neki proizvođači automobila trebali imati granicu preko koje se ne prelazi. Smatramo da je među njima i Aston Martin, a naročito za model kakav je Vanquish Zagato Shooting Brake.

Aston Martin želi udvostručiti proizvodnju do 2025.

Premda im na ruku ne idu niti Brexit niti usporavanje kineske potražnje za luksuznom robom, Aston Martin će ove godine proizvesti 6400 automobila.

Veliki rast potražnje Aston Martina

Britanski premijum proizvođač Aston Martin ima cilj da do 2025. udvostruči svoju proizvodnju na tržištu, ako potražnja i ostane visoka.

Prvi pogled na Aston Martin SUV

Aston Martin brend konačno nam je omogućio da po prvi put vidimo dugo-očekivani SUV model, otkrivanjem seta fotografija ranog prototipa, zajedno sa potvrdom njegovog zvaničnog imena.

Aston Martin počeo da testira DBX u terenskoj vožnji

Tri i po godine od predstavljanja koncepta DBX, Aston Martin je počeo sa testiranjima svog prvog SUV modela.

Aston Martin Vanquish se vraća u proizvodnju?

Aston Martin Vanquish je po mnogima najbolji model koji je kompanija iz Gaydona izbacila u posljednjih nekoliko decenija, a sada će se vjerovatno vratiti u proizvodnju.

Aston Martin zaštitio ime Valhalla

Osim modela Valkyrie, Aston Martin radi na još nekoliko super automobila, a najnoviji zahtjev za patent koji je britanski proizvođač podnio nam sugeriše kako bi se jadan od njih mogao zvati.

Aston Martin uskoro na Londonskoj berzi

Narednog mjeseca Aston Martin će biti izlistan na Londonskoj berzi. Ponuda je najavljena za prvu polovinu oktobra, s rasponom cijene dionice od 17,50 do 22,50 funti.

Stiže Aston Martin 003

Aston Martin predstaviće 2021. svoj novi hiperautomobil.

Najčitanije