Aston Martin

Aston Martin počeo da testira DBX u terenskoj vožnji

Tri i po godine od predstavljanja koncepta DBX, Aston Martin je počeo sa testiranjima svog prvog SUV modela.

Aston Martin Vanquish se vraća u proizvodnju?

Aston Martin Vanquish je po mnogima najbolji model koji je kompanija iz Gaydona izbacila u posljednjih nekoliko decenija, a sada će se vjerovatno vratiti u proizvodnju.

Aston Martin zaštitio ime Valhalla

Osim modela Valkyrie, Aston Martin radi na još nekoliko super automobila, a najnoviji zahtjev za patent koji je britanski proizvođač podnio nam sugeriše kako bi se jadan od njih mogao zvati.

Aston Martin uskoro na Londonskoj berzi

Narednog mjeseca Aston Martin će biti izlistan na Londonskoj berzi. Ponuda je najavljena za prvu polovinu oktobra, s rasponom cijene dionice od 17,50 do 22,50 funti.

Stiže Aston Martin 003

Aston Martin predstaviće 2021. svoj novi hiperautomobil.

Aston Martin Valkyrie se već preprodaje?

Poznato je da je investiranje u brze i skupe automobile odličan biznis. Bez obzira šta mi mislili o tome (a ne mislimo ništa dobro), radi se o prilično rasprostranjenoj praksi.

Aston Martin DB11: Najljepši blindirani automobil

Armirani automobili su danas neka sasvim druga dimenzija prevoza, u poređenju sa onim što su nekada bili.

Aston Martin pravi 28 primjeraka modela Goldfinger DB5

Aston Martin DB5 iz filma "Goldfinger" je jedan od najpoznatijih filmskih automobila na svijetu, a svi oni kojima je taj automobil drag imaju razloga da se raduju, s obzirom da je britanski proizvođač odlučio da ponovo konstruiše ovaj model.

Nova fabrika Aston Martina se priprema za proizvodnju prvog SUV-a

Aston Martin je prije dvije godine započeo adaptaciju mjesta St Athan u Južnom Velsu i sada je kompetirao dvije od tri faze ovog projekta. Objekat je ranije korišćen od britanskog Ministarstva odbrane, a uskoro će tu početi da se proizvodi prvi krosover ovog brenda.

Aston Martin dotakao nebo – bukvalno

Engleski premijum proizvođač Aston Martin ima ogromne ambicije za budućnost otkako je preokrenuo svoje poslovne rezultate.

Najčitanije