Atina

Uhapšen Nigerijac zbog droge, progutao 1,1 kg kokaina

ATINA - Na Međunarodnom aerodromu u Atini grčka policija je uhapsila Nigerijca koji je progutao 67 paketića kokaina ukupne težine 1,1 kilogram, prenosi ANA.

Krv na ulicama Atine: Grci brane Siriju, ruše Trumanovu statuu

ATINA - Grupa pristalica grčke Komunističke partije pokušala je danas da sruši statuu bivšeg američkog predsednika Harija Trumana u centru Atine tokom protesta zbog vazdušnih udara SAD, Francuske i Britanije na Siriju.

Provalnici upucali biznismena u Atini

ATINA - Grčka policija traga za dvojicom provalnika, koji su danas, prilikom upada u kuću upucali i povredili biznismena (52) u predgrađu Atine Kifisi.

"Poslednja pesma" u čast Jovana Dučića odigrana u Grčkoj

Gostujuća predstava "Poslednja pesma", posvećena liku i djelu velikog pisca i diplomate Jovana Dučića izvedena je u četvrtak na sceni atinskog pozorišta "Ana i Maria Kaluta".

Makedonija okuplja demonstrante u centru Atine

ATINA - Demonstranti iz raznih dijelova Grčke počeli su da se okupljaju u centralnom dijelu Atine gdje se očekuje masovni protest zbog potencijalnog kompromisa grčkih vlasti u sporu oko imena sa susjednom bivšom jugoslovenskom republikom Makedonijom.

Masovne demonstracije u Atini: Očekuje se milion ljudi

ATINA - Oko milion ljudi moglo bi sutra izaći na ulice Atine na masovne demonstracije zbog dugotrajnog spora između Grčke i Makedonije oko imena bivše jugoslovenske republike, saopštili su danas organizatori.

U Atini uhapšen Avganistanac sa detonatorima u rancu

ATINA - Pripadnici grčke policije za borbu protiv terorizma uhapsili su u Atini jednog stranog državljanina, Avganistanca koji je u rancu imao sedam električnih i elektronskih detonatora i nekoliko lažnih ličnih karata.

Policija suzavcem rastjeruje demonstrante u Atini

ATINA - Grčka policija upotrijebila je večeras suzavac protiv demonstranata ispred zgrade parlamenta u Atini.

Novi štrajkovi "zagušili" Atinu

ATINA - Metro u Atini danas je obustavio rad u okviru štrajka protiv novih reformi o čijem usvajanju parlament odlučuje 15. januara.

Ispred zgrade suda u Atini eksplodirala bomba

ATINA - Ispred zgrade Apelacionog suda u Atini eksplodirala je bomba, javlja Anadolu Agency (AA).

Najčitanije