Atina

"Poslednja pesma" u čast Jovana Dučića odigrana u Grčkoj

Gostujuća predstava "Poslednja pesma", posvećena liku i djelu velikog pisca i diplomate Jovana Dučića izvedena je u četvrtak na sceni atinskog pozorišta "Ana i Maria Kaluta".

Makedonija okuplja demonstrante u centru Atine

ATINA - Demonstranti iz raznih dijelova Grčke počeli su da se okupljaju u centralnom dijelu Atine gdje se očekuje masovni protest zbog potencijalnog kompromisa grčkih vlasti u sporu oko imena sa susjednom bivšom jugoslovenskom republikom Makedonijom.

Masovne demonstracije u Atini: Očekuje se milion ljudi

ATINA - Oko milion ljudi moglo bi sutra izaći na ulice Atine na masovne demonstracije zbog dugotrajnog spora između Grčke i Makedonije oko imena bivše jugoslovenske republike, saopštili su danas organizatori.

U Atini uhapšen Avganistanac sa detonatorima u rancu

ATINA - Pripadnici grčke policije za borbu protiv terorizma uhapsili su u Atini jednog stranog državljanina, Avganistanca koji je u rancu imao sedam električnih i elektronskih detonatora i nekoliko lažnih ličnih karata.

Policija suzavcem rastjeruje demonstrante u Atini

ATINA - Grčka policija upotrijebila je večeras suzavac protiv demonstranata ispred zgrade parlamenta u Atini.

Novi štrajkovi "zagušili" Atinu

ATINA - Metro u Atini danas je obustavio rad u okviru štrajka protiv novih reformi o čijem usvajanju parlament odlučuje 15. januara.

Ispred zgrade suda u Atini eksplodirala bomba

ATINA - Ispred zgrade Apelacionog suda u Atini eksplodirala je bomba, javlja Anadolu Agency (AA).

Eksplozija ispred Apelacionog suda u Atini

ATINA - Ispred Apelacionog suda u Atini noćas je eksplodirala bomba, pričinivši manju štetu, a mediji prenose da niko nije povrijeđen.

U Atini predstavljen filmski projekat "Čarape kralja Petra"

ATINA - Predstavljanje filmskog projekta "Čarape kralja Petra", u čijem središtu je srpski monarh Petar Prvi Karađorđević, održano je u ambasadi Srbije u Atini.

Kurdi u Atini protiv "Erdoana diktatora", spalili mu sliku

ATINA - Članovi Kurdistanskog kulturnog centra marširali su danas grčkom prestonicom Atinom, protestujući protiv predsjednika Turske Redžepa Tajipa Erdoana koji se nalazi u dvodnevnoj posjeti Grčkoj.

Reklame

Najčitanije