Atletika

Ekipe "Prnjavor" i " Banjaluka" pobjednici prvenstva u krosu

PRIJEDOR - Atletirači Atletskog kluba /AK/ "Prnjavor" i atletičarke AK "Banjaluka" pobjednici su ekipnog prvenstva Republike Srpske u krosu, koje je danas održano u Prijedoru.

AK Borac najuspješniji na juniorskom Prvenstvu RS

Atletski klub Borac bio je sa 23 medalje najuspješniji klub na danas održanom Prvenstvu RS za junior, koje je održano u Banjaluci.

Međunarodna ulična trka u Prnjavoru 16. oktobra

Dvadesetprva međunarodna ulična trka "Prnjavor 2020" biće održana 16. oktobra uz posebne mjere zbog pandemije virusa korona.

Jevtić: Odmah sam shvatila da sam namjerno gurnuta

Srpska atletičarka Olivera Jevtić, koja je danas napadnuta tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji, izjavila je da joj je odmah bilo jasno da ju je nepoznati muškarac namjerno gurnuo na startu, kao i da će sutra znati tačno kakve su posljedice njenog pada.

Olivera Jevtić napadnuta na trci u Sofiji

Srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji.

Otvoreno Prvenstvo RS u atletici

U Trebinju je počelo Prvenstvo Republike Srpske u atletici za starije pionire i pionirke.

Radojičić razgovarao sa članovima Borca o uspjesima i infrastrukturi

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, primio je predstavnike Atletskog kluba Borac a povod sastanka su kontinuirano dobri rezultati Borca na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Na Prvenstvu BiH u višebojima oborena četiri rekorda

Atletičari i atletičarke su oborili četir bh. rekorda na Prvenstvu BiH u višebojima koje je protekli vikend održano u Sarajevu.

Olimpijski šampion pobijedio na mitingu u Beogradu, Mešić treći

Amerikanac Rajan Krauzer pobijedio je na kuglaškom mitingu "Dobaci do 22" na beogradsku Trgu republike rezultatom - 22,59 metra.

Bašićevoj i Galiću medalje na Balkanijadi, Ivičić oborio rekord

Bh. atletičari Ajla Bašić i Oleg Galić osvojili su medalje na Balkanskom prvenstvu za juniore koje je održano u Istanbulu.

Najčitanije