Atletika

Borčeva štafeta rekordno u Zagrebu

Atletičari banjalučkog Borca bili su uspješni na Ovorenom prvenstvu Zagreba za seniore, a štafeta je oborila rekord BiH za mlađe i starije juniore.

Ovaj sedmogodišnjak bi mogao biti novi Jusein Bolt

Sedmogodišnji Rudolf Ingram Junior ima odranije nadimak Velika Munja, a sada ga svi nazivaju novim Juseinom Boltom.

Banjalučki atletičari uspješni

Atletičari Banjaluke bili su uspješni proteklog vikenda na takmičenjima u Zenici, Beogradu i Herceg Novom.

Atletski klub "Prnjavor" blistao na uličnoj trci u Pančevu

Na danas održanoj 71. Međunarodnoj uličnoj trci u Pančevu ponovo su blistali članovi Atletskog kluba "Prnjavor".

Po dva zlata za Luku, Mihajla i Alminu

Atletičar Borca Luka Ivičić, Mihajlo Memedović iz Glasinca i Almina Rašić iz Teslića osvojili su dvije zlatne medalje na Prvenstvu RS za starije pionire i starije pionirke koje je u subotu održano u Banjaluci.

Gebrselasije, legenda atletike i svjetski rekorder za "Nezavisne": Trčanje je moj život

Obarao je svjetske rekorde 27 puta, osvajao zlatne medalje na olimpijskim igrama i svjetskim prvenstvima, mnogi ističu da je najbolji dugoprugaš ikad i najpoznatiji Etiopljanin, a njegovo ime je Haile Gebrselasije!

Atletičarka postala seks simbol iako to nije htjela

Alison Stok itekako je zaslužna za popularizaciju skoka s motkom, jedna od najljepših sportistkinja svijeta svojom je popularnošću itekako zaslužna za "vojsku" novih generacija koji su izabrali tu atletsku disciplinu.

U subotu Prvenstvo RS u atletici

Prvenstvo RS u atletici za cicibane i cicibanke, te mlađe juniore i mlađe juniorke biće održano u subotu na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Princeza kraljice sportova

Jedna od sportistkinja koje plijene pažnju, kako tokom takmičenja tako i van njega, je austrijska atletičarka Ivona Dadić. Radi se o dvadesetpetogodišnjakinji čiji roditelji su rođeni u Bosni i Hercegovini, a koju Austrijanci nazivaju atletskom princezom, a zanimljivo je i to da ima čin vodnika u austrijskoj vojsci.

Skandal u atletici: Sudije pomjerale koplje za rekord Samca

BEOGRAD - Na državni rekord u bacanju koplja Vedrana Samca bačena je sijenka regularnosti jer je sudija pomjerio koplje nekoliko koraka kako bi došao do rezultata 85,60 metara.

Najčitanije