Atletika

Ivana Španović osvojila Dijamantsku ligu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović treći put u karijeri osvojila je Dijamantsku ligu u skoku u dalj, pošto je večeras pobijedila na takmičenju koje je održano na Gradskom trgu u Cirihu.

Grad Trebinje stipendira mladog atletičara

TREBINJE- Grad Trebinje će stipendirati mladog trebinjskog sportistu Marka Šukovića, člana Atletskog kluba „Trebinje“ koji je nedavno u Kraljevu osvojio titulu balkanskog prvaka za mlađe juniore u skoku u vis.

"Sunce" organizuje miting za lica s poteškoćama u razvoju: Atletikom do veće inkluzije

BANJALUKA - Škola sporta za lica s poteškoćama u razvoju "Sunce" organizuje 22. avgusta od 16.30 po drugi put inkluzivni atletski miting pod nazivom "Sunce", koji će biti održan na Gradskom stadionu.

Ekipe "Prnjavor" i " Banjaluka" pobjednici prvenstva u krosu

PRIJEDOR - Atletirači Atletskog kluba /AK/ "Prnjavor" i atletičarke AK "Banjaluka" pobjednici su ekipnog prvenstva Republike Srpske u krosu, koje je danas održano u Prijedoru.

AK Borac najuspješniji na juniorskom Prvenstvu RS

Atletski klub Borac bio je sa 23 medalje najuspješniji klub na danas održanom Prvenstvu RS za junior, koje je održano u Banjaluci.

Međunarodna ulična trka u Prnjavoru 16. oktobra

Dvadesetprva međunarodna ulična trka "Prnjavor 2020" biće održana 16. oktobra uz posebne mjere zbog pandemije virusa korona.

Jevtić: Odmah sam shvatila da sam namjerno gurnuta

Srpska atletičarka Olivera Jevtić, koja je danas napadnuta tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji, izjavila je da joj je odmah bilo jasno da ju je nepoznati muškarac namjerno gurnuo na startu, kao i da će sutra znati tačno kakve su posljedice njenog pada.

Olivera Jevtić napadnuta na trci u Sofiji

Srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji.

Otvoreno Prvenstvo RS u atletici

U Trebinju je počelo Prvenstvo Republike Srpske u atletici za starije pionire i pionirke.

Radojičić razgovarao sa članovima Borca o uspjesima i infrastrukturi

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, primio je predstavnike Atletskog kluba Borac a povod sastanka su kontinuirano dobri rezultati Borca na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Najčitanije