Atletika SP 2017

Nova kraljica atletike: Englezi su totalno poludjeli za Julijom

Julija Levčenko osvojila je srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Londonu. Ali ukrajinska atletičarka je osvojila i tamošnje medije.

Trener Sandre Perković: Mi smo dvije budale koje se trgaju da bi ljudi u kravatama bili ponosni

Sandra Perković već godinama je dominantna figura u bacanju diska, što je potvrdila i u nedjelju osvajanjem drugog naslova svjetske prvakinje. Ali mnogi nisu ni svjesni kakvi se problemi stoje na Sandrinom putu do uspjeha.

Ivana Španović izabrana za člana sportske komisije IAAF

Iako nije osvojila medalju u skoku udalj, Ivana Španović se iz Londona vratila sa jednom pobjedom, ali ovoga puta su toj pobjedi doprinijele njene kolege.

Mračna strana sportskih medalja: Atletičare dopinguju na prevaru i uzimaju im premije?

Desetine medalja rasute su po stolu, ali one pokazuju jednu mračniju stranu sporta. Lili Abdulajeva živi u blizini Adis Abebe, glavnog grada njene domovine Etiopije.

Zanimljva prepiska na Twitteru: Britni Ris, spavaš li mirno?

Velika prašina digla se oko skoka Ivane Španović na Svjetskom prvenstvu u Londonu, kada joj se otkačio broj sa leđa, zbog čega joj je upisan manji skok od ostvarenog.

Svjetsko prvenstvo završeno trijumfom štafete Trinidada i Tobaga

Atletičari Trinidada i Tobaga osvojili su zlatnu medalju u štafeti 4x400 metara, u posljednjoj disciplini na Svjetskom prvenstvu u Londonu.

Sandra Perković osvojila svjetsko zlato

Sandra Perković je najbolja na svijetu. To nije novost, ali je dobilo potvrdu na Svjetskom prvenstvu u Londonu gdje je hrvatska atletičarka uvjerljivo osvojila zlato. Bacila je disk 70.31m i uzela zlatnu medalju.

Američka atletičarka koja šokira svojim izgledom

Inika Mekferson, rođena 29. septembra 1986. u Teksasu, svakako nije oličenje tipične atletičarke. Svojom pojavom privlači veliku pažnju.

Ruskinja Lasickene odbranila titulu u skoku u vis

Ruska atletičarka Marija Lasickene odbranila je titulu šampionke svijeta u skoku u vis, pošto je trijumfovala na Svjetskom prvenstvu u Londonu.

Sali Pirson zlatna na 100 metara sa preponama

Australijska atletičarka Sali Pirson osvojila je zlatnu medalju u trci na 100 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Najčitanije