Audi

Audi povukao kontroverznu reklamu sa djevojčicom

Njemački proizvođač se izvinio zbog reklame na kojoj je prikazana djevojčica kako jede bananu ispred automobila visokih performansi, što je odmah izazvalo lavinu kritika na Twitteru.

Audi tvrdi da brzina procesora postaje važnija od konjskih snaga

Proizvođači automobila koji su se nekada takmičili ko će lansirati brži model automobila sa snažnijim motorom, ulaze u arenu gdje je neka druga brzina relevantna - kompjuterska.

Optužen da je audijem usmrtio vozača u Brčkom

BRČKO - Potvrđena je optužnica protiv Dušana Ilića (21) iz Brčkog koja ga tereti da je prije dva mjeseca u ovom gradu, u Ulici Bijeljinska, automobilom kojim je upravljao usmrtio Slavena Marčetu (37).

Policija pronašla audi, sumnja se da je korišten u pljački u Palama

PALE - Jaka eksplozija probudila je danas mještane paljanske Ulice Nikole Tesle, gdje su maskirani pljačkaši u gluvo doba noći raznijeli bankomat Nove banke pa s ukradenim novcem, automobilom pobjegli prema Kantonu Sarajevo.

Audi sprema novi kupe SUV, kako bi mogao da izgleda

Audi će najzad ponuditi kupcima rivala BMW-u X4 i Mercedesu GLC Coupe.

Trka ubrzanja: Audi RS7 protiv Mercedes AMG GT 63S

Ekipa Carwow priredila je novu trku ubrzanja, a ovoga puta gledamo jedan Audi i jedan Mercedes.

Audi RS4 ima preko 500 KS i jako je ljut

Iako ispod poklopca već neko vrijeme nije V10, pa ni V8 motor, Audijevi karavani s RS oznakom itekako su opaki. Posebno kada ih dodatno sredi ABT Sportsline.

Tri osobe povrijeđene u sudaru audija i golfa

ŽEPČE - Tri osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi na dionici Žepče-Maglaj, u mjestu Brankovići, javio je "Avaz".

Treća žrtva slijetanja audija u more u Zadru, preminuo 16-godišnjak

ZADAR - Šesnaestogodišnji dječak treća je žrtva saobraćajne nesreće u Zadru koja se dogodila 4. maja kada je automobil sletio u more i tom prilikom su poginula dva mladića.

Blindirani Audi A8 L Security

Audi A8 L Security je limuzina namijenjena državnicima, političarima, ali i određenim poslovnim ljudima i VIP ličnostima kojima je potreban ovaj vid zaštite.

Najčitanije