Audi

Audi najavio Q4 E-Tron Concept

Proizvođač iz Ingolštata će idućeg mjeseca u Ženevi predstaviti najavni koncept Q4 E-Tron, za kojeg navodi da je preteča serijskom modelu koji će na tržište stići kasnije 2020. ili početkom 2021. godine.

Uskoro stiže restilizovani Audi A4 Allroad

Druga generacija modela Audi A4 Allroad će postati mnogo modernija, sudeći po najnovijim špijunskim fotografijama.

Audi sa bh. tablicama pun migranata zabio se u ogradu nakon policijske potjere

RIJEKA - Vozač audija registarskih oznaka BiH, koji je prevozio migrante, uhapšen je danas na autoputu kod Rijeke nakon policijske potjere.

Audi ima novitete u ponudi modela TT

Pomalo zaboravljeni Audijev sportak u novu modelsku godinu ulazi s još više šminke.

Osvježeni Audi TTS

Nepravedno zapostavljen, kultni dvosjed iz Ingolstadta u najjačoj verziji nakon one s oznakom RS, donosi 306 KS i može do 250 km/h.

Kako se pravi Audi E-Tron

Ogromna ekspanzija električnih automobila primorala je pojedine proizvođače da naglo promijene svoj višegodišnji kurs što je stavilo veliki pritisak na njih prilikom kreiranja kvalitetnog vozila.

Sve za žene: Audi mijenja dizajn

Audijevi modeli su posljednjih godina ojačali i vizualno, a mišićavi dizajn je tu jer su tako poželjele upravo žene.

Audi A8 postaje kralj karavana

Zahvaljujući entuzijazmu poznate italijanske kuće, ali i interesu potencijalnih kupaca, pred najprestižnijim Audijevim modelom je dosad najopsežnija prerada.

Novi Audi RS Q3 sa 420 KS

Nakon promocije nove generacije Audija Q3 (najsnažniji motor je na početku benzinac sa 230 KS), automobilska javnost se sada okreće njegovim budućim verzijama.

Lada "očitala bukvicu" luksuznom Audijevom SUV-u

Još jedan video koji pokazuje svu besmislenost SUV vozila, ali i kako su ponekad optimalna rješenja ona najjednostavnija i najjeftinija.

Najčitanije