Audi

Izgorio audi Bube Korelija

SARAJEVO - Audi Q7 u vlasništvu Amara Hodžića, poznatog kao reper Buba Koreli, izgorio je u srijedu naveče u požaru u sarajevskoj opštini Vogošća.

Audi u električnoj ofanzivi: Upoznajte Q4 & Q4 Sportback e-tron

Svjetskom premijerom Audi je još jednom potvrdio kako je marka opasnih namjera za sve koji računaju na elektromobilnost. Dva nova modela jasno pokazuju novi smjer Audija i VW koncerna.

Igrači Reala dobili po Audi, pogledajte šta su izabrali

Real i Audi sarađuju od 2003. godine, a od tada Audijeve modele voze svi igrači i trener prvog tima. Audi redovno "počasti" slavne fudbalere Real Madrida najnovijim modelom i tako je bilo još jednom.

Kod Makarske oštećena dva vozila iz Plenkovićeve pratnje

MAKARSKA - Dva vozila iz pratnje premijera Andreja Plenkovića, oštećena su u saobraćajnom udesu, na ulazu u Makarsku u utorak.

Audi koji mijenja boju

Ovaj audi je zaista unikatan.

Nije vratio iznajmljeni audi pa uhapšen u Jazavičijoj Rupi

HAN PIJESAK - Policija iz Han Pijeska juče je postupila po prijavi da se na teritoriji ove opštine nalazi putnički automobil marke audi Q5, vlasništvo renta-kar agencije iz Sarajeva, koje je iznajmljeno od strane M.B. iz Vlasenice, a koje po isteku ugovora nije vraćeno istoj.

Audi E-tron GT stiže 9. februara

Audi će 9. februara i zvanično predstaviti serijski e-tron GT koji je inače u formi koncepta 2018. godine promovisan na sajmu automobila u Los Anđelesu.

Novi Golf R skuplji od Mercedesa-AMG A35, Audija S3 i BMW-a M135i

Volkswagen je objavio cijenu za britansko tržište najsnažnije verzije Golfa 8. Njemački proizvođač počeo je da prima narudžbine za novi Golf R koji se u Britaniji prodaje po startnoj cijeni od čak 39.270 funti. Volkswagenov visokoperformansni hečbek na Ostrvu je skuplji i od premijum konkurencije iz "njemačke trojke".

Moguće spajanje Bentlija sa Audijem

Volkswagen nastavlja s restrukturiranjem grupe i, prema novinskom izvještaju, britansku marku luksuznih automobila Bentley podrediće svojoj filijali sa sjedištem u Ingolštatu, Audiju, od 2021. godine.

Ukradena dva skupocjena audija iz sarajevske auto-kuće

SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo tragaju za nepoznatim licima koja su ukrala dva skupocjena "audija" i više ključeva od automobila iz auto-kuće "Pantera" u Ulici Kurta Šorka u opštini Ilidža.

Najčitanije