Audi

Ovo je novi Audi S4: Više stila, isto snage i sve to za manje para

Audi obnavlja cjelokupnu gamu modela A4 za 2020. godinu, uključujući i sportsku S4 verziju koju, kao i do sada, pokreće moćni trolitarski V6 turbo motor. Glavne stavke ovogodišnjeg "osvježvanja" su detalji eksterijara i "oštriji" infotejnment sistem na komandnoj tabli.

Audi: Ništa od RS1

Njemački proizvođač Audi najavio je da će se "držati" modela sa pet cilindra kod svoje RS verzije i poručio da se RS1 (četvorocilindrični) neće proizvoditi.

Audi Q9 stiže krajem godine

Audijeva ponuda već pokriva većinu segmenata na tržištu premijum automobila, a njemački Auto Bild piše da ćemo ove godine vidjeti još dva nova modela.

Ukradeni audi vraćen vlasniku

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Prnjavor su u mjestu Gornja Mravica na području te opštine pronašli otuđeno vozilo "audi A-osam", koje je vraćeno vlasniku čiji su inicijali R.S.

Pogledajte kako ubrzava Audijev karavan do 305 km/h

SA 600 KS ispod poklopca novi Audijev RS6 jedan je od najbrutalnijih karavana koje je svijet ikada vidio.

"Audi" hoće da se potpuno otarasi dugmića

Njemački proizvođač već ima tri digitalna ekrana u svojim najnovijim modelima.

"Točkovi veći od 23 inča nemaju smisla"

U Audiju smatraju da je to gornja granica, jer ne namjeravaju da prave veće automobile od modela kao što su Q7 i Q8.

Novi Audi Q2 iznenadiće mnoge

Njemačka kompanija Audi predstavila je svoj najmanji SUV Q2, u svojoj već dobro poznatoj gami, a prototip je prvi put viđen na testiranju.

Audi objavio plan: Otpuštaju 9.500 ljudi da bi uštedjeli milijarde

BERLIN - Audi je objavio danas plan o velikom restrukturisanju firme i ukidanju oko 9.500 radnih mjesta do 2025. godine u pokušaju da prilagodi proizvodnju eri električne mobilnosti i da bi uštedio nekoliko milijardi evra.

Audijem udario curicu u Banjaluci pa pobjegao

BANJALUKA - Četvorogodišnja S.K. iz Banjaluke povrijeđena je kada ju je u blizini škole u naselju Priječani udario audi, a vozač pobjegao, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije