Aukcija

Za koju sumu je prodat brijač Sanje Vučić

Tattoo majstor Filip Reljić postavio je nedavno bizaran oglas na jednom sajtu koji se bavi prodajom stvari, i mnoge šokirao.

"Uraganka" svoj korišteni bic stavila na aukciju

Uraganka Sanja Vučić stavila je svoj korišteni bic na aukciju. Kako kaže, ko ponudi najviše novca - ide sa njom na piće, a novac odlazi u dobrotvorne svrhe.

Napoleonov mač na aukciji

NJUJORK - Mač koji je nosio Napoleon Bonaparta kada je izveo državni udar 1799. biće ponuđen na prodaju tokom vikenda s pet drugih komada oružja koji su pripadali francuskom caru, objavila je američka aukcijska kuća.

Na aukciji Napoleonov mač

Mač koji je nosio Napoleon Bonaparte kada je izveo državni udar 1799. biće ponuđen na prodaju tokom vikenda s pet drugih komada oružja koji su pripadali francuskom caru, objavila je američka aukcijska kuća.

Ajnštajnove teorijske bilješke prodate za 11 miliona evra

Teorijski rukopisi Alberta Ajnštajna sa proračunima kojima je formulisao svoju teoriju relativiteta prodati su na aukciji za 11 miliona evra (9,7 miliona funti, 13 miliona dolara).

Na aukciji niz predmeta i čuveni žuti trotočkaš iz "Mućki"

Niz predmeta iz popularne britanske serije "Mućke" biće ponuđeno na aukciji u engleskom gradu Bristolu, uključujući i originalno žuto vozilo na tri točka.

Lopta "Vilson" iz "Izgnanika" prodata na aukciji

Odbojkaška lopta iz filma "Izgnanik", koju je glavni lik koga je tumačio Tom Henks prozvao "Vilson", prodata je na aukciji za 308.000 dolara.

Kolekcionar dao 1,47 miliona dolara za patike Majkla Džordana

Par potpisanih patika koje je nosila američka košarkaška zvijezda Majkl Džordan prodate su na aukciji za rekordnih 1,47 miliona dolara, javlja Bi-Bi-Si.

Prodat skelet dinosaurusa star 66 miliona godina

Skelet dinosaurusa dug osam metara prodat je na aukciji za 6,6 miliona evra, četiri puta više od očekivane vrijednosti, a kupac je kolekcionar iz Sjedinjenih Američkih Država.

Nintendo igrica prodata za rekordnih 870.000 dolara

Originalni primjerak Nintendove mitske video-igrice "Legenda o Zeldi", prodat je na aukciji za rekordnu svotu od 870.000 dolara, objavila je aukcijska kuća Heritidž Okšens.

Najčitanije