Aukcija

Prvi snimak Dejvida Bouvija prodan za 40.000 funti

Prvi poznati snimak Dejvida Bouvija, dok je bio šesnaestogodišnji pjevač u bendu zvanom The Konrads, prodana je u utorak na aukciji u Britaniji za gotovo 40.000 hiljada funti.

Kenedijeva stolica za ljuljanje prodata na aukciji

Lični predmeti bivšeg američkog predsjednika Džona Kenedija ponuđeni su na aukciji u državi Masačusec a među njima su se našli i njegova stolica za ljuljanje kao i 15 olovaka i naliv pera.

Propala aukcija za prodaju odmarališta "BH Pošta" u Neumu

NEUM - Aukcija za prodaju odmarališta u Neumu, u vlasništvu Javnog preduzeća "BH Pošta"“, nije uspjela jer je stigla samo jedna ponuda

Han Solov pištolj prodan za 550.000 dolara

Lažni laserski pištolj, gotovo u potpunosti napravljen od drveta, kojeg je Harison Ford kao Han Solo koristio u "Povratku Jedija" 1983. godine, prodan je na aukciji za 550.000 dolara, objavila je u nedjelju na Twitteru aukcijska kuća Julien's Auctions.

Hitlerov pribor za jelo prodat na aukciji

Pribor za jelo napravljen specijalno za nacističkog vođu Adolfa Hitlera povodom njegovog 50. rođendana prodat je na aukciji za 12.500 funti (oko 14.220 evra).

Avion Elvisa Prislija ponovo na aukciji

Avion koji je nekad pripadao Elvisu Prisliju, a koji je bio parkiran na pisti u Novom Meksiku skoro četiri decenije, ponovo se prodaje.

Rad Antoana Sent-Egziperija prodat za šestocifreni iznos

Crtež malog princa na globusu, kako drži ljubavni pismo autora Antoana de Sent-Egziperija prodata je na aukciji za 240.500 evra.

Na aukciji kultni auto koji je vozio Mister Bin

Automobil "britiš lejland mini" boje limete koji je glumac Rouan Atkinson vozio u čuvenoj seriji i filmovima "Mister Bin" prodaje se na aukciji "Ikone i legende Holivuda" za 60.000 dolara.

Pejzaž Van Goga prodat na aukciji za sedam miliona evra

Na aukciji u Parizu prodata je slika Vinsenta Van Goga naslikana 1882. godine za sedam miliona evra, inspirisana selom u blizini Haga na kojoj seljanke rade na polju.

Ako želite da ručate s Bafetom treba vam bar 3 mil $

Cijena privatnog ručka sa investitorom Vorenom Bafetom mogla bi da obori novi rekord ove godine, budući da su ponude već premašile cifru od tri miliona dolara.

Najčitanije