Aukcija

Rekordnih 193.750 dolara za plašt "Supermena"

Plašt kojeg je glumac Kristofer Riv nosio u filmu Superman iz 1978. prodan je u ponedjeljak na aukciji aukcijske kuće Julien's Auction pod nazivom 'Icons and Idols' za rekordnih 193.750 dolara.

Na aukciji naočare Lenona i kazna za parkiranje Ringo Stara

Naočare za sunce Džona Lenona, kazna za nepropisno parkiranje koju je dobio Ringo Star i još neki predmeti vezani za slavne Bitlse, naći će se na aukciji kod Sotbija, prenose britanski mediji.

Ručni sat na aukciji prodat za 31 milion dolara

Ručni sat švajcarskog proizvođača Patek Philippe prodat je na aukciji za rekordnih 31 milion dolara. Riječ je o najskupljem satu prodatom na aukciji.

Rijedak plavi dijamant prodat na aukciji za 10 miliona dolara

Najčistiji plavi dijamant, od 7,03 karata, iz privatne kolekcije, prodat je u aukcijskoj kući "Kristi" u Ženevi za 10 miliona dolara.

Rijetki predmeti iz Diznilenda uskoro na aukciji

Galerija Van Iton u Los Anđelesu priprema se za aukciju više od 1.500 rijetkih predmeta iz Diznilenda i Volt Dizni vorlda, koji datiraju još od osnivanja tematskog parka 50-ih godina.

Flaša škotskog viskija na aukciji postigla cijenu od 1,7 miliona evra

Flaša rijetkog single malt škotskog viskija brenda Macallan iz 1926. godine srušila je svjetski rekord na aukciji londonske aukcijske kuće Sotheby's, postigavši cijenu od 1,7 miliona evra.

Uspješno završena 36. aukcija obveznica

BANJALUKA - ​​Ministarstvo finansija Republike Srpske danas, drugog dana aukcije 36. emisije obveznica, posredstvom Banjalučke berze uspješno je završilo prodaju obveznica u vrijednosti od 30.003 miliona KM.

Botičelijev portret na aukciji za 30 miliona dolara

Botičelijev portret renesansnog pjesnika Mišela Marula naći će se ove nedjelje na prodaji na londonskom sajmu umjetnosti Friz Masters za 30 miliona dolara.

Na aukciji u Londonu čuveni Mercedes 300 CE 6.0 AMG Hammer

Prije nego što je kultna tjunerska radionica AMG polovinom 90-ih prešla u portfelj Mercedesa kao zvanični kućni tuner, dotadašnji tjunirani Mercedesi od strane stručnjaka kuće iz Affalterbacha iz 1980.-ih su danas sve vredniji, a onaj koji se smatra možda i najpoželjnijim i najobožavanijim kod auto entuzijasta jeste Coupe verzija serije w124 s oznakom 300 CE 6.0 AMG Hammer.

900 predmeta iz čuvenih filmova na aukciji

​Memorabilije iz najpoznatijih filmskih hitova, među kojima i sjekira Džeka Nikolsona iz filma "Isijavanje", kao i svjetlosna sablja Semjuela L. Džeksona iz "Ratova zvijezda" naći će se na aukciji u septembru, piše Gardijan.

Najčitanije