Australija

Misterija stara 71 godinu mogla bi da bude riješena

Jedna od najvećih misterija u istoriji Australije mogla bi da bude riješena zahvaljujući modernoj tehnologiji. Radi se o slučaju poznatom kao "čovjek iz Somertona".

Ines Bašić, djevojka porijeklom iz BiH među 100 najljepših žena Australije

Australijanka porijeklom iz BiH Ines Bašić svrstana je u 100 najljepših žena Australije, prema magazinu Maxim.

U Australiji bukti 40 požara, gasi ih 500 vatrogasaca

PERT - Oko 500 vatrogasaca bori se protiv požara koji van kontrole bukte na istoku Australije, a do sada je 30 kuća izgorjelo.

Država finansira istraživanja medicinskog kanabisa

MELBURN - Australija će obezbjediti više od dva miliona dolara za istraživanja za upotrebu kanabisa kao pomoć pacijentima koji boluju od nekog oblika raka, rekao je danas australijski ministar zdravlja Greg Hant.

Prostitutka otkrila koje su profesije najbolje u krevetu

Amanda Gof (44) iz Australije se elitnim eskortom i pružanjem seksualnih usluga bavila šest godina, do kraja 2017. godine, a njeno "umjetničko ime" tada joj je bilo Samantha X.

Ovo su najveći uvoznici oružja na svijetu

LONDON - Australija je postala drugi najveći uvoznik oružja na svijetu, pokazali su podaci Stokholmskog međunarodnog insitituta za istraživanje mira (SIPRI).

Francuzima bronza, "kenguri" prokockali plus 15

Košarkaši Francuske osvojili su bronzanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kini poslije velikog preokreta protiv Australije.

Roditelji ubijene Srpkinje: Ostavila nas je da patimo čitav život

Porodica Ivone Jovanović, koja je ubijena u nedjelju uveče u stanu bivšeg dečka u Kvinslendu u Australiji, danima je neutješna zbog činjenice da im ju je neko bezdušno oduzeo.

Sestra Srpkinje ubijene u Australiji: Uradila bih sve da te vratim

Anet Jovanović, mlađa sestra Ivone Jovanović, koja je pronađena mrtva u kući bivšeg dečka na Zlatnoj obali u Australiji, neutješna je nakon njene smrti, a u emotivnoj ispovijesti nije mogla da zadrži suze.

U Australiji više od 100 šumskih požara

MELBURN - Jaki vjetrovi rasplamsali su više od 100 požara u dve australijske države, a vatra je u nekim oblastima opustošila hiljade hektara zemlje, saopštili su zvaničnici.

Najčitanije