Austrija

U Austriji 73 novozaraženih, jedna osoba preminula

BEČ - U Austriji su, u posljednja 24 sata, registrovana 73 nova slučaja zaraze korona virusom, a jedna osoba je preminula.

Austrija zabranjuje slijetanje aviona iz 18 zemalja, na listi i BiH

U cilju suzbijanja pandemije virusa korona Austrija je proširila spisak zemalja za koje važi zabrana slijetanja na austrijske aerodrome na sve zemlje Zapadnog Balkana.

Hamiltonu pol pozicija u Austriji

Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton zabilježio je najbrže vrijeme na treningu i imaće pol poziciju na sutrašnjoj trci Formule 1 u Austriji.

Gornja Austrija i dalje bilježi rast novooboljelih

BEČ - U Austriji je, u posljednja 24 sata, zabilježno 94 novozaraženih virusom korona.

Analiza: Gdje su se sve zarazili Austrijanci

BEČ - Agencija za zdravlje i bezbjednost namirnica (AGES) analizirala je gdje su se sve virusom korona zarazili stanovnici Austrije i došla do zaključka da se to dešava najčešće lokalno i u porodičnom okruženju.

Kurc upozorio Austrijance na "jeftine balkanske testove na koronu"

BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc upozorio je danas državljane Austrije još jednom da ne putuju u zemlje zapadnog Balkana i da tamo ne plaćaju testiranja na kovid-19, piše austrijski Heute.

Usvojena inicijativa za zabranu okupljanja u Blajburgu

BEČ - Austrijski parlament danas je, velikom većinom, usvojio inicijativu za zabranu ustaške komemoracije u Blajburgu.

U Austriji ponovo trocifren broj novozaraženih

BEČ - U Austriji je, u protekla 24 sata, broj novozaraženih ponovo trocifren - 102, a prema podacima Ministarstva zdravlja, trenutno su aktivana 1.053 slučaja oboljenja.

Gornja Austrija žarište zaraze, uvela obavezu nošenja maske

BEČ - Austrijska pokrajina Gornja Austrija, koja je već nedjelju dana žarište zaraze virusom korona, danas je ponovo uvela opštu obavezu nošenja maski.

U Austriji ponovo više od 1.000 aktivno oboljelih od korone

BEČ - U Austriji je broj aktivno oboljelih od virusa korona, a na osnovu rasta novozaraženih proteklih dana, ponovo prešao hiljadu.

Najčitanije