Austrija

Dobra atmosfera na ulicama Beča: BiH će bodriti blizu 20.000 navijača

Od ranih jutarnjih sati na ulicama Beča veliki je broj navijača fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji su napravili odličnu atmosferu i u dobrom raspoloženju dočekuju večerašnju utakmicu s Austrijom.

Arnautović pred meč sa "zmajevima": Srbin sam, ali ne mrzim BiH

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović spreman je na pritisak sa tribina i brojne zvižduke u meču sa Bosnom i Hercegovinom.

Kurc: Beč želi dijalog sa Moskvom, špijuniranje neprihvatljivo

BEČ - Beč želi da nastavi dijalog sa Moskvom, ali vjeruje da špijuniranje nije prihvatljivo, izjavio je austrijski kancelar Sebastijan Kurc.

Državljanin BiH skrivio nesreću u Austriji, žena teško povrijeđena

U austrijskom Salzburgu juče je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao 48-godišni vozač kamiona, inače, državljanin BiH.

Pukovnik negirao da je odavao državne tajne Austrije

BEČ - Pukovnik austrijske vojske u penziji, za kojeg Beč smatra da je špijunirao za Moskvu, odbacio je tvrdnje da je špijun i naglasio da nije odavao državne tajne na štetu Austrije, izjavio je njegov advokat Mihael Hofer.

Pukovnik osumnjičen za špijuniranje ne ide u pritvor

BEČ - Sud u Austriji odlučio je danas da ne naredi hapšenje penzionisanog pukovnika osumnjičenog da je špijunirao u korist Rusije, javila je agencija ARA.

Uhapšen austrijski pukovnik optužen za špijunažu

BEČ - Penzionisani pukovnik austrijske vojske optužen da je radio kao ruski špijun je uhapšen, saopštili su danas tužioci.

Rusija uručila protestnu notu ambasadoru Austrije

MOSKVA - Ministarstvo spoljnih poslova Rusije uručilo je danas protestnu notu ambasadoru Austrije u Moskvi Johanesu Ajgneru povodom optužbi o umiješanosti bivšeg austrijskog pukovnika u špijuniranje u korist Rusije, preneo je TASS.

Moskva zbog "špijuna" pozvala austrijskog ambasadora na razgovor

MOSKVA - Rusko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je austrijskog ambasadora na razgovor u vezi sa optužbama Beča za špijunažu, javljaju ruske novinske agencije.

Kurc: Austrija podržava članstvo Kosova u Interpolu

BEČ - Austrija podržava napore Kosova da bude primljena u članstvo Interpola, rekao je austrijski kancelar Sebastijan Kurc agenciji APA povodom današnje posjete Prištini.

Najčitanije