Auto

Izgorio auto u Sarajevu

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Stup rano jutros izgorio je automobil koji se nalazio na parkingu u ulici Vitomira Lukića.

Besplatne kontrole auta do 20. jula u RS

​BANJALUKA - Preventivna akcija besplatne kontrole tehničke ispravnosti vozila počela je juče u banjalučkom naselju Lazarevo, koju su stručne ekipe Auto-moto saveza RS obavljale na pokretnom tehničkom pregledu.

Banjalučanin uhapšen zbog krađe auta

BAJALUKA - Banjalučanin M.G. uhapšen je zbog sumnje da je u nedjelju sa parkinga u Ulici Manjačkih ustanika ukrao automobil daevo lanos.

Preminula djevojčica koju je otac ostavio u pregrijanom autu

RIJEKA - Ugasio se život četverogodišnje djevojčice koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu.

Sjeo da isproba auto i nije se vratio

Policijski službenici Policijske stanice Ivanec zaprimili su prijavu 38-godišnjaka da je prevaren od strane 39-godišnjaka. Prema prijavi, 39-godišnjak je po prethodnom telefonskom dogovoru došao u dvorište kuće 38-godišnjaka u Prigorcu, radi kupovine putničkog automobila marke Audi A6, objavila je policija u saopštenju.

Jako nevrijeme u Gradišci: Oluja odnijela krov i oštetila automobile

GRADIŠKA - Gradišku je sinoć zahvatilo strašno nevrijeme, a vjetar i grad su uništili zgradu i automobile Elektrokrajine.

Četiri dječje auto-sjedalice pale na testu

BANJALUKA, SARAJEVO - Od četrdesetak auto-sjedalica različitih veličina, prisutnih na evropskom tržištu, uključujući i naše, njih četiri su dobile loše preporuke, odnosno zaslužile ocjenu - nezadovoljavajuće.

Kružna auto-trka okupila 85 učesnika iz regiona

BANJALUKA - Međunarodna kružna auto-trka "Nagrada grada Banjaluka 2019", koja se danas održava na Auto-moto dromu "Zalužani", okupila je 85 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne gore i Makedonije.

Pijan sletio u kanal, pa mu pokrali metal sa auta

Jedan 27-godišnjak u četvrtak rano ujutro pijan je sletio u jarak kod pružnog prelaza između Đurđevca i Virja.

Za vikend kružna auto-trka i izložba old tajmera

​Najprestižnije takmičenje u oblasti automobilizma u Republici Srpskoj i BiH, Kružna auto-trka "Nagrada grada Banjaluka 2019" biće održana sutra i prekosutra na Auto-moto dromu "Zalužani", u organizaciji banjalučkog Auto-karting kluba "Profesional" i Sportskog auto-moto saveza Republike Srpske.

Najčitanije