Auto

Najduži automobil na svijetu ima helidrom, bazen i mini-golf

Izrađen je 1986. godine, a nakon posljednjih modifikacija dužina mu je porasla na više od 30 metara.

Sve premijere sajma automobila u Beogradu

Poslije trogodišnje pauze, kapije Beogradskog sajma ponovo se otvaraju za ljubitelje automobila i motocikala u četvrtak 12. maja.

Manja proizvodnja vozila pogađa i bh. auto-industriju

BANJALUKA, SARAJEVO - Zbog problema u isporuci dijelova njemački proizvođači automobila će tokom ove godine proizvesti mnogo manje vozila nego što su planirali, što će osjetiti i domaći proizvođači u auto-industriji, koji već imaju manje posla i manji broj narudžbi od strane njemačkih kompanija.

Hondini automobili nisu primamljivi Evropljanima

Čitava gama japanske marke u prvom kvartalu ove godine na Starom kontinentu imala je višestruko manje registracija od tržišnog lidera Peugeota 208.

Pokušao da parkira Porsche na trotoar pa izlomio auto

​Otpali su mu dijelovi karoserije i sa zadnje i sa prednje strane vozila, neke je čak i pregazio, da bi potom nastavio da vozi kao da se ništa nije desilo.

Mjesec i po robije za paljenje poslanikovog vozila u Brčkom

BRČKO - Nedeljko Trifković (20), optuženi da je prošle godine u Brčkom podmetnuo požar na automobilu poslanika Uroša Vojnovića, osuđen je na mjesec i 15 dana zatvora.

Izgorio automobil na autoputu Banja Luka - Doboj

​BANJALUKA - Putničko vozilo u potpunosti je izgorjelo danas na autoputu Banja Luka - Doboj u posljepodnevnim časovima kada je došlo do požara.

Slupao auto od 700.000 dolara jer nije umio da koristi manuelni mjenjač

Ford GT u Heritage Edition verziji je veoma rijedak automobil, s obzirom da je napravljeno svega 346 primjeraka.

U belgijskoj luci zarobljeno više od 8.000 luksuznih automobila

Zbog uvedenih sankcija u luci Zeebrugge u Belgiji gotovo mjesec dana stoji više od 8.000 novih luksuznih automobila.

Šta napraviti kada automobil strada u poplavi

Posljednjih nekoliko godina na malim ekranima gledamo kako se posvuda događaju poplave biblijskih razmjera. Mnogi i ne trebaju gledati male ekrane već su i sami bili žrtve takvih prirodnih nepogoda.

Auto stoji dvije godine na parkingu aerodroma

Automobil je na parkingu ostavljen u martu 2020. godine i vlasniku od tada nema traga.

Šta nam poručuju promjene u zvuku motora

Zvuk motora mnogo toga može najaviti pa je dobro pratiti njegov rad i auditivne signale koje šalje. Po njima ćete odrediti generalno zdravstveno stanje pacijenta, odnosno reagovati na vrijeme ako duboki dizelski bariton postane tenor. Šalu na stranu, ovo su neke promjene u radu motora, a na vama je da ih čujete na vrijeme i probate dešifrovati uzroke. Najbolje je odmah zvati servis. Pojave li se upozorenja na instrumentnoj ploči, odnosno uključe li se kontrolne lampice, obavezno koristite priručnik za vozilo i provjerite o kojem se problemu radi pa potom kontaktirajte servisere, piše revija.hak.

Ovako Nissan GT-R sa 1.400 KS juri auto-putem

Nissan GT-R jedan je od najčešće tjuniranih supersportaša, a da mu je u tom pogledu samo nebo granica najbolje dokazuje današnji video.

Najsrećniji vozač na svijetu: Nevjerovatno šta je preživio

Iako je mala Honda potpuno smrskana između dva kamiona, vozač je imao mnogo sreće.

Vozio auto-putem preko 400 km/h - oslobođen krivice

Češki je tajkun u dva navrata vozio auto-putem preko 400 km/h. Za drugi pokušaj je izveden pred sud - i oslobođen krivice.

Najčitanije