Auto

Vozio električni automobil od Minhena do Zagreba, nije bio srećan

Njemački biznismen podijelio je svoje utiske sa ovog putovanja dugog 550 km.

U toku izvlačenje vozila iz Drine, nastavljena potraga za mladićem

BIJELJINA - U toku je izvlačenje automobila golf pet iz Drine kod Bijeljine, a nastavlja se potraga za mladićem koji je u utorak, 30. marta, sletio u rijeku u semberskom naselju Amajlije, rekao je načelnik Policijske uprave Bijeljina Stjepan Terzić.

Načelnik kupio službeni auto od 131.000 KM

PROZOR-RAMA - Jozo Ivančević, načelnik opštine Prozor-Rama, nabavio je službeni automobil vrijedan 131.000 KM.

Kako da zaštitite svoj auto od ogrebotina

Ogrebotine na automobilu nisu ni rijetke i neuobičajene. Čak i ako je automobil garažiran, čim ga izvezemo, mogućnosti za nastanak ogrebotine ima napretek, od kamenčića ili grančica na putu do pojedinih zlobnih prolaznika koji namjerno zagrebu vaš lim.

Šest razloga zbog kojih biste vozili električni automobil

Korišćenjem električnog automobila u bilo kom velikom gradu se štedi puno vremena i novca.

Ovo su automobili na kojima se najčešće skida kilometraža

Skidanje kilometara je jedna od najčešćih prevara na tržištu polovnih vozila koja može drastično da ošteti kupca.

Oduzet automobil, vozač duguje za kazne više od 30.000 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Od lica čiji su inicijali S.A. iz Novog Grada, koje je upravljalo vozilom prije sticanja prava na upravljanje i koji za izrečene prekršaje duguje više od 30.000 KM, policija je na Istočnoj Ilidži privremeno oduzela automobil.

Razmatra se zabrana igre GTA, tinejdžeri počeli kopirati zločine

Gejmeri se ponekad previše "užive" u video-igre, pa se zamuti granica između stvarnosti i virtuelnog sveta. Izgleda da je upravo to slučaj sa jednom veoma popularnom franšizom - Grand Theft Auto (GTA).

Najmanja Mazda stane u kofer

Mazda je poznata po svojim inovacijama, ali i velikoj mašti njenih inženjera pa je redovno znala iznenaditi svijet svojim pomalo uvrnutim novotarijama. Jedna takva dogodila se početkom 1990-ih kad su u Frankfurt na tamošnji sajam automobila donijeli klasični putni kofer i izložili ga.

Zbog auto-puta Banjaluka - Prijedor najavljeno rušenje 237 objekata

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je danas u parlamentu Srpske da je zbog izgradnje auto-puta Banjaluka - Prijedor na području Prijedora predviđeno rušenje 80 objekata, a Banjaluke 157 objekata, od čega su 40 odsto stambeni, a 60 odsto pomoćni.

Najčitanije