Auto

Eksplodirao automobil, teško povrijeđen muškarac

NOVI SAD - Jedan muškarac teško je povrijeđen u eksploziji automobila u naselju Detelinara u Novom Sadu.

Vlasniku izgorjelog automobila u Čađavici kolege kupile drugi

BRČKO - Da postoji još kolegijalnosti u našem društvu pokazuje i današnji primjer iz Brčkog.

Kinezi grade fabriku auto-rasvjete u Nišu

BEOGRAD/NIŠ - Kinezi će graditi fabriku auto-rasvjete u Nišu, što je nova kineska investicija koja će obezbijediti 1.000 radnih mjesta, rekao je ministar privrede Goran Knežević.

Pripazite na klimu, neispravna troši znatno više goriva

S lijepim proljećnim danima i prvim visokim temperaturama vjerovatno ste u automobilu požurili da upalite klimu, ali pri tome možda uvidjeli da unutrašnjost niti miriši baš ugodno, niti se vazduh dovoljno hladi.

"Nezavisne" objavljuju fotografiju vozila odbjeglog Đukanovića

BANJALUKA - Policija i dalje traga za odbjeglim Benedijem Đukanovićem, osumnjičenim za zločin u Glamočanima, gdje su ubijeni Slaviša Krunić, njegov saradnik Žarko Pavlović, te jedan od napadača, Željko Kovačević.

Istraga o ubistvu Krunića: Pronađene puške i auto napadača

BANJALUKA - Policija je pronašla dvije automatske puške za koje se vjeruje da su njima izrešetani banjalučki biznismen Slaviša Krunić i njegov saradnik Žarko Pavlović, ali i crvenu opel korsu, vlasništvo ubijenog napadača Željka Kovačevića.

Sve više žena obučava kandidate: U RS 53 instruktorke za volanom

BANJALUKA - Da su žene jednako dobre u vožnji kao i muškarci uprkos nekim stereotipima, a tako i u obuci iz vožnje, dovoljno govori i to da je u posljednjih nekoliko godina sve više instruktorki u auto-školama u RS.

Za noć ukrali tri auta, u jedno provalili

MODRIČA - Policija iz Modriče traga za nepoznatim licem, ili više njih, koje je u noći između nedjelje i ponedjeljka ukralo dva golfa 2, FIAT punto, te provalilo u jedan golf 2.

EP donio odluku o internetu važnu za automobile

Poslnici Evropskog parlamenta prihvatili su prijedlog Komisije da standard za povezivanje automobila putem Interneta bude tehnologija wi-fi, čime je otklonjen prijedlog kompanija poput BMW-a i Deutsche Telekoma da se izabere standard baziran na mrežama 5G.

Na "Auto Moto Show Podgorica 2019" modele predstavlja 37 kompanija

​Sajam automobila, motocikala i opreme "Auto Moto Show Podgorica 2019" svečano je otvoren danas u Podgorici. Na Sajmu su izloženi vodeći brendovi automobilske, moto i nautičke industrije koji su prisutni na tržistu Crne Gore.

Najčitanije