Auto

Kokoška uzrok kvara na autu

Automehaničar u američkoj saveznoj državi Florida bio je iznenađen kada je tokom provjere kvara na automobilu ustanovio da je uzrok kokoška koja se zavukla ispod haube.

Zapaljen auto direktorice Televizije Sarajevo

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Alipašino Polje u noći sa utorka na srijedu zapaljen je automobil u vlasništvu direktorice Televizije Sarajevo Edine Fazlagić.

Topić i Mićić: U planu dva prelaska u Srbiju autoputem, preko Save i Drine

BIJELJINA - Direktor "Auto-puteva Republike Srpske" Dušan Topić rekao je danas da će u perspektivi kod Bijeljine postojati dva prelaska u Srbiju autoputem - jedan preko Save u Rači i drugi preko Drine u zoni Pavlovića ćuprije.

Koji model će biti Svjetski automobil godine?

Lista kandidata za "Svjetski auto 2019." (World Car of the Year) skraćena je sa 40 imena na 10 finalista, a pobjednik će biti poznat 17. aprila.

Policija pretresla auto-placeve u Kozarskoj Dubici

PRIJEDOR – U Kozarskoj Dubici u petak je izvršen pretres na dvije lokacije koje koristi lice S.R. (1979) iz Kozarske Dubice.

Macolom na auto parkiran na zebri

​Na društvenim mrežama objavljen je video snimak iz Splita na kome se vidi muškarac kako macolom razbija Golf 4 splitskih registarskih oznaka.

Policija "češlja" auto-placeve

PRIJEDOR - U borbi protiv nelegalne prodaje vozila i autodijelova, prijedorska policija izvela je akciju "Zoll 3", u sklopu koje je predmet provjere 58 automobila, ali i veća količina dijelova za četvorotočkaše.

Redovne kontrole i protivpožarni aparat poželjni za svaki auto

​BANJALUKA - Redovnim održavanjem automobila i otklanjanjem nedostataka u najvećoj mjeri može se spriječiti samozapaljenje vozila, koje je često na našim putevima, a uzroci samozapaljenja su razni, te stoodstotna zaštita ne postoji, tvrde automehaničari.

Muškarac koji je stradao u zapaljenom autu imao infarkt

BANJALUKA - Obdukcijom ugljenisanog tijela koje je juče izgorjelo u automobilu u naselju Milakovići kod Banjaluke, utvrđeno je da u pitanju sredovječni ili stariji muškarac i da je je tokom vožnje imao infarct, što je i najvjerovatnije razlog zbog kojeg je skrenuo sa puta, saznaju "Nezavisne".

Još uvijek nepoznat identitet osobe koja je izgorjela u automobilu

BANJALUKA – Još uvijek nije poznat identitet osobe koja je juče stradala u saobrćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u mjestu Milakovići.

Najčitanije