Auto

Cijev pukla na ulici u Novom Sadu, rupa "progutala" auto

Nesvakidašnja situacija dogodila se danas u Novom Sadu, kada je automobil propao u rupu koja se stvorila zbog pucanja vodovodne cijevi. Na sreću, niko nije povrijeđen.

Ko više koristi mobilni tokom vožnje, muškarci ili žene?

​Muškarci i žene su gotovo podjednaki kada je konzumiranje hrane ili pića za upravljačem u pitanju, 58 % vozača i isto toliko vozačica priznalo je da ponekad jedu i piju dok voze automobil, a kakva je situacija s korišćenjem mobilnog.

Otvorena poslovnica Auto Milovanović na Ilidži

Auto Milovanović obavještava sve kupce da je počela sa radom nova 21. prodavnica auto-dijelova, servisne i prateće opreme u Bosni i Hercegovini.

Otkriveno ko je zapalio auto zamjenika načelnika PU Trebinje

TREBINJE - Ostoju Govedaricu (28) iz Gacka, od ranije poznatog policija, uhapsila je trebinjska policija i sumnjiče ga za krivnično djelo izazivanje opšte opasnosti i dovode u vezu sa paljevinom automobile reno klio u vlasništvu zamjenika načelnika Policijske uprave Trebinje Milivoja Vukovića.

Spavala sa mehaničarom da ne bi platila popravak auta

Svake sedmice čitaoci The Guardiana šalju priče o svom seksualnom životu, a ovoga puta objavili su priču o velikoj promjeni koja je nastala u životu jedne žene.

Još ništa od iste cijene obuke u auto-školama

SARAJEVO, BANJALUKA - Uspostavljanje jedinstvene cijene za polaganje za vozačku dozvolu, kako kažu u auto-školama u BiH, neće se skoro desiti iako oni to traže, ali za razliku od njih, mnogim budućim vozačima, odnosno kandidatima, to i odgovara jer su strahovali da bi time moglo doći do poskupljenja.

Prva Auto-moto berza polovnih vozila

NOVI SAD - Prva Auto-moto berza, na kojoj će posjetioci moći da vide bogatu ponudu polovnih automobila i opreme, otvorena je danas na Novosadskom sajmu i trajaće danas i sutra.

Banjalučanka ukrala 23.000 KM muškarcu s kojim je bila u autu

BANJALUKA - Dvadesetdevetogodišnju Banjalučanku Slavicu M. identifikovala je policija zbog sumnje da je sinoć od muškarca sa kojim je bila u autu u ulici Jovana Dučića, ukrala 23.000 maraka i to dok je on pijan zaspao, saznaju “Nezavisne”.

Novi incident u Banjaluci: Instruktor istjerao ispitivača iz auta

BANJALUKA - Marš napolje, magarac, rekao mi je instruktor Zdravko Ivić iz banjalučke Auto-škole "Ivić", nakon što sam od kandidata koji je polagao vozački ispit zatražio okretanje vozila unazad na raskrsnici.

Sajam automobila u Frankfurtu otvoren za publiku

Frankfurtski auto-salon otvorio je danas svoje kapije za publiku, nakon dva dana rezervisana za predstavnike medija.

Najčitanije