Auto

Stiže električni Rolls-Royce

Rolls-Royce je već nekoliko puta potvrdio da radi na modelu s elektropogonom, a najnovije vijesti iz britanskih izvora otkrivaju i neke nove detalje.

"Ludovao" po snijegu pa sletio sa puta

Drifting po snijegu je veoma zabavna, ali u isto vrijeme i veoma opasna aktivnost što će potvrđuje video-snimak.

Za pola godine u Trebinju planulo šest auta

TREBINJE - U posljednjih pola godine u Trebinju je planulo šest automobila i za sve postoje sumnje da su u pitanju namjerne paljevine, zbog čega je izražena zabrinutost na Forumu za bezbjednost zajednice koji je danas u Trebinju zasjedao, prvog radnog dana nakon proslave božićnih praznika i Dana Republike.

IFO: Stanje njemačke auto-industrije pogoršano

Stanje u automobilskoj industriji u Njemačkoj se pogoršalo kako za njemačke proizvođače automobila, tako i za njihove dobavljače, pa je u decembru ocjena njihove trenutne situacije pala na minus 5,4 poena, dok je u novembru iznosila plus pet poena, najnoviji je nalaz istraživanja njemačkog Ekonomskog instituta IFO.

Automobil ofarban najcrnjom bojom na svijetu izgleda kao zvjezdano nebo

Ekipa jednog YouTube kanala ofarbala je automobil micubiši lanser najcrnjom bojom na svijetu koja može da se kupi i upija 99,4 odsto svjetlosti, uz dodatak destilata nafte, zbog čega njegova površina izgleda kao noćno zvjezdano nebo.

Auto sletio u more kod Splita, jedna osoba poginula

SPLIT - Jedna osoba je poginula, a tri su povrijeđene kada je noćas oko 1.25 vozilo u kojem su se nalazili sletjelo sa puta u more u Kaštel Starom.

Incident ispred Skupštine Srbije, automobil probio ogradu

BEOGRAD - Neidentifikovana osoba probila je danas automobilom zaštitnu ogradu ispred glavnog ulaza Doma Narodne skupštine, nakon čega je, prema riječima očevidaca, izašla iz vozila i vikala.

Auto uletio među pješake u Londonu, ima teško povrijeđenih

LONDON - Kako prenose britanski mediji, u Londonu je automobil uletio u pješake usljed čega je nekoliko osoba teško povrijeđeno.

Nepoznata osoba na diplomatskom vozilu u Ljubljani ispisala "Alah"

LJUBLJANA - Policija u Ljubljani traga za nepoznatom osobom koja je na jednom od automobila, koje koriste strane diplomate u Sloveniji ispisala riječ "Alah", saopšteno je danas.

Automobilska trka do Mjeseca, Mask ima novu "ludu" ideju

SpaceX kompanija koja je u vlasništvu Ilona Maska planira da u svemir pošalje dva automobila koja će se trkati do svemira.

Najčitanije