Auto

Od 2019. dozvoljena vožnja "auto-pilotom"

Od 1. januara iduće godine na mnogim autoputevima kroz Austriju biće dozvoljena vožnja automobilima sa "auto-pilotima".

Vlasnik banjalučke kockarnice u nagradnoj igri dodijelio neisplaćeni auto

BANJALUKA - Protiv Dalibora Vasilića (48) vlasnika kockarnice "Lucky games" banjalučka policija podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu zbog štete od 39.000 KM koju je nanio jednoj autokući kao i dobitniku automobila u nagradnoj igri.

Kod Mostara izgorio automobil, tragediju spriječili građani

MOSTAR - Automobil Renaulut Megane izgorio je danas oko 15.15 sati na zapadnom izlazu iz Mostara mjestu Žovnica. Srećom nema povrijeđenih, a tragediju je spriječila prisebnost drugih učesnika u saobraćaju.

Uhapšen zbog krađe auto dijelova

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske stanice Sokolac danas su zbog teške krađe uhapsili Branislava Gordića, jer je prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata ovog lica pronađen određeni broj auto-dijelova, za koje postoji sumnja da potiču iz krivičnih djela izvršenih na području Kantona Sarajevo, saznaje Srna nezvanično.

Gorjelo vozilo banjalučkog zelenaša

BANJALUKA - Tojota, koju koristi Banjalučanin A.Č, a koji je osuđivan zbog zelenaštva, gorjela je noćas u Ulici rakovačkih rudara u Banjaluci.

Svega šest električnih auta uvezeno u BiH

BANJALUKA - Tokom prvih deset mjeseci ove godine uvezeno je svega šest električnih vozila u BiH, a stručnjaci misle da su razlozi za to uglavnom njihova visoka cijena i nepostojanje dovoljnog broja punjača, te kažu da država treba na neki način da stimuliše uvoz ovakvih vozila.

Gorio auto u Banjaluci, obaviještena policija

BANJALUKA - Automobil golf 5 gorio je noćas u Krfskoj ulici u Banjaluci.

Ukrao novac od rođaka pa kupio auto

Službenici Uprave policije MUP-a danas su u Bijelom Polju uhapsili maloljetnog P.M. (17) koga su potraživali zbog sumnje da je iz kuće svog srodnika N.M. otuđio novac u iznosu od 5.000 evra.

Uhapšen nakon što je ukrao automobil u Čelincu

BANJALUKA - Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naredio je ispitivanje lica čiji su inicijali R.Ć. (37) koje je uhapšeno nakon što je ukralo automobil u Čelincu.

Na koliko bara duvati gume?

U pravilu se brojke kreću oko 1,9 do 2,1 za zadnje gume odnosno 2,1 do 2,3 bara za prednje gume.

Najčitanije