Auto put

Dodik: Nisam zadovoljan pričom o auto-putu Sarajevo-Beograd

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva Milorad Dodik izjavio je da nije više zadovoljan pričom o izgradnji auto-puta Sarajevo-Beograd jer nema konkretnih podataka.

Višković: U oktobru gradnja auto-puta Banjaluka-Prijedor

PALE - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da će auto-put Banjaluka-Prijedor biti građen, te da očekuje da to bude u oktobru.

Dodik: Do kraja godine završetak puta Saračica - Čokorska Polja

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i vršilac dužnosti direktora "Puteva Republike Srpske" Davor Kostrešević posjetili su danas gradilište puta Saračica - Čokorska Polja, kod Banjaluke, čiju izgradnju i modrenizaciju Vlada Srpske finansira sa 2,5 miliona KM.

Ćorić: Strateški ciljevi auto-put Beograd - Banjaluka i aerodrom Trebinje

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić izjavio je da je intencija Republike Srpske da do 2025. godine bude završena dionica auto-puta od Bijeljine do Rače, te da sljedeće godine počne gradnja aerodroma u Trebinju.

Put koji puni električni automobil tokom vožnje

Istraživači sa Univerziteta Cornell razvijaju poseban put koji je u stanju da puni baterije vozila dok se kreću preko njegove površine. To je svijetla vizija budućnosti u kojoj vozači više nisu vezani za pojedinačne EV punionice, omogućavajući im da putuju istovremeno puneći baterije automobila.

Vozio električni automobil od Minhena do Zagreba, nije bio srećan

Njemački biznismen podijelio je svoje utiske sa ovog putovanja dugog 550 km.

Zbog auto-puta Banjaluka - Prijedor najavljeno rušenje 237 objekata

BANJALUKA - Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić rekla je danas u parlamentu Srpske da je zbog izgradnje auto-puta Banjaluka - Prijedor na području Prijedora predviđeno rušenje 80 objekata, a Banjaluke 157 objekata, od čega su 40 odsto stambeni, a 60 odsto pomoćni.

Poginuo pješak na auto-putu kod arodroma "Nikola Tesla"

BEOGRAD - Jedna osoba poginula je večeras u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd - Novi Sad u blizini aerodroma "Nikola Tesla".

Mićić: Jedna od tri petlje za uključenje na auto-put biće u Magnojeviću

BIJELJINA - Kandidat koalicije 10 političkih partija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić rekao je u selu Donji Magnojević da će jedna od tri petlje za uključenje na budući auto-put biti nedaleko od Magnojevića.

Topić: Deset kompanija želi da gradi auto-put od Vukosavlja do Rače

BANJALUKA - Direktor "Autoputeva Republike Srpske" Dušan Topić izjavio je da je za finansiranje, projektovanje i izgradnju auto-puta od Vukosavlja do Rače pristiglo 10 prijava, od čega je devet kompanija izrazilo interesovanje za sva tri lota, a jedna za drugi i treći lot.

Najčitanije