Autobus

Zapalio se autobus u centru Banjaluke

BANJALUKA - Jutros oko pet časova u Ulici kralja Petra I Karađorđrvića u Banjaluci, preko puta Narodnog pozorišta, zapalio se autobus.

Naoružan eksplozivom drži taoce u autobusu

KIJEV - U ukrajinskom gradu Luck muškarac naoružan eksplozivom i oružjem uzeo je kao taoce 20 putnika autobusa, saopštila je policija Volinjske oblasti.

Autobus sa bh. državljanima prevrnuo se kod Karlovca, ima povrijeđenih

KARLOVAC - Saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do prevrtanja autobusa sa bh. državljanima desila se rano jutros nedaleko od Karlovca.

U autobusu srpskih turista ima zaraženih, vozač ne zna gdje da vozi

Četiri autobusa s turistima iz Srbije negativnim na virus korona i jedan sa sedam poizitivnih krenuo je sa grčkog ljetovališta Evija.

Umro vozač autobusa kog su prebili putnici jer je tražio da nose maske

Filip Mongijo (59), vozač autobusa u francuskom gradiću Bajonu, koga su prije pet dana napali mladići jer ih je opomenuo da moraju da nose maske u javnom prevozu, preminuo je u lokalnoj bolnici, saopštila je porodica, prenio je CNN.

Vozač autobusa nije dozvolio ulazak bez maske pa pretučen na smrt

PARIZ - Vozač autobusa u Francuskoj doživio je moždanu smrt nakon što je napadnut, jer nije dozvolio ljudima bez zaštitnih maski da uđu u vozilo.

Torsus Pretorian "najopasniji" 4×4 autobus na svijetu

Na MAN-ovoj šasiji, na kojoj su nastala vojna vozila, Torsus je kreirao autobus za sve terene.

Prevoznici u RS ogorčeni: Prazni autobusi voze u veću krizu

BANJALUKA - Na autobuskim linijama u međugradskom prevozu, koji je dozvoljen od 11. maja u Republici Srpskoj ove godine, skoro da nema putnika u autobusima, popunjenost je svega oko 10 odsto, što ih vodi u još dublje finansijske gubitke, tvrde prevoznici.

Šeranić: Niko od putnika iz autobusa iz Austrije nije pozitivan na virus

BANJALUKA - Niko od putnika iz autobusa iz Austrije koji je juče zaustavljen na Graničnom prijelazu Gradiška, nije zaražen koronavirusom – potvrdio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske (RS) Alen Šeranić.

Bjegunac iz karantina pronađen u autobusu za Beograd

BEOGRAD - Državljanin Italije, koji je pobjegao iz karantina u Hrvatskoj, pronađen je na granici između Crne Gore i Srbije u "Lastinom" autobusu koji je saobraćao ka Beogradu.

Najčitanije