Autobus

Uskoro električni autobusi u "Ikarbusu"

Uskoro u "Ikarbus" dolazi jedan od najvećih proizvođača autobusa i kamiona u Kini, "Li Jong", koji bi trebalo da u pogonima "Ikarbusa" montira isključivo električne autobuse koji bi se koristili u GSP-u, javio je RTS.

Vozač iz Banjaluke parkirao autobus pa umro

BANJALUKA - Pedesetogodišnji Đ.L. iz Banjaluke umro je nakon što je parkirao autobus i završio vožnju u mjestu Glamočani, opština Laktaši.

Pijan autobusom vozio 12 putnika, izmjerili mu 2,58 promila

Vozaču autobusa riječkih tablica, u kojem je bilo 12 putnika, pulska saobraćajna policija izmjerila je u srijedu rano popodne 2,58 promila alkohola u krvi, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Četvoro poginulo, 20 povrijeđeno u sudaru dva autobusa

MOSKVA - Četvoro ljudi je poginulo, a 20 je povrijeđeno u sudaru dva autobusa na jugozapadu Rusije, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije.

Sveštenik pretvorio autobus u pokretnu crkvu

Kako bi svi vjernici iz udaljenih krajeva ruske republike Tatarstan mogli imati pristup crkvi, sveštenik Andrej Strebkov je došao na neobičnu ideju.

Autobus sletio sa puta, povrijeđene 22 osobe

MOSKVA - Najmanje 22 osobe povrijeđene su kada je vozač autobusa izgubio kontrolu na autoputu u Krasnodarskom kraju u Rusiji i uletio među drveće.

Učenici otpušteni iz bolnice, sutra se vraćaju kući

ISTOČNO SARAJEVO - Svi učenici Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža" koji su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći u Italiji nakon ljekarske opservacije pušteni su iz bolnice, rekla je direktor ove škole Branka Kovačević.

Lakše povrijeđeni učenici zbrinuti u dvije bolnice

ISTOČNO SARAJEVO - Učenici Srednjoškolskog centra "Istočna Ilidža", koji su lakše povrijeđeni u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći u okolini Breše u Italiji, smješteni su u dvije bolnice, potvrdila je Srni direktor Srednjoškolskog centra Branka Kovačević.

Autobus s učenicima iz BiH imao saobraćajnu nesreću u Italiji, vozač poginuo

SARAJEVO - Autobus koji je prevozio srednjoškolce iz BiH sudario se u petak ujutro s kamionom u Italiji prilikom čega je jedan od vozača autobusa poginuo, dok je najmanje 12 djece povrijeđeno.

Vozač autobusa našao kesu sa više od 30.000 KM

Vozač autobusa na pariskoj liniji kod umjetničke četvrti Monmartr iznenadio se kad je u autobusu u garaži gradskog prevoza pronašao kesu sa skoro 16.000 evra u gotovini, prenio je list Poen na svom sajtu.

Najčitanije