Autobus

Maloljetnik oteo autobus u Beogradu

BEOGRAD - Mladić, prema nezvaničnim informacijama maloljetnik, juče u popodnevnim satima, u toku taksi blokade, ukrao je autobus na liniji 59 u Beogradu, koji drži Konzorcijum privatnih prevoznika, i njime se malo provozao.

Sudar autobusa i motora u Banjaluci

BANJALUKA - Sudar autobusa i motocikla dogodio se jutros u 7.45 na Bulevaru srpske vojske, kod Petrolove pumpe, u naselju Lazarevo u Banjaluci, povrđeno je “Nezavisnim” u Policijskoj upravi Banjaluka.

Od sutra nova trasa kretanja autobusa u Banjaluci

​BANJALUKA - Od utorka, 1. oktobra, doći će do eksperimentalne izmjene trasa na linijama gradskog prevoza 14 Starčevica – Obilićevo – Centar i 17A Starčevica – Nova bolnica.

Migrant se sajlom zakačio ispod autobusa

PODGORICA - Crnogorska policija je u Tivtu uhapsila migranta iz Libije koji se sajlom zakačio ispod autobusa švedskih tablica.

Vozač rekorder: Srpsko-hrvatsku granicu pređe 24 puta dnevno

"Dobar dan, vaš pasoš, molim" i "dobar dan, vašu putovnicu, molim". I tako 48 puta na dan, praktično svakodnevno, na graničnim prelazima između Hrvatske i Srbije, Bačka Palanka - Ilok te Ilok - Neštin, 63-godišnjeg Franju Cara, vozača kompanije Dunavprevoz iz Bačke Palanke, pozdravljaju i dočekuju granični policajci s obje strane granice.

Od danas besplatan tehnički pregled autobusa

BANJALUKA - U Republici Srpskoj će od danas do 31. avgusta biti sprovedena besplatna kontrola tehničke ispravnosti i opremljenosti autobusa, sa ciljem povećanja bezbjednosti đaka u saobraćaju, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Srpske.

Požar u autobusu, pet osoba poginulo

ANKARA - Pet osoba, uključujući dijete, je poginulo, a 15 je povrijeđeno u požaru u autobusu na sjeverozapadu Turske, rekao je guverner provincije Balikesir.

Ukleti autobus: Zimus otkinuo ruku Dei Đurđević, juče umalo ubio bebu

BEOGRAD - Sedmoro ljudi, među kojima i jedna beba, povrijeđeni su juče oko 11 sati kada je u beogradskom gradskom autobusu preduzeća Banbus, na liniji 78, eksplodirala boca za vazduh.

Pet putnika lakše povrijeđeno, žena s težim povredama glave

BEOGRAD - Pet putnika iz autobusa na liniji 78 u kojem se dogodila eksplozija lakše je povrijeđeno, a jedna putnica ima teže povrede glave, ali nije životno ugrožena, rekao je zamjenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.

Eksplodirao kompresor u beogradskom autobusu, ima povrijeđenih

BEOGRAD - U Ulici neznanog junaka na Dedinju prije 11 sati dogodila se eksplozija u autobusu.

Najčitanije