Autobuska stanica

Radnici Zenicatransa prekinuli štrajk glađu, blokada stanice ostaje

ZENICA - Radnici JKP Zenicatrans-prevoz putnika, koji su od nedjelje bili u štajku glađu, prekinuli su štrajk, ali na snazi ostaje blokada Autobuske stanice Zenica, potvrdio je predsjednik Sindikata tog preduzeća Huso Sarvan.

Radnici nastavili blokadu Autobuske stanice Zenica

ZENICA - Radnici JKP Zenicatrans-prevoz putnika nastavljaju blokadu Autobuske stanice Zenica, a u nedjelju u 15 časova "odmrznuće" i prošle subote prekinuti štrajk glađu, kazao je predsjednik Sindikata Huso Sarvan.

Zenička policija nije deblokirala Autobusku stanicu po zahtjevu gradonačelnika

ZENICA - Zenička policija nije postupila po zahtjevu gradonačelnika Fuada Kasumovića, koji je juče poslao dopis te tražio da policija danas u osam sati deblokira Autobusku stanicu u tom gradu.

Radnici blokirali autobusku stanicu u Zenici

ZENICA - Radnici preduzeća "Zenicatrans - prevoz putnika", nezadovoljni uslovima rada, blokirali su danas Autobusku stanicu Zenica, tako da autobusi ne mogu ni izaći, ni ući u stanicu.

Predstavljen izgled nove autobuske stanice

BIJELJINA - Nova autobuska stanica u Bijeljini trebalo bi da bude izgrađena do septembra naredne godine na mjestu stare željezničke stanice čije je zemljište grad dobio u vlasništvo od Vlade Republike Srpske, najavio je danas gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Radnici blokirali autobusku stanicu u Zenici

ZENICA - Sindikat zeničkog prevozničkog preduzeća "Zenicatrans" danas je blokirao autobusku stanicu tako da nijedan autobus ne može ući na stanicu niti preuzeti putnike iz tog grada.

Mrtav više od pola sata sjedio na autobuskoj stanici

Više od pola sata mrtav čovjek je juče sjedio na stolici u čekaonici autobuske stanice u Skoplju, a da niko od putnika koji su se nalazili u blizini nije primjetio da je mrtav.

Smećem zatrpana autobuska stanica u Srpcu

SRBAC - Autobuska stanica u Srpcu mjesecima je zatrpana gomilom smeća.

Otvorena prva autobuska stanica na KiM poslije 18 godina

KOSOVSKA MITROVICA - Polaskom autobusa na liniji Kosovska Mitrovica - Beograd, danas je zvanicno počela sa radom nova autobuska stanica u Kosovskoj Mitrovici, a to je prva autobuska stanica koja je na KiM izgrađena poslije sukoba - poslije 18 godina.

Dušanića savladala trojica policajaca

PRNJAVOR - Pred očima šokiranih putnika, na prnjavorskoj autobuskoj stanici, danas je uhapšen njen vlasnik Petar Dušanić (59), kojem su lisice na ruke stavljene pod prilično dramatičnim okolnostima - tek nakon što je savladan, i to pošto se opirao trojici policajaca.

Najčitanije