Automafija

Epilog aktivnosti MUP-a: Ova vozila su pronađena kod uhapšenih zbog automafije

BANJALUKA - Osam kradenih automobila pronađeno je danas tokom aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske usmjerenih na suzbijanje automafije.

"Nezavisne" otkrivaju: Ovo su uhapšeni zbog krađe skupocjenih automobila

BANJALUKA - Šest osoba uhapšeno je danas u aktivnostima MUP-a Republike Srpske usmjerenih na razbijanje organizovane kriminalne grupe za koju se sumnja da je krala skupocjena vozila u BiH.

Član automafije policiji otkrio detalje o ubistvu sarajevskih policajaca?

SARAJEVO - Nedeljko Lizdek, jedan od osumnjičenih za krađu automobila na Trebeviću 2018. godine, navodno je pristao na saradnju s istražnim organima u predmetu ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Inspektor na suđenju automafiji: Vozilo ukradeno u Sarajevu pronađeno u Rusiji

Svjedočenjem Milana Božića, nekadašnjeg šefa Odsjeka za imovinske delikte MUP-a Kantona Sarajevo danas je u Sudu BiH nastavljeno suđenje u predmetu Volan, a protiv Danila Cicovića i još 24 člana organizovane kriminalne grupe kojoj se na teret stavljaju krađe vozila vrijednih nekoliko miliona maraka.

Novi detalji optužnice u najvećem slučaju protiv automafije

SARAJEVO - Na Sudu BiH danas je nastavljeno čitanje optužnice koja tereti Danila Cicovića i još 26 osoba uhapšenih u akciji "Volan".

Detalji optužnice protiv automafijaša: Prisluškivali policiju, naoružani u akciju

Sud BiH je 27. juna je potvrdio optužnicu protiv 27 osoba, osumnjičenih da su članovi automafiji, koji su uhapšeni u akciji "Volan", a suđenje je danas počelo čitanjem obimne optužnice i detalja krađe automobila.

Osumnjičeni u akciji "Volan" pred sudom: Počinje najveći proces protiv automafije u istoriji BiH

SARAJEVO - Pred Vijećem Odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju, u ponedjeljak će u Sudu BiH početi suđenje automafijašima obuhvaćenim optužnicom u predmetu "Volan", a koji se potvrđenom optužnicom terete za višemilionske krađe vozila, uglavnom sa područja Kantona Sarajevo.

U Austriji pala automafija: Unajmljena vozila "prebacivali" u BiH i Srbiju

Policija austrijske pokrajine Koruške vodi istragu protiv trojice muškaraca koji su osumnjičeni za krađu rent-a-car vozila.

Automafija ukrala 200 automobila, optužnica protiv 27 osoba

SARAJEVO - Pozivanjem 340 svjedoka i stručnih vještaka, te prilaganjem više stotina dokaznih materijala, Tužilaštvo BiH će dokazivati optužbe protiv 27 osoba, koje je optužilo za krađu više od 200 uglavnom skupocjenih vozila, a čija je ukupna vrijednost višemilionska.

Uhapšeno devet lica: Automafiju razbijalo više od 100 policajaca

MOSTAR - Policijska akcija protiv automafije, čiji je cilj sprečavanje krađe i preprodaje vozila, sprovedena je juče na području više opština, od Sarajeva do Gruda, i tokom nje je uhapšeno devet osoba, a za jednom se traga.

Najčitanije