Automatska puška

Srpčanin uhapšen zbog pucanja iz automatske puške

SRBAC - Policajci Policijske stanice Srbac juče su uhapsili A.U. iz Srpca zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvdnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, navedeno je iz Policijske uprave Gradiška.

Đaci će se na 100. rođendan Kalašnjikova takmičiti u sklapanju automata

U metodološkim preporukama za održavanje časa, koje su objavljene na sajtu ruskog Ministarstva prosvjete, predlaže se da se održi i takmičenje u sklapanju i rasklapanju automatske puške "kalašnjikov" AK-47 i AK-74 ili, pak, upoređivanje karakteristika AK sa "američkom automatskom puškom M-16", prenosi internet portal Vzgljad.

Izrešetao komšiju zbog vode

KOTOR VAROŠ - Jadna ti sam, šta se ovo dešava?! Bože mili, rafale sam čula, ali nisam ni pomislila da će nas ovakva nesreća zadesiti, plačući je juče u dahu izgovorila mještanka zaseoka Pilipovina, u selu Kruševo Brdo, kod Kotor Varoša, gdje je Ilija Milić (71), kako ga terete, hicima iz automatske puške ubio komšiju Vasilja Kneževića (35), a potom pokušao ubiti i Vasiljevog oca Nedeljka (87).

Ranio se automatskom puškom

ISTOČNO SARAJEVO - U Univerzitetskoj bolnici Foča hospitalizovan je muškarac čiji su inicijali Đ.V, koji se sam povrijedio pucajući iz vatrenog oružja.

Najčitanije