Automobil

Električni Porsche 718 Cayman samo pitanje trenutka

Nakon što je predstavljen Taycan, prvi potpuno električni model, Porsche najavljuje snažniju elektrifikaciju, a prvi na "strujnom udaru" trebalo bi da bude 718 Cayman.

Na krov natovario automobil pa vozio na otpad

Novčanu kaznu i tri kaznena boda dobio je Velšanin nakon što je vozio automobil s drugim automobilom privezanim za krov, javlja BBC.

Svako koliko treba mijenjati određene dijelove na autu?

Na učestalost zamjene dijelova na kolima ne utiče samo broj pređenih kilometara, već i model i godište automobila, kao i sam način vožnje.

Lista automobila koji će prestati da se prodaju ove godine

​Za neke možda niste ni znali da se još proizvode, a za nekima ćemo plakati još godinama.

Evo kako provjeriti nivo istrošenosti gume na automobilu

Gazeći sloj jedini je dio gume koji osigurava prianjanje na tlo pa je visina profila gazećeg sloja ključna za sigurnost vožnje.

Izgorjelo vozilo na autoputu kod Velike Plane

BEOGRAD - Na autoputu Beograd-Niš kod Velike Plane stvorila se gužva u oba smjera u kasnijim poslijepodnevnim časovima pošto se zapalilo jedno vozilo.

Kako da klima uređaj brže rashladi automobil?

Pakleni ljetni dan s vanjskom temperaturom od 35 stepeni unutrašnjost automobila mogu zagrijati na više od 60 čim se osjetno povećava rizik od dehidracije, a dobro je poznato kako je dehidrirani vozač jednako opasan kao i pijani vozač.

Zapalio se auto u Trnu

BANJALUKA - Vatrogasci iz Laktaša intervenisali su danas u naselju Trn gdje je došlo do samozapaljenja automobila, a povrijeđenih u ovoj nezgodi nije bilo.

Na Tjentištu izgorio automobil radnika NP "Sutjeska"

FOČA - Na parkingu ispred hotela "Mladost" na Tjentištu izgorio je automobil "audi A4", vlasništvo lica čiji su inicijali S.Ž, zaposlenog u Nacionalnom parku "Sutjeska", saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Srpčanin za volanom i u desetoj deceniji

Srpčanin Boško Budimčić (91) jedan je od najstarijih profesionalnih vozača na ovim prostorima, a volana se ne odriče ni u desetoj deceniji života.

Najčitanije