Automobil

U Kini proizvedena revolucionarna baterija za električne automobile

Zamislite samo bateriju koja se napuni za pet minuta i vaš automobil je spreman. Izraelska kompanija StoreDot razvila je novu litijum-ion bateriju za električne automobile koja će se potpuno napuniti za samo pet minuta.

Ovako će izgledati novi električni Reno 5

Renault je predstavio električno vozilo 5 Prototype - modernu reinkarnaciju nekadašnje "petice".

Automobilom sletjeli u Plivu

JAJCE - Automobil sa dvoje putnika sletio je u Plivu kod Jajca, ali na sreću putnici su dobro.

Tesla Model 3 popularniji od Golfa

Teslin automobil je zabilježio bolje rezultate prodaje. Objavljena je lista najprodavanijih automobila i Tesla Model 3 je bio ispred Volkswagenovog Golfa i Forda Fieste u Velikoj Britaniji.

Odborniku SNSD-a Milutinu Mastiloviću zapaljen automobil

TREBINJE - Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Trebinja Milutin Mastilović rekao je na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta da je noćas zapaljen njegov automobil.

Fiat New 500 - "Automobil godine i najbolji mali električni automobil"

Prvi potpuno električni automobil kompanije FCA je dodao još dvije nagrade u svoju kolekciju, sa ukupno 4 priznanja dobijenih u Evropi do sada.

Kada je vrijeme za zamjenu akumulatora?

Vrijeme za zamjenu akumulatora nastupa nakon trećeg ili četvrtog paljenja auta na kablove, odnosno kada postane očigledno da ni punjenje na punjaču više ne pomaže.

Pogledajte kako izgleda "Bugatti" od 11 miliona evra

Fabrika "Bugati" koja se nalazi u Molsajmu, nedaleko od Strazbura, odlučila je da svojim sugrađanima priredi božićnu izložbu i prikaže im naskupljeg četvorotočkaša na svijetu. "Crni automobil" (La Voiture Noir) izložen je na glavnom trgu i ostaće tamo do kraja marta.

Policijski automobil po mjeri njemačkih auto-puteva

Oni koji bi da divljaju njemačkim auto-putevima ipak mogu da odahnu, jer je u pitanju samo ogledni primjerak.

Električni Mustang stigao u Norvešku

Na objavljenim fotografijama se vide primjerci namijenjeni kupcima u Norveškoj, zemlji sa najviše vozila na struju po glavi stanovnika.

Najčitanije