Automobil

Užas u Njemačkoj: Automobilom se zaletio u ljude, ima mrtvih

LAJPCIG - Najmanje dvije osobe poginule su, a dvije su povrijeđene u Lajpcigu kada se automobil zaletio u ljude, javljaju svjetski mediji.

Koji model će biti automobil godine u svijetu?

Lista kandidata za "Svjetski automobil 2021." skraćena je na deset imena.

Zapaljen automobil članu Demokratske Crne Gore

NIKŠIĆ - Demokratska Crna Gora tvrdi da je njihovom povjereniku i članu izbornog centra iz Nikšića Igoru Ćetkoviću sinoć zapaljen automobil.

Xiaomi planira proizvodnju električnih automobila

Nakon što je kompanija Huawei prošle godine najavila da planira da svoje poslovanje proširi na automobilsku industriju, izgleda da i Xiaomi kreće u tom pravcu. Informacije koje dolaze iz Kine nagovještavaju da ta kompanija pravi planove za svoj prvi automobil.

Ford planira pohod na evropsko tržište, ulaže milijardu dolara

Ford planira pohod na evropsko tržište električnih automobila u okviru kojeg najavljuje veliko ulaganje u modernizaciju svoje fabrike u Njemačkoj.

Spisak deset najpoželjnijih automobila

Britanski Auto Trader je vršio ispitivanje u vezi s tim koji automobili su najpopularniji među narodom i dobili su ovakav rezultat.

Ovaj automobil vozi Novak Đoković

Novak Đoković je trenutno najbolji teniser svijeta, a poznato je i da je ljubitelj prirode i da je okrenut zdravom životu. Takva je situacija i sa njegovim automobilom, pošto je Novak Đoković odabrao vozilo koje manje zagađuje okolinu, tačnije Teslu Model X, što i nije neočekivani izbor srpskog tenisera.

U Kini proizvedena revolucionarna baterija za električne automobile

Zamislite samo bateriju koja se napuni za pet minuta i vaš automobil je spreman. Izraelska kompanija StoreDot razvila je novu litijum-ion bateriju za električne automobile koja će se potpuno napuniti za samo pet minuta.

Ovako će izgledati novi električni Reno 5

Renault je predstavio električno vozilo 5 Prototype - modernu reinkarnaciju nekadašnje "petice".

Automobilom sletjeli u Plivu

JAJCE - Automobil sa dvoje putnika sletio je u Plivu kod Jajca, ali na sreću putnici su dobro.

Najčitanije