Automobili

Fiat New 500 - "Automobil godine i najbolji mali električni automobil"

Prvi potpuno električni automobil kompanije FCA je dodao još dvije nagrade u svoju kolekciju, sa ukupno 4 priznanja dobijenih u Evropi do sada.

Aston Martin najavio deset premijera

Kompanija Aston Martin radi na realizaciji plana koji podrazumijeva velike promjene u njenom kompletnom biznisu.

Ovo obavezno provjerite kada kupujete polovni auto

Ukoliko su serijske oznake na staklima automobila različite, to je siguran znak da su stakla (jedno ili više) bila mijenjana.

Novi električni kombi stiže iz Amerike

Američka startap kompanija koja proizvodi električne automobile "Canoo" u četvrtak je objavila da će uskoro početi sa proizvodnjom svog drugog električnog automobila.

Električni automobili imaće zelene tablice

Iako se električni automobili svojim dizajnom najčešće ističu na saobraćajnicama, u Velikoj Britaniji od ove nedjelje postoji još jedno obilježje kojim će moći da se prepoznaju u saobraćaju.

Automatizovana vozila u upotrebi možda već od 2025.

Izvršni direktor Volkswagena, Herbert Dies, očekuje da će vozila sa automatizovanim upravljanjem biti spremna za prodaju između 2025. i 2030. godine.

Nijemci "raspamećeni" za električnim automobilima

Prodaja automobila na struju porasla je u novembru za 523% u odnosu na isti mesec 2019.

Volkswagen se povlači iz automoto sporta

Marka Volkswagen udružuje snage za transformaciju u mobilno električno doba. Kao dio promena i daljnjeg fokusiranja kompanije, marka Volkswagen će prestati sa svojim motorsportom. Radna snaga u Volkswagen Motorsport GmbH-a biće integrisana u Volkswagen AG, prenosi Autoblog.

Fiat će elektrifikovati 60 odsto vozila

Novi momenti u italijanskoj kompaniji. Do kraja 2021. godine će čak 69 odsto automobila koje ponudi Fiat Chrysler biti elektrifikovani – hibridni ili električni automobili.

Folksvagen ima u planu mali električni auto za široke mase

BERLIN - Njemački proizvođač automobila "Folksvagen" planira da krene sa proizvodnjom malog električnog automobila za masovno tržište u uslovima oštrijih klimatskih propisa, navodi se u planu u koji je Rojters imao uvid.

Najčitanije