Automobili

Ne znaju šta da rade sa 350.000 dizelaša: "Tjeraj to na Balkan"

U rukama njemačkih trgovaca trenutno se nalazi oko 350.000 novijih polovnjaka, ukupne vrijednosti pet milijardi evra, za koje nema kupaca.

Šta je uzrok najvećeg pada prodaje automobila od 2008?

Ekonomski analitičari analizirali su uzroke najvećeg pada prodaje novih automobila još od svjetske ekonomske krize 2008.

Rimac predstavlja produkcijski C_Two u Ženevi

Serijska verzija drugog modela kompanije Rimac Automobili debitovaće u martu na ženevskom auto-salonu, a najavljeno je i otvaranje novog istraživačko-razvojnog centra u Velikoj Britaniji.

Bh. tržište auta nespremno za Euro 5

BANJALUKA, TUZLA - Nakon što je Bosna i Hercegovina ograničila uvoz automobila na Euro 5 i novija vozila, od 1. juna ove godine do kraja oktobra uvezeno je skoro 8.000 automobila manje nego u istom periodu prošle godine, govore podaci Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Na 100 registrovanih auta u Srpskoj samo jedan novi

BANJALUKA - U trećem tromjesečju ove godine u Republici Srpskoj registrovano je 95.266 putničkih vozila, a za svaki stoti moglo bi se reći da spada u kategoriju novih.

Počinje uništavanje oduzetih vozila u BiH

SARAJEVO - Uništavanje oduzetih vozila, koja su se više od 15 godina nalazila po skladištima širom BiH, počeće u narednih 30 dana.

Da li pređena kilometraža negativno utiče na snagu motora?

Čak i kada automobili pređu veliki broj kilometara, ukoliko su kvalitetno održavani i njegovani, i dalje mogu biti u dobrom stanju.

Koliko Hrvati prosječno plaćaju polovne automobile?

Od ulaska u Evropsku uniji vrijednost polovnih automobila koji su uvezeni u Hrvatsku povećana je za gotovo osam puta, sa 41 milion na 317 miliona evra, objavljeno je danas na portalu Poslovni.hr.

Oluja u Novoj Gradišci, drveće padalo na automobile

Olujni vjetar srušio je stablo u Novoj Gradišci koje je potom palo na vozilo u pokretu.

Top-20: Najprodavaniji automobili u Evropi

Ubjedljivo najtraženiji automobil u 44 evropske zemlje u prvih osam mjeseci 2019. bio je VW Golf, a slijede Renault Clio i VW Polo.

Najčitanije