Automobili

Na 100 registrovanih auta u Srpskoj samo jedan novi

BANJALUKA - U trećem tromjesečju ove godine u Republici Srpskoj registrovano je 95.266 putničkih vozila, a za svaki stoti moglo bi se reći da spada u kategoriju novih.

Počinje uništavanje oduzetih vozila u BiH

SARAJEVO - Uništavanje oduzetih vozila, koja su se više od 15 godina nalazila po skladištima širom BiH, počeće u narednih 30 dana.

Da li pređena kilometraža negativno utiče na snagu motora?

Čak i kada automobili pređu veliki broj kilometara, ukoliko su kvalitetno održavani i njegovani, i dalje mogu biti u dobrom stanju.

Koliko Hrvati prosječno plaćaju polovne automobile?

Od ulaska u Evropsku uniji vrijednost polovnih automobila koji su uvezeni u Hrvatsku povećana je za gotovo osam puta, sa 41 milion na 317 miliona evra, objavljeno je danas na portalu Poslovni.hr.

Oluja u Novoj Gradišci, drveće padalo na automobile

Olujni vjetar srušio je stablo u Novoj Gradišci koje je potom palo na vozilo u pokretu.

Top-20: Najprodavaniji automobili u Evropi

Ubjedljivo najtraženiji automobil u 44 evropske zemlje u prvih osam mjeseci 2019. bio je VW Golf, a slijede Renault Clio i VW Polo.

Gorjela dva automobila u Sarajevu

SARAJEVO - Na Ravnim Bakijima u sarajevskom naselju Sedrenik sinoć gorjela su dva automobila.

Da li biste se vozili u taksiju bez vozača?

Tehnologije samovozećih automobila testiraju se na putevima i poligonima širom svijeta već duže vrijeme, ali po svemu sudeći proći će najmanje još jedna decenija prije nego što ova vozila postanu uobičajena pojava u saobraćaju.

Radnici FIAT-a odlaze na novi odmor

KRAGUJEVAC - Radnici u proizvodnji "FIAT Krajsler automobila Srbija" odlaze danas na novi "brejk", koji će trajati do 1. oktobra, kada će se nastaviti proizvodnja fijata 500L.

Ovo su kandidati za Svjetski automobil godine

Na Salonu automobila u Frankfurtu saopšten je spisak modela koji ulaze u uži izbor za prestižnu nagradu Svjetski automobil godine.

Najčitanije