Automobili

Pojedinci ne osjećaju krizu: Za dva Lamborghinija iskeširali milion KM

BANJALUKA, SARAJEVO - Da pojedinim bh. građanima i pored pandemije uzrokovane virusom korona cvjetaju ruže u biznisu, potvrđuje i podatak da su za prva tri mjeseca ove godine uvezena dva Lamborghinija vrijedna po oko pola miliona KM.

Pad prodaje Smarta za 75,8 odsto u prošloj godini

Automobilska industrija u Evropi u 2020. godini prošla je kroz težak period. U godini koju je obilježila pandemija, neki proizvođači su se bolje snašli, drugi lošije.

Kako će izgledati nova Škoda Fabia

Škoda će uskoro predstaviti četvrtu generaciju modela Fabia koja je značajno porasla u odnosu na prethodnu verziju.

Uvodi se naplata punjenja električnih vozila, ali i niže putarine

U Srbiji će uskoro početi naplata punjenja električnih vozila na javnim elektropunjačima. Istovremeno, preduzeće Putevi Srbije je pokrenulo incijativu da se putarina za električna i hibridna vozila smanji za 13 odsto.

Oprezno sa doradom automobila, može narušiti balans

Doradom automobila možete ugraditi nešto što ste zaboravili tokom kupovine novog vozila. Međutim, tu može biti problema, naročito ako se radi o nekvalitetnoj opremi ili ako vaš automobil ne podržava ugradnju određenog dijela opreme.

U Kini proizvedena revolucionarna baterija za električne automobile

Zamislite samo bateriju koja se napuni za pet minuta i vaš automobil je spreman. Izraelska kompanija StoreDot razvila je novu litijum-ion bateriju za električne automobile koja će se potpuno napuniti za samo pet minuta.

Fiat New 500 - "Automobil godine i najbolji mali električni automobil"

Prvi potpuno električni automobil kompanije FCA je dodao još dvije nagrade u svoju kolekciju, sa ukupno 4 priznanja dobijenih u Evropi do sada.

Aston Martin najavio deset premijera

Kompanija Aston Martin radi na realizaciji plana koji podrazumijeva velike promjene u njenom kompletnom biznisu.

Ovo obavezno provjerite kada kupujete polovni auto

Ukoliko su serijske oznake na staklima automobila različite, to je siguran znak da su stakla (jedno ili više) bila mijenjana.

Novi električni kombi stiže iz Amerike

Američka startap kompanija koja proizvodi električne automobile "Canoo" u četvrtak je objavila da će uskoro početi sa proizvodnjom svog drugog električnog automobila.

Najčitanije