Autoprevoz

Grad želi razgovore o spornom zemljištu, "Autoprevoz" uvođenje u posjed

BANJALUKA - Višegodišnji spor oko zemljišta vrijednog nekoliko desetina miliona KM u centru grada kod Muzeja savremene umjetnosti RS, koje je odlukom Ustavnog suda BiH prije godinu dana pripalo "Autoprevozu", ovih dana dobio je novi nastavak, u kojem je gradonačelnik Draško Stanivuković najavio razgovore sa predstavnicima ove firme, dok su iz "Autoprevoza" podnijeli zahtjev sudu da ih uvede u posjed.

Sveti Nikola obradovao mališane u gradskim autobusima u Banjaluci

​BANJALUKA - Nikoljdan je već tradicionalno, desetu godinu za redom, stigao u okićen "Autoprevozov" autobus, gdje sam Sveti Nikola daruje najmlađe putnike slatkišima, a starije građane poklonima i besplatnom vožnjom do 12 časova danas.

Postignut dogovor sa "Autoprevozom" o izmirenju obaveza

​BIJELJINA - Skupština povjerilaca bobar banke u stečaju prihvatila je juče prijedlog o izmirenju obaveza "Autoprevoza", a iz te firme ističu da je riječ o dogovoru koji ne dovodi u pitanje opstanak tog preduzeća.

Sveti Nikola dijelio poklone putnicima u Banjaluci

BANJALUKA - Dječje pjesme pjevali su danas zajedno i mali i veliki putnici dok su se vozili u autobusu sa Svetim Nikolom, koji je dijelio poklone, i Djedom Mrazom, koji je vozio autobus.

Banjaluka pobijedila 'Autoprevoz' u slučaju 'stara autobuska stanica'

BANJALUKA - Viši privredni sud u Banjaluci presudio je u korist grada Banjaluke u višegodišnjoj pravnoj bici oko zemljišta stare autobuske stanice i zgrade Muzeja savremene umjetnosti, u sporu teškom nekoliko desetina miliona maraka, saznajemo od izvora bliskih pravosudnim institucijama.

Sveti Nikola dijelio poklone putnicima u autobusu

BANJALUKA - Praznični duh i dobro raspoloženje danas su vladali među mnogobrojnim putnicama koji su se slučajno ili namjerno vozili autobuskim linijama 10, 17 i 13A preduzeća "Autoprevoz".

Radnici 'Autoprevoza' stupili u štrajk

GRADIŠKA - Radnici “Autoprevoza Gradiška” stupili su danas u štrajk jer im nisu isplaćene tri plate, a doprinosi nisu uplaćeni od oktobra prošle godine.

Najčitanije