Aviokompanija

Osnivaju niskotarifnu aviokompaniju Air Abu Dabi

BEOGRAD - Viz Air Holdings zaključila je finalni ugovor sa svojim partnerom Abu Dabi Developmental Holding Kompani PJSC o zajedničkom osnivanju kompanije "Air Abu Dabi".

Stvara se jedna od najvećih aviokompanija na svijetu

VARŠAVA - Poljski avioprevoznik LOT kupiće njemačku aviokompaniju Kondor, objavile su dvije kompanije, najavljujući kreiranje vodeće avioprevozne grupe u Evropi koja će godišnje prevoziti više od 20 miliona putnika.

Slovenija ostaje bez nacionalne aviokompanije?

LJUBLJANA -Slovenačka ministarka za infrastrukturu Alenka Bratušek kaže da je vlada razvija planove za vanredne situaciju u slučaju da Adria Ervejz prestane sa radom.

Aviokompanija otkazali sve letove

REJKJAVIK - Islandska niskobudžetna aviokompanija "WOW Air" saopštila je da prekida aktivnosti i otkazuje sve letove, a ta odluka će pogoditi hiljade putnika na dva kontinenta.

Ove aviokompanije lete u najviše zemalja

Turkish Airlines leti u 121 državu i prva je aviokompanija na svijetu po broju zemalja u koje leti.

Albanija dobila nacionalnu aviokompaniju, prvi let za Istanbul

TIRANA – Svečanom ceremonijom održanoj sinoć u Tirani Albanija je dobila svoju prvu i nacionalnu aviokompaniju Air Albania, koja je osnovana u partnertvu sa turskom aviokompanijom Turkish Airlines.

Propast aviokompanije: Adria Airways ne zna šta će sa Darwinom

Švajcarska regionalna aviokompanija Darwin, koju je sredinom ljeta ove godine preko svoje švajcarke kompanije preuzeo slovenački prevoznik Adria Airways, u vlasništvu njemačkog fonda 4K, insolventna je.

Tužio avio-kompaniju zbog nesanice

SOČI- Ljev Levčenko iz Sočija tuži ruskog avio-prevoznika "Aeroflot", zato što nije mogao da zaspi tokom leta, a odmor mu je važan zbog specifičnosti posla koji obavlja.

Prestaje sa radom druga najveća aviokompanija u Njemačkoj

Njemačka aviokompanija Air Berlin nakon gotovo 40 godina večeras prestaje sa radom.

Najčitanije