Aviolinija

Traži se prevoznik za let Sarajevo-Podgorica-Skoplje

PODGORICA - Vlasti Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine u procesu su konačne finalizacije planova za uvođenje aviolinije između Sarajeva i Skoplja preko Podgorice.

Kinezi žele uvesti direktnu avioliniju za Zagreb

ZAGREB - Hainan Airlines zainteresovan je za uvođenje direktnih letova za Hrvatsku, potvrdila je Kinesko-jugoistočno evropska poslovna asocijacija (CSEBA).

Ukida se aviolinija Beograd-Ženeva

BEOGRAD - Aviokompanija Iziidžet ukinula je veoma popularnu liniju između Ženeve i Beograda od 23. marta naredne godine. Linija koja je uvedena na ljeto 2014. bila je od samog početka izuzetno popularna i avioni su uvijek bili puni.

Novosti: Od jeseni avionska linija za Peking

BEOGRAD - Peking i Beograd će se povezati od septembra, kineska aviokompanija Hainan erlajnz (HNA) uvešće liniju između prestonica Srbije i Kine, pišu današnje "Večernje novosti".

Uskoro aviolinija Sarajevo - Budimpešta

SARAJEVO - U Sarajevu su danas potpisani Memorandum o razumijevanju između Ministarstva komunikacija i transporta BiH i Ministarstva nacionalnog razvoja Mađarske i Program obrazovne i kulturne saradnje između Ministarstva civilnih poslova BiH i Ministarstva ljudskih resursa Mađarske za period 2017-2019. godina.

Najčitanije