Avion

Moskva iznijela nove podatke o obaranju ruskog "iljušina": Izrael neosporno kriv

MOSKVA - Ministarstvo odbrane Rusije je iznijelo nove podatke koji pokazuju iz sekunde u sekundu položaj izraelskog aviona i rakete kompleksa S-200. Zaključak - izraelski F-16 se zaista sakrio iza ruskog "iljušina".

Izraelska vojska: Nismo se krili iza ruskog "iljušina"

TEL AVIV - Izraelska vojka i dalje tvrdi da njihovi borbeni avioni nisu koristili ruski avion "iljušin Il-20" kao zaklon od sirijskih projektila jer su, kako navode, bili u vazdušnom prostoru Izraela, kada je ruska letjelica oborena.

Ministarstvo odbrane Rusije: Izrael jedini krivac za obaranje aviona

Vazdušne snage Izraela i oni koji su donosili odluke jedini su krivci za obaranje ruskog transportnog aviona Il-20 u Siriji, izjavio je portparol Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov.

Pao mali avion u Misuriju, dvoje poginulo

SENT LUIS - Dvije osobe poginule su u padu malog aviona u blizini aerodroma u Misuriju, saopštili su lokalni zvaničnici.

Izazvao paniku u avionu: U ručnom prtljagu nosio 20 zmija

Neimnovani putnik na avio liniji Njemačka - Rusija izazvao je paniku jer je otkriveno da je nosio 20 zmija u svojoj torbi u dijelu za ručne prtljage.

Japanski lovci pratili ruske avione iznad Japanskog mora

TOKIO - Borbeni avioni Vazdušnih snaga samoodbrane Japana pratili su ruske avione koji su letjeli iznad Japanskog mora, saopštilo je u srijedu Ministarstvo odbrane Japana.

Srušio se borbeni avion MiG-31 u Rusiji

Borbeni avion MiG-31 srušio se u centralnoj Rusiji, prenosi RT News. Piloti koji su bili u njemu katapultirali su se na vrijeme i nisu ugroženi.

Izraelski mediji zabrinuti: Šta ako u Siriju sad stigne S-300

TEL AVIV - Izraelski mediji analizirajući obaranje ruskog aviona Il-20 priznali da dio odgovornosti snosi i Izrael i strahuju da Rusi ne pošalju protivraketni sistem S-300.

Avion "Er Srbije" prinudno sletio u Larnaku

BEOGRAD - Na letu Beograd-Hurgada dogodio se incident, kada se najvjerovatnije zapalio dio za prtljag u avionu, zbog čega je prinudno sletio u Larnaku, javili su večeras redakciji Tanjuga putnici na tom letu Ljiljana i Rade Kontić.

Tramp: Sirija oborila ruski avion

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da je najvjerovatnije Sirija oborila ruski vojni avion u blizini svoje obale, dodajući da će SAD i druge zemlje uskoro eliminisati "Islamsku državu" u Siriji i u regionu.

Najčitanije