Avion

Nema preživjelih u padu aviona iz Kamčatke

MOSKVA - Rusko Ministarstvo saobraćaja saopštilo je danas da nema preživjelih u nesreći pada putničkog aviona An-16 koji je poletio iz Kamčatke.

Pronađena tijela nekoliko nastradalih u padu aviona na Kmčatki

MOSKVA - Spasioci su pronašli tijela nekoliko žrtava pada aviona "An-26", izjavio je guverner Kamčatske oblasti Vladimir Solodov.

Spasioci identifikovali mjesto pada aviona An-26 na Kamčatki

MOSKVA - Spasioci su identifikovali mjesto pada aviona An-26, koji je letio iz Petropavlovsk - Kamčatskog do naselja Palana i s kojim je izgubljena veza prije slijetanja, javlja RIA Novosti.

Pronađena crna kutija aviona koji se srušio na Filipinima

MANILA - Filipinske vlasti pronašle su neoštećenu crnu kutiju iz aviona filipinskog vojnog vazduhoplovstva koji se srušio u nedjelju, usmrtivši više 50 ljudi, potvrdile su vojne vlasti.

Nestao avion sa 28 ljudi

MOSKVA - Ruski avion An-26 sa 28 ljudi nestao je na Kamčatki tokom leta iz grada Petropavlovsk-Kamčatski prema Palani, saopšeno je iz službi za hitne intervencije.

Nije pronađena bomba u avionu u Splitu

SPLIT - Hrvatska policija saopštila je da, poslije višesatne pretrage svih putnika i članova posade, nije pronađena bomba u avionu koji je zbog dojave prizemljen danas u Splitu.

Pao bugarski MiG tokom vježbe

Bugarski MiG 29 srušio se tokom vježbe iznad Crnog mora, potvrdio je bugarski ministar odbrane Georgi Panajotov.

Hrvatski medij: Francuzi od Hrvatske traže avans od 150 miliona evra

ZAGREB - Prema prvom nacrtu ugovora o kupovini 12 borbenih aviona Rafale F3R, Francuska od Hrvatske traži avans od 150 miliona evra, piše zagrebački Jutarnjii list.

Avion potpredsjednice SAD morao da sleti zbog tehničkih problema

VAŠINGTON - Avion koji je sa potpredsjednicom SAD Kamalom Haris poletio ka Gvatemali, morao je da se vrati u vojnu bazu Endrjuz u Merilendu zbog tehničkog problema, saopštio je u subotu Sajmon Sanders, predstavnik Harisove.

Potukli se putnici na letu Priština - Bazel

BERN - U avionu na letu od Prištine do Bazela, u subotu poslije podne, došlo je do tuče putnika, prenosi švajcarski portal na albanskom "Canton 27".

Najčitanije