Avion

Avion Elvisa Prislija ponovo na aukciji

Avion koji je nekad pripadao Elvisu Prisliju, a koji je bio parkiran na pisti u Novom Meksiku skoro četiri decenije, ponovo se prodaje.

Gorjelo krilo aviona sa saudijskim fudbalerima

Fudbalska federacija Saudijske Arabije objavila je večeras da je avion sa fudbalskom reprezentacijom ove zemlje bezbjedno sletio u ruski grad Rostov, gdje nastavlja takmičenje na Mundijalu, nakon "manjeg tehničkog problema na jednom od motora", prenosi Rojters.

Najduži let na svijetu na koji se mogu ukrcati samo "odabrani"

Rekordni let kompanije Singapore Airlines trajat će ravno 18 sati i 45 minuta, a premijeru će doživjeti 11. oktobra ove godine.

Zapalio se avion, povrijeđeno šest ljudi

FRANKFURT - Najmanje šest osoba povrijeđeno je kada se zapalilo šlep-vozilo, nakon čega je vatra zahvatila putnički avion njemačke kompanije "Luftanza leos" na aerodomu u Frankfurtu, javili su njemački mediji.

Ovako izgleda novi kineski bespilotni avion: Brži od zvuka, strah i trepet za neprijatelje

O novom kineskom bespilotnom avionu lovcu "Dark Sword", koji leti brže od zvuka i za koji stručnjaci vjeruju da bi mogao postati noćna mora američkih odbrambenih snaga priča se već godinama, a sada je objavljena i njegova fotografija.

Pao mali avion u sred Melburna

MELBURN - Australijska policija saopštila da se laki avion srušio i potom zapalio u predgrađu Melburna, pri čemu je pilot stradao, a letjelica oborila strujne kablove.

Zbog kvara avion NATO sletio na aerodrom u Puli

ZAGREB - Zog kvara letilice NATO saveza, putnički avion iz Amsterdama kružio je iznad Kvarnera, piše tportal.

Avion prinudno sletio zbog naprslog stakla na pilotskoj kabini

BEOGRAD - Avion koji je saobraćao na liniji Antalija - Štutgart prinudno i bezbjedno je sletio na Aerodrom Nikola Tesla zbog naprslog stakla na pilotskoj kabini.

Otkazan let Beograd-Peking, pokvario se avion

BEOGRAD - Avion Erbas A330-300 kineske aviokompanije Hainan erlajns, registarske oznake B-5950 se pokvario tokom leta iz Beograda za Prag u ponedeljak 5. juna.

Sletjela avionom na prepunu ulicu u Los Anđelesu

LOS ANÐELES - Zbog problema sa motorom, mali avion Cesna 172 morao je da sleti na ulicu punu vozila u Los Anđelesu u okrugu Hantington Bič (Beać).

Najčitanije