Avion

Turbulencije na letu Priština - Bazel, povrijeđeno deset osoba

LONDON - Deset osoba je zadobilo lakše povrede usljed jake turbulencije na letu Priština - Bazel.

Srušio se avion kod Hvara

HVAR - Manji sportski avion srušio se danas oko 15 časova kod ostrva Hvar.

Izvještaj o požaru na ruskom avionu: Munja udarila u letjelicu

MOSKVA - Ruski putnički avon "Suhoj Superdžet 100", koji se zapalio po prinudnom slijetanju na aerodrom Šeremetjevo početkom maja kada je poginula 41 osoba, izgubio je komunikaciju sa kontrolom leta poslije udara munje, navodi se u preliminarnom izvještaju Međudržavnog vazduhoplovnog komiteta.

Pokrenuta jedina redovna aviolinija između Hrvatske i SAD-a

Najveći svjetski avioprevoznik American Airlines danas je pustio u saobraćaj jedinu redovnu avioliniju između Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država.

Avion prinudno sletio u Moskvu

Avion "Boing 737", na putu za Berlin, hitno je sletio na aerodrom kod Moskve. U njemu se nalazi 101 putnik i član posade.

Indijski vojni avion nestao s radara

NJU DELHI - Avion indijskih vazduhoplovnih snaga, s 13 osoba u njemu, nestao je s radara u blizini kineske granice, javljaju svjetski mediji.

Prinudno sletio avion na Šeremetjevu

MOSKVA - Putnički avion Erbas A320 prinudno je sletio na moskovski aerodrom Šeremetjevo, pošto se u njemu oglasio signal za izbijanje vatre, javio je Tas s.

Prokrijumčario 4.700 pijavica u avion

Jedan muškarac kažnjen je sa 11.000 dolara, jer je pokušao da prokrijumčari 4.788 pijavica u ručnom prtljagu, na letu iz Rusije do Kanade.

Avion iz Moskve provjeravan u Parizu zbog anonimne prijetnje

PARIZ - Avion ruske kompanije Aeroflot koji je letio na liniji Moskva - Pariz detaljno je provjeren na aerodromu Šarl de Gol u Parizu nakon što je stigla anonimna pretnja, saopštio je portparol francuskog aerodroma.

Srušio se avion u Sjeverno more, u toku potraga za preživjelima

HAMBURG - Avion na liniji sa ostrva Vangeruge, kraj obale Holandije za njemački grad Hanover srušio se u Sjeverno more, piše "Sputnjik".

Najčitanije