Avion

Vraćen avion zbog odbijanja putnika da nosi masku

VALETA - Avion koji je poletio sa Malte ka gradu Katanija, na Siciliji, vraćen je na aerodrom jer je jedan od putnika odbio da nosi zaštitnu masku.

Pronađena tijela putnika indonezijskog boinga 737, locirano mjesto pada

DŽAKARTA - Indonežanske vlaste locirale su mjesto pada putničkog aviona "boinga 737", a spasioci su pronašli prtljag putnika i dijelove tijela.

Utvrđena lokacija nestalog aviona

DŽAKARTA - Indonežanska mornarica utvrdila je koordinate putničkog aviona, koji je nestao nakon polijetanja sa aerodroma u Džakarti, rekao je zvaničnik mornarice Abdul Rasjid.

I Hrvatska privremeno obustavila avio-saobraćaj sa Britanijom

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković u nedjelju je saopštio da Hrvatska privremeno, na 48 sati, prekida vazdušni saobraćaj sa Velikom Britanijom zbog novog soja virusa korona identifikovanog u toj zemlji.

Završena obdukcija: Oba tijela ugljenisana nakon pada aviona

BANJALUKA - Za Irinu P. (31) iz Rumunije i Beograđanina Igora Ivanovića (34), koji su poginuli u četvrtak u padu sportskog aviona na Kozari, kobne su bile višestruke povrede tokom samog pada letjelice, potvrdili su izvori "Nezavisnih".

Izvršen uviđaj na mjestu pada aviona na Kozari

GRADIŠKA - Policija iz Gradiške je uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH izvršila danas uviđaj na mjestu pada aviona marke pajper na lokalitetu Crna lokva na Kozari, ali bez komisije za istraživanje vazduhopolovnih udesa jer nije formirana, saopštila je Policijska uprava Gradiška.

Tijela poginulih u padu aviona izvučena sa Kozare

BANJALUKA - Tijela Beograđanina Igora Ivanovića i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, napokon su izvučena sa mjesta tragedije.

"Nezavisne" saznaju: Posada nestalog aviona nije prijavljivala probleme tokom leta

GRADIŠKA, PRIJEDOR - Avion sa dva člana posade, koji je juče nestao na području Kozare, nema crnu kutiju, kažu izvori "Nezavisnih".

Dron nadlijeće lokaciju gdje je nestao avion

PRIJEDOR - Opsežna potraga za avionom sa dva člana posade a koji je juče nestao na području Kozare izvodi se dronovima, javlja reporter “Nezavisnih” sa lica mjesta.

U toku potraga za avionom u drugom dijelu Kozare

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor, Specijalne antiterorističke jedinice, kao i jedinica Žandarmerije zajedno su na terenu u potrazi za nestalim avionom, rekla je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Mirna Miljanović.

Najčitanije