Azerbejdžan

Najvažniji meč za Piksijevu Srbiju

Fudbalska reprezentacija Srbije gostuje Azerbajdžanu u utakmici trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

Pravna nesigurnost koči dolazak azerbejdžanskog gasovoda u BiH

BRISEL, BEČ - Evropska unija je zainteresovana za diverzifikaciju gasne infrastrukture i ponuđača u Bosni i Hercegovini, kako bi se obezbijedilo više različitih izvora snabdijevanja i dalje jačanje gasnih potencijala u zemlji.

Nagorno-Karabah: Azeri zarobili desetine naših vojnika

STEPANAKERT - Vlasti u Nagorno-Karabahu su danas optužili Azerbejdžan da su zarobili "nekoliko desetina jermenskih vojnih lica, čime su prekršili mirovni sporazum", navodi se u saopštenju.

Rat poslije rata u Nagorno-Karabahu, jezivi snimci kruže internetom

Dvojica starijih Jermena kojima su odrubljene glave u sukobu oko Nagorno-Karabaha identifikovana su nakon objave kratkih video-snimaka koji su se dijelili u aplikacijama za razmjenu poruka. Ljudi iz njihovih sela izjavili su da oni nisu bili borci, prenosi Gardijan.

Nastavljeni sukobi u Nagorno-Karabahu, poginula četiri Azera

BAKU - Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštilo je da su četiri vojnika poginula u sukobima u Nagorno-Karabahu.

Rusija prijavila prvo kršenje sporazuma u Nagorno-Karabahu

MOSKVA - Sporazum o prekidu vatre u Nagorno-Karabahu prekršen je prvi put otkako su obuzdana neprijateljstva sukobljenih strana i otkako su u regionu raspoređene ruske mirovne trupe, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Jermenija: Azerbejdžan ponovo napada u Nagorno-Karabahu

JEREVAN - Azerbejdžanske oružane snage ponovo su pokrenule borbena dejstva u Nagorno-Karabahu, saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane.

Jermenski ministar ekonomije ponudio ostavku nakon kritika vlade

JEREVAN - Nakon oštrih kritika na račun vlade Jermenije zbog prihvatanja dogovora sa Azerbejdžanom u Nagorno Karabahu, jermenski ministar ekonomije Tigran Kačatrijan ponudio je svoju ostavku, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

Tri strane radile na deklaraciji za Nagorno-Karabah

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da su lideri Rusije, Jermenije i Azerbejdžana zajedno radili na deklaraciji za Nagorno-Karabah od 9. novembra.

Ruska vojska postavila osmatračnice u Karabahu, zaštićen manastir

U području gdje se izvodi mirovna operacija u Karabahu, duž linije razdvajanja završeno je postavljanje osmatračnica ruskih mirnodopskih snaga, saopštio je zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije Igor Konašenkov.

Najčitanije