BANJALUKA

Sudar nisana i mercedesa u Banjaluci

BANJALUKA - Sudar dva automobila desio se danas na zapadnom tranzitu, kod "Voćara" u Banjaluci, potvrđeno je za "Nezavisne" u Policijskoj upravi Banjaluka.

Planirana gradnja više novih vrtića u Banjaluci

BANJALUKA - Naselja Kuljani, Obilićevo, Vrbanja i Aleja centar trebalo bi da dobiju nove vrtiće, u nastojanju da predškolsko obrazovanje bude dostupno što većem broju djece.

Pojačane kontrole vozača, zabilježeno 1.013 prekršaja

BANJALUKA - Policijska uprava Banjaluka je tokom akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju kontrolisala 1.615 učesnika i evidentirala 1.013 prekršaja, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Lažno prijavio provalu u kuću, pa uhapšen

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je juče G.L. zbog sumnje da je lažno prijavio provalu u svoju kuću.

Dobojka osumnjičena da je pokrala ženu na ulici u Banjaluci

BANJALUKA – Dobojka Šefika H. uhapšena je juče u Banjaluci zbog sumnje da je ukrala novac od žene u centru grada, rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Lažni pijani policajac zaustavljao u Banjaluci

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su u tom gradu muškarca čiji su inicijali D.D. zbog sumnje da se lažno predstavljao kao inspektor policije.

Bez struje osam banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 10 časova biti dijelovi naselja Ledenice i Racune, a od osam do 16 dio naselja Kola-Vukliševići.

Otkrivena bista Nikole Koljevića u Banjaluci

BANJALUKA - Bista profesora Nikole Koljevića, nekadašnjeg potpredsjednika Republike Srpske i jednog od osnivača SDS-a, otkrivena je danas u parku ispred zgrade Narodnog pozorišta u Banjaluci, u prisustvu najviših zvaničnika Srpske.

Počela gradnja igrališta na Laušu

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici banjalučćkog naselja Laua uskoro bi trebalo da dobiju igralište na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana "Sirano".

Hapšenje u Banjaluci zbog krađe

BANJALUKA - Policija u Banjaluci uhapsila je A.V.na području ovog grada, za kojim je bila raspisana centralna potjernica drugog organa, saopšteno je iz banjalučke policije.

Najčitanije