BANJALUKA

Otkriven mural u banjalučkom vrtiću "Bambi"

BANJALUKA - U banjalučkom vrtiću "Bambi" danas je otkriven mural likovne umjetnice Nataše Konjević u okviru obilježavanja Svjetskog dana zaštite životne sredine.

U subotu obustava saobraćaja na putu za Priječane

BANJALUKA - U subotu 6. juna, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, biće obustavljen saobraćaj na putu za Priječane, na dijelu od skretanja za vikend naselje prema Priječanima, u dužini od 450 metara, saopštila je Gradska uprava.

Nakon dva mjeseca ponovo uspostavljena linija Banjaluka-Beograd

BANJALUKA - Na aerodrom Banjaluka jutros je sletio avion Er Srbija na ponovo uspostavljenoj liniji Beograd-Banjaluka.

Ćućun: Do sada nije prijavljena veća šteta u Banjaluci

BANJALUKA - Odsjeku za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice grada Banjaluka nije prijavljena neka velika materijalna šteta pričinjena olujnim nevremenom koje je pogodilo Banjaluku, rekao je šef ovog odsjeka Mladen Ćućun.

Nevrijeme napravilo haos u Banjaluci: Padalo drveće, oštećen auto

BANJALUKA - Nevrijeme koje je noćas zadesilo Banjaluku napravilo je velike probleme u najvećem gradu Republike Srpske.

Povremeni jači udari vjetra na području Banjaluke i Trebinja

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH ovog jutra zbog nestabilnih vremenskih prilika vozi se po mjestimično vlažnim kolovozima, a iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske vozačima skreću pažnju na mogućnost odrona u usjecima i pored kamenih kosina, kao i na povremeno jače udare vjetra na području Banjaluke, Kneževa i Trebinja.

Banjalučka "Tržnica" 93 godine njeguje prijateljstvo s kupcima

Tradicija, zdravlje, kvalitet i prijateljstvo i dalje ostaju prepoznatljiv moto banjalučke "Tržnice", koja proslavlja 93 godine postojanja.

Prodaja mjesečnih karata u rikvercu

Prevoznici gradskog i prigradskog prevoza na području grada Banjaluka su nezadovoljni prodajom mjesečnih karata za jun i ističu da se mali broj građana odlučio na kupovinu.

Banjaluka dobila novu trim stazu

BANJALUKA - Nova trim staza za sve brojnije rekreativne trkače, izgrađena je u podnožju Starčevice, u okviru širenja mreže rekreativnih sadržaja na području cijele Banjaluke, saopšteno je iz Gradske uprave.

Oštrija kontrola zapuštenih dvorišta u Banjaluci, prijete rigorozne kazne

BANJALUKA - Gradska inspekcija će u narednim danima, sa dolaskom ljepšeg vremena i bujanja vegatacije, pooštriti kontrolu zapuštenih dvorišta u Banjaluci, u namjeri da vlasnike zemljišta primora da svoje okućnice održavaju urednim i čistim, saopšteno je iz Gradske uprave.

Najčitanije