BANJALUKA

Jubilarnih 18 godina banjalučke muzičke škole "Opus conmusica"

BANJALUKA - Muzička škola "Opus conmusica" iz Banjaluke proslavlja veliki jubilej - 18 godina postojanja. Od dana osnivanja pa do danas ova škola pomjerila je granice muzičkog obrazovanja, a koncept učenja se bazira na želji, bilo djeteta ili odraslije osobe, da uči muziku, da muziku doživljava i da u njoj uživa.

Bolji uslovi za stotine mališana u vrtićima "Naša djeca" i "Neven"

Željka Cvijanović, predsjednica RS, Srebrenka Golić, ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, i gradonačelnik Igor Radojičić obišli su danas radove na podizanju energetske efikasnosti dva gradska vrtića "Naša djeca" i "Neven".

Osumnjičen da je ukrao mercedes u Banjaluci, izazvao dva sudara i pobjegao

BANJALUKA – Policija u Banjaluci juče je uhapsila R.R. koji je osumnjičen da je ukrao automobil mercedes, izazvao dvije saobraćajne nezgode i pobjegao sa mjesta nezgoda.

U Kuljanima počela izgradnja prvog javnog vrtića za 90 mališana

Izgradnja prvog javnog vrtića u naselju Kuljani počela je danas, a u novom gradskom obdaništu biće obezbijeđeno mjesto za 90 mališana.

Zbog nelegalne gradnje dvorište puno djece ostaje neograđeno

Nakon što u srijedu budu srušeni balkon i tri bočne ograde, u dvorištu se više neće moći igrati naša djeca, jer za njih dvorište bez ijedne ograde više neće biti sigurno, razmišljamo i o selidbi.

Izmjena dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac

Na sjednici Skupštine grada koja je održana 2. i 3. septembra ove godine donesena je odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana Paprikovac - Petrićevac.

Igor Radojičić: Za razvoj srednjoevropskog grada 21. vijeka

Kandidat koalicije "Okupljeni za Banjaluku" za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić istakao je da će se Banjaluka u narednom periodu razvijati kao glavni grad, regionalni centar i srednjoevropski moderni grad 21. vijeka.

Radojičić: Najvjerovatnije odluka o suspenziji javnih skupova

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić najavio je za ponedjeljak sjednicu Gradskog izbornog štaba na kojoj će vjerovatno biti donesena odluka da se suspenduje kampanja u smislu organizovanja javnih skupova.

"Okupljanje za Banjaluku" očekuje samo jedno - pobjedu

"Okupljanje za Banjaluku" sinoć je krenulo sa parkinga na Malti pa sve do "Krajiške kuće" u centru grada.

Za devet mjeseci pješacima u Banjaluci 2.176 kazni

BANJALUKA - Za prvih devet mjeseci policajci su na području grada pješacima koji su kao učesnici u saobraćaju počinili prekršaje izdali 2.176 prekršajnih naloga, rekla je za "Nezavisne" Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Najčitanije