BANJALUKA

Vučić dolazi u Banjaluku

BANJALUKA - Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije će boraviti u Banjaluci 22. aprila za Dan grada i biće mu uručeno najviše gradsko priznanje Ključ grada sa poveljom počasni građanin, najavljeno je na današnjoj sjednici Kolegijuma Skupštine grada Banjaluka.

Gospodska ulica okićena za Dan grada

Ulica Veselina Masleše, popularna Gospodska, sada je u novom cvjetnom ruhu u okviru priprema za Dan grada.

Bez struje pet naselja u Banjaluci

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će danas od devet do 10 časova biti dio naselja Dragočaj, a od devet do 15 časova dio naselja Kola.

Počela vaskršnja akcija za pomoć najugroženijim

BANJALUKA - Srbsko sabranje "Baštionik" iz Banjaluke započelo je vaskršnju dobrotvornu akciju pod nazivom "Budimo ljudi" u okviru koje će biti uručena pomoć porodicama sa više djece, samohranim roditeljima, staračkim porodicama, bolesnim licima i drugim.

Kolegijum Skupštine grada Banjaluka zakazan za petak

BANJALUKA - Kolegijum Skupštine grada biće zakazan za sutra od 13 časova, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke na konferenciji za novinare povodom usvajanja budžeta u iznosu od 149,77 miliona KM.

Pežoom udario pješaka na putu Gradiška - Banjaluka

GRADIŠKA - Pješak M.I. iz Gradiške zadobio je tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi, koja se jutros dogodila na magistralnom putu Gradiška - Banjaluka, u mjestu Nova Topola, saopšteno je iz PU Gradiška.

Počelo generalno čišćenje Banjaluke

Nakon što je noćas usvojen budžet Banjaluke, "Čistoća" je nastavila s redovnim održavanjem javne higijene u gradu, s akcentom na pojačanu aktivnost ovih prvih nekoliko dana.

Usvojen budžet grada Banjaluke

BANJALUKA - Skupština grada Banjaluka nakon višečasovne rasprave usvojila je budžet grada za ovu godinu u iznosu od 149,7 miliona KM.

Online Dan otvorenih vrata Ekonomskog fakultetu u subotu

BANJALUKA - Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjaluci organizovaće u subotu, 17. aprila, virtuelni Dan otvorenih vrata s ciljem da se maturanti upoznaju o mogućnostima i prednostima studiranja na ovoj visokoškolskoj ustanovi.

Online obuka za potencijalne preduzetnike u Banjaluci

BANJALUKA - Gradska razvojna agencija ove godine organizovaće osam modula online obuke za potencijalne preduzetnike, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Najčitanije