BANJALUKA

Gradska uprava: Dostavljen ugovor o nabavci udžbenika

BANJALUKA - Ugovor o nabavci udžbenika od trećeg do devetog razreda za učenike na području grada, zajedno sa bankarskom garancijom, dostavljen je Zavodu za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske na potpisivanje, naveli su iz Gradske uprave.

Gradska uprava raspisala javni konkurs: 36 modernih nadstrešnica na jesen

BANJALUKA - Za postavljanje 36 modernih nadstrešnica u centralnim gradskim naseljima raspisan je javni oglas, a stajališta će biti opremljena displejom za informacije putnicima i drugom opremom, koji će dati novi identitet i prepoznatljivost javnom prevozu, navode iz Gradske uprave.

Za održavanje javne higijene na području Banjaluke tri miliona KM

Programom zajedničke komunalne potrošnje za poslove javne higijene na području grada za ovu godinu predviđeno je oko 2,7 miliona KM.

Bez struje u utorak osam banjalučkih naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet 13 časova biti dijelovi ulica Banović Strahinje, Brace Potkonjaka, Braće Jugovića, Cara Lazara, Kalemegdanska, patrijarha Arsenija Čarnojevića i Starine Novaka.

UKC o stanju mladića ubodenog na svadbi u Banjaluci

BANJALUKA - Siniša B (31) koji je sinoć uboden u oko na svadbi u Banjaluci za sada je stabilnog zdravstvenog stanja.

Poznata imena osumnjičenih za incident na svadbi u Banjaluci

BANJALUKA - Dragan Gojić uhapšen je zbog sumnje da je na svadbi učestvovao u tuči u banjalučkom naselju Motike u kojoj je teško povrijeđen Siniša B. (30) koji je uboden nožem, dok policija traga za tri osobe, potvrđeno je "Nezavisnim".

Stanivuković: Mostovi su napravljeni da nas spajaju, a ne da nas dijele

Smatram da ono što se desilo prije skoro 30 godina ne može i ne treba uticati na to da danas uživamo u skokovima i zajedno gradimo mostove zajedništva i saradnje, poručio je gradonačenik Banjaluke Draško Stanivuković.

Grad želi udžbenike za 5. razred dati drugim lokalnim zajednicama

Kako bi se izbjeglo dupliranje nabavke udžbenika, grad Banjaluka pozvao je Ministarstvo prosvjete i kulture RS na hitan sastanak s obzirom na to da Vlada RS nabavlja udžbenike za učenike trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola na području Srpske.

Dodik: Dobra odluka za udžbenike, i porodiljama uplatiti novac

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je dobra odluka Skupštine i grada Banjaluke da svi učenici osnovnih škola dobiju besplatne udžbenike, te dodao da to treba biti dobar primjer svim gradovima i opštinama u Srpskoj.

Najčitanije