BERLIN

Pucnjava u Berlinu, četvoro povrijeđeno

BERLIN - Na parkingu prodavnice u sjevernom dijelu Berlina danas su se čuli pucnji, pri čemu su četiri osobe povrijeđene, javio je "Berliner Cajtung".

Jaka oluja u Berlinu, poplavljen centar za vakcinaciju, ima povrijeđenih

BERLIN - Petoro ljudi je povrijeđeno i centar za vakcinaciju je poplavljen tokom jake oluje u Berlinu, saopštila je danas policija u Berlinu.

Planirano povezivanje Beča i Berlina brzom prugom

BEČ - Austrija, Češka i Njemačka potpisale su sporazum o povezivanju Beča, Praga i Berlina brzim prugama.

Berlin: Neredi za 1. maj, uhapšeno 240 demonstranata

BERLIN - Oko 30.000 demonstranata izašlo je u subotu u Berlinu na ulice tokom Međunarodnog dana rada, 1. maja, saopštila je danas berlinska policija i dodala da je 30 njenih pripadnika povrijeđeno nakon što je protest postao nasilan.

Sukob policije i demonstranata u Berlinu

BERLIN - Policija se danas sukobila sa demonstrantima u Berlinu, pokušavajući da rastjera skup protiv mjera blokade uvedenih zbog virusa korona dok parlament razmatra zakon o većim ovlaštenjima Vlade u okviru borbe protiv trećeg talasa pandemije.

Njemački list: Krijumčari oružja iz Hrvatske slijedili političke ciljeve?

BERLIN - U članku pod naslovom "Oružje između Hrvatske, Bavarske i Berlina" novinari berlinskog lista Tagecajtung bave se pitanjem da li su krijumčari oružja iz Hrvatske u Njemačku slijedili i političke ciljeve.

Njemačka daje dodatnih 1,5 milijardi evra za vakcine

BERLIN - Njemačka će dati dodatnih 1,5 milijardi evra za podršku globalnim naporima za vakcinaciju i drugim programima za borbu protiv pandemije, čime je Berlin uvećao ukupni doprinos na 2,1 milijardu evra, rekao je danas ministar finansija Olaf Šolc.

Pucnjava u Berlinu, ranjene četiri osobe

BERLIN - Četiri osobe ranjene su u pucnjavi koja se rano jutros dogodila u Berlinu, glavnom gradu Njemačke, saopštila je policija.

Zmije zaustavile gradnju "Tesline" fabrike kod Berlina

FRANKFURT, BERLIN - Zmije koje su u ovom periodu godine u hibernaciji iskomplikovale su planove američkog milijardera Ilona Maska u vezi s gradnjom gigafabrike u blizini Berlina.

Navijači Herte postavili 60.000 zastava širom Berlina

Navijači Herte postavili su oko 60.000 klupskih plavo-bijelih zastava širom Berlina, uoči gradskog fudbalskog derbija protiv Uniona u Bundesligi, a taj potez podržao je njihov klub.

Najčitanije