BH Telecom

"BH Telecom" otvorio novi, moderniji centar u Banjaluci

BANJALUKA - Svečanim presijecanjem vrpce danas je otvoren novi moderniji "BH Telecom" centar u Banjaluci u Ulici kralja Alfonsa XIII.

Novu BH iz ponude izbacio i "BH Telecom"

SARAJEVO, BANJALUKA - "BH Telecom" u noći sa srijede na četvrtak prekinuo je emitovanje programa Nove BH, tako da korisnici Moja TV platforme ubuduće neće moći gledati ovaj televizijski program.

Borac lovi vrh kod štrajkača

Umorni i značajno van forme zbog štrajka uzrokovanog nagomilanim dugovanjima, fudbaleri tuzlanske Slobode ipak su odlučili ove subote izaći na teren i odigrati utakmicu 8. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv Borca.

Radnik Dočekuje Sarajevo: Raskrsnica za Evropu i titulu

Okršaj Radnika i Sarajeva u 29. kolu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine u Bijeljini mogao bi odlučiti budućeg šampiona ili četvrtog putnika na evropsku pozornicu.

Evropa osigurana, ali se titula klima

Fudbaleri Sarajeva prva su ekipa iz BH Telecom Premijer lige BiH koja je već i matematički osigurala mjesto na evropskoj sceni naredne sezone.

Nastavlja se Premijer liga: Sarajevo hvata mirnu završnicu

Pred nama je jako bitna utakmica, u kojoj dobrim rezultatom možemo osigurati mirniju završnicu prvenstva, poručio je Husref Musemić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, uoči derbija 24. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv aktuelnog šampiona Zrinjskog.

Donacija za Roditeljsku kuću

SARAJEVO - Kompanija "BH Telecom" ove godine umjesto proslave svog dana, 5. septembra, uručila je donaciju Roditeljskoj kući u Sarajevu i na taj način obilježila dan kompanije, ali i učvrstila 15-godišnju saradnju sa Udruženjem "Srce".

Ovog vikenda utakmice 8. kola BH Telecom Premijer lige BiH

Duže od četiri godine fudbaleri Čelika čekaju na pobjedu protiv Sarajeva, koje im u subotu na derbi 8. kola dolazi kao vlasnik liderske pozicije u BH Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Žrijeb za Bh. Telecom Premijer ligu 20. juna

Žrijebanje takmičarskih brojeva BH. Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2018/19 biće održano u srijedu 20. juna 12 časova u hotelu "Terme" na Ilidži.

Predložene izmjene sistema takmičenja Premijer lige BiH

U cilju što bolje pripreme za početak nove takmičarske sezone 2018/19 u BH. Telecom Premijer ligi Bosne i Hercegovine danas je u hotelu "Park" u Vogošći održan sastanak čelnika Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i predstavnika klubova BH Telecom Premijer lige BiH.

Najčitanije