BIH

Nelson: Imao sam važne razgovore o partnerstvu BiH i NATO

BRISEL - Američki ambasador u BiH Erik Nelson boravio je danas u sjedištu NATO u Briselu, a javnost je o svom boravku u sjedištu Alijanse izvijestio putem Instagrama.

BiH konačno zabranjuje izvoz trupaca?

​BANJALUKA - Skoro godinu dana nakon što su se vlade Republike Srpske i Federacije BiH dogovorile u vezi sa zajedničkom inicijativom kojom se traži zabrana izvoza sirovine i takse na izvoz građe i ogreva, reagovalo je resorno ministarstvo na državnom nivou.

Završeno saslušanje Aleševića

SARAJEVO – Saslušanje Armina Aleševića, biznismena iz Velike Kladuše u Tužilaštvu BiH je završeno.

Vigemark: BiH može postati članica unije, ali uz ispunjavanje niza zahtjeva

ISTOČNO SARAJEVO - Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da će Evropska komisija, najvjerovatnije, donijeti odluku da BiH može postati članica EU, s tim da postoji cijeli niz koraka i zahtjeva koji se moraju ispuniti.

Pronađeno 11 migranata u 24 časa

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa pronađeno je 11 ilegalnih migranta, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Više od 300 državljana BiH čeka izručenje iz Sirije

SARAJEVO - Na području Sirije trenutno boravi oko tri stotine osoba porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a među njima je dvije stotine djece, objavio je danas sarajevski "Dnevni avaz", pozivajući se na neimenovane izvore iz različitih institucija bosanskohercegovačke vlasti.

Mjestimično vlažni kolovozi

BANJALUKA - Kolovozi su u Republici Srpskoj i Federaciji BiH suvi ili mjestimično vlažni, a u kotlinama i uz riječne tokove vozačima iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske skreću pažnju na oprezniju vožnju zbog jutarnje magle.

Najčitanije