BIL

Gejts se izjasnio koje zemlje prve treba da dobiju vakcinu protiv korone

Bil Gejts, osnivač Majkrosofta, čiji humanitarni fond finansira brojne projekte vakcinacije i liječenja novog virusa korona, izjasnio se koje zemlje prve treba da dobiju vakcinu protiv korone.

U Njujorku sve otkazano do septembra, Ju-Es open će ipak biti održan

Ju-Es open biće normalno održan od 31. avgusta do 13. septembra, uprkos novim mjerama u Njujorku, prema kojima će do septembra biti zabranjeni svi veliki događaji u ovom gradu. U cilju obuzdavanja epidemije koronavirusa, vlasti u "velikoj jabuci" zabranile su održavanje velikih skupova, ali se to ne odnosi na Ju-Es open, koji će biti igran iza zatvorenih vrata.

Ćerka Bila Gejtsa: Rođena sam sa privilegijama, moram to da iskoristim

Dženifer Gejts, ćerka osnivača Majkrosofta Bila Gejtsa, za magazin Sidelines dala je intervju u kom je govorila o svom životu.

Bil Gejts: Teorije zavjere neporecive jer su glupe i čudne

NJUJORK - Milijarder Bil Gejts oglasio se povodom teorija zavjere u kojima se optužuje za razna nepočinstva i mračne namjere u vezi sa virusom korona i rekao da su takve priče neporecive jer su "glupe i čudne", prenosi portal SeeBiz.eu.

Gejts još 2016. upozorio Trampa na opasnost od pandemije

VAŠINGTON - Jedan od osnivača "Microsofta", milijarder i filantrop Bil Gejts, još u decembru 2016. godine upozorio je predsjednika SAD Donalda Trampa na prijetnju koju po SAD predstavljaju pandemije, piše Wall Street Journal.

Bil Gejts: "Pandemija 2" stiže 2025. kao bioteroristički napad

Gostujući u popularnoj emisiji "Lejt šou", osnivač Majkrosofta najavio je novu pandemiju koja bi, prema njegovim riječima, svijet mogla da pogodi za pet godina.

"Bil Gejts i njegov rat protiv keša su prijetnja našoj slobodi"

Kompanije "Viza" i "Masterkard", Međunarodni monetarni fond, milijarder Bil Gejts i američka blagajna polako lobiraju da se gotovina ukine širom svijeta i zamijeni digitalnim novcem. Ekonomista Norbert Hering za Sputnjik je razradio ovu temu i tvrdi da nije tako bezazleno preći na digitalno plaćanje, a objasnio je i kakve to veze ima s pandemijom.

Gradonačelnik Njujorka: Tramp nam okrenuo leđa

NJUJORK - Optužujući predsjednika Sjedinjenih Američkh Država Donalda Trampa da je zbog političkih razlika okrenuo leđa Njujorku, gradonačelnik Velike jabuke Bil de Blazio je izjavio da je privreda njegovog grada usljed pandemije virusa korona već izgubila 7,4 milijarde dolara i da nema garancija u pogledu finansijske pomoći federalnih vlasti.

Severina citirala Bila Kozbija na Instagramu

Pjevačica Severina Kojić je u posljednjoj objavi na društvenoj mreži Instagram željela postavila citat, ali nije znala čiji je.

Bil Gejts kupio vilu od 43 miliona dolara u Del Maru

Milijarder Bil Gejts i njegova žena Melinda Gejts dodali su predivnu vilu na obali mora u svoj spisak nekretnina. Suosnivač kompanije Majkrosoft i njegova supruga platili su vrtoglava 43 miliona dolara za vilu sa šest soba u Del Maru, u blizini San Dijega.

Najčitanije