BIL

U Epstajnovoj kući pronađen Klintonov portret na kojem je u haljini

Dok se slučaj Džefrija Epstajna odmotava, u javnost izlazi sve više nevjerovatnih detalja iz života zloglasnog američkog milijardera.

Džesika Bil objavila selfi bez šminke i poslala poruku svim ženama

Glumica Džesika Bil je poznata po tome što njeguje prirodnu ljepotu i zagovara izbjegavanje farbanja kose i upotrebu šminke.

Poznati roker proizvodi srpsku rakiju

Bil Guld, basista benda "Faith No More" je zahvaljujući putovanjima sa bendom upoznao različite kulture i tradicije, ali mu se srpska izgleda baš dopala.

Bil Gejts odmara u Crnoj Gori

Osnivač Majkrosofta Bil Gejts sa suprugom Melindom i troje djece bio je nekoliko proteklih dana u Crnoj Gori, uglavnom na primorju, piše Pobjeda.

Amerikanci oslabljeni na Svjetskom prvenstvu

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država biće dodatno oslabljena pred Svjetsko prvenstvo.

Bil Gejts otkrio svoju najveću grešku koja ga je koštala milijarde

Koosnivač Microsofta Bil Gejts je otkrio stvar zbog koje najviše žali dok je bio u kompaniji.

Đurić: Klinton i Olbrajtova u Prištini - bal vampira

BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić nazvao je balom vampira posjetu Prištini zvaničnika bivše američke administracije Bila Klintona i Medlin Olbrajt, te bivšeg glavnokomandujućeg NATO Veslija Klarka, povodom obilježavanja 20 godina od ulaska Alijanse na Kosovo, istakavši da se "zločinci vraćaju na mjesto zločina".

"BIL Banjaluka" od izuzetnog značaja za uvezivanje privrednika

​BANJALUKA - Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vjekoslav Petričević rekao je danas u Banjaluci prilikom otvaranja druge konferencije "BIL Banjaluka 2019" da je ona izuzetno značajna za uvezivanje privrednika, malih i srednjih preduzeća, razmjenu njihovih iskustava i stvaranje što bolje poslovne klime.

Vrhunski domaći i regionalni predavači na BIL Banjaluka 2019

BIL Banjaluka 2019 održaće se 25. aprila u hotelu Bosna u Banjojluci i okupiće HR sektor, menadžere i lidere, biznis konsultante i investitore, preduzetnike i privrednike u misiji sticanja novih znanja i razmjene poslovnih iskustava.

Zakerberg siromašniji za 8,7 milijardi dolara

Bogatstvo osnivača Facebooka Marka Zakerberga smanjeno je za 8,7 milijardi dolara za proteklih godinu dana prema najnovijoj listi milijardera koju je sastavio list "Forbes".

Najčitanije