BL BAJK

Građanima u Banjaluci na raspolaganju "Bl bajk"

BANJALUKA - Od danas je u Banjaluci u funkciji “Bl bajk”, servis za iznajmljivanje gradskih bicikala, saopštila je Gradska uprava.

"BL bajk" od nedjelje na zimskoj pauzi

BANJALUKA - Sistem automatskog iznajmljivanja bicikala, „BL bajk“, koji Banjalučani i svi oni koji su u posjeti našem gradu mogu da koriste već dvije godine, ovogodišnju sezonu završava sa 1.266 aktivnih korisnika.

Osposobiti "BL bajk" za rekreativce na Banj brdu

BANJALUKA - Tatjana Čičić Odžaković, odbornica Poligraf-a u Skupštini grada Banjaluka, danas je prije početka sjednice Skupštine grada Banjaluka, rekla je da je neophodno postaviti još jedan terminal za iznajmljivanje bicikala u blizini fabrike obuće "Bema" u naselju Obilićevo.

Više od 1.100 korisnika bicikla na najam

Trenutni broj aktivnih korisnika sistema javnih bicikala "Bike Sharing" je više od 1.100, a najveći broj najmova se realizuje radnim danom od sedam do osam i od 16 do 17 časova, potvrđeno je za "Nezavisne" u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Iduće sedmice nova stanica "Bl bajka"

BANJALUKA - Novi terminal "BL bajka", gradskog servisa za iznajmljivanje bicikala, biće pušten u funkciju sredinom iduće sedmice.

Uručene besplatne karte za "Bl-bajk", u pripremi i novi terminal

BANJALUKA - U aprilu će ponovo biti dostupan sistem za iznajmljivanje javnih bicikala "Bl-bajk", i to proširen još jednim terminalom, rekao je šef banjalučkog Odsjeka za saobraćaj Slavko Davidović koji je danas za nekoliko građana uručio besplatne godišnje karte za ovaj sistem.

Banjaluka nudi besplatne karte za "BL bajk"

BANJALUKA - Grad Banjaluka ponudio je sugrađanima da se pridruže gradskoj Viber zajednici i tako povećaju svoje šanse da dobiju besplatnu godišnju članarinu za "BL bajk", novi gradski servis za iznajmljivanje bicikala

Ove godine još jedan terminal „BL bajka“

BANJALUKA - Na proljeće bi Banjalučanima, ali i posjetiocima grada na Vrbasu mogao biti dostupan još jedan terminal za iznajmljivanje bicikala.

"BL Bajk" od sutra na zimskoj pauzi

BANJALUKA - Sistem za iznajmljivanje javnih bicikala "BL Bajk" zbog sve niže temperature vazduha i približavanja zimske sezone od sutra prestaje sa radom do proljeća, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Više od 700 Banjalučana koristi "BL bajk"

BANJALUKA - Više od 700 građana registrovalo se za korištenje servisa za iznajmljivanje gradskih bicikala "BL bike" nakon dva mjeseca, otkad je grad dobio ovaj sistem.

Najčitanije