BMW

Vozač Golfa stao na crtu BMW-u, a onda greškom ubacio u rikverc

Vozač golfa se osramotio se već na startu ulične trke, kada je umjesto naprijed krenuo u rikverc i udario u automobil koji se nalazio pozadi. Na sreću, niko nije stradao.

BMW tvrdi da električnim automobilima ne treba domet veći od 600 km

U vrijeme kada se proizvođači nadmeću ko će da ponudi vozilo sa većom autonomijom kretanja, BMW kreće u potpuno drugom pravcu.

Sljedeći BMW M5 će biti "plug-in" hibrid sa 760 ks

Naredna generacija BMW-a serije pet je već na asfaltu, doduše u kamufliranom izdanju. Bavarski sedan je "špijuniran" još u julu ove godine, a o njegovom obliku i veličini se ne zna mnogo. Zapravo, nije se znalo ni o mehanici mnogo, sve do sada.

BMW ostao u rikvercu, vozač zaključan spolja

Čovjek koji je vozio BMW 3-Series u SAD uspio je da se zaključa ispred limuzine dok je bila u rikvercu i iskopa sebi rupu na plaži.

Test: BMW 8 Gran Coupe - premijum raketa

Od početka proizvodnje Gran Coupe varijanti, BMW je prodao više od 400.000 ovakvih vozila.

Pronađeno oružje u BMW-u, uhapšen Banjalučanin

BANJALUKA - Osoba inicijala M.P. iz Banjaluke uhapšena je zbog sumnje da je vršila nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

BMW-om uletio na travnjak stadiona u Srbiji, šteta 1,6 miliona dinara

KLADOVO - Policija je pronašla 24-godišnjeg mladića koji se sumjiči da je vozeći svoj automobil marke BMW po travnjaku stadiona FK "Ðerdap" u Kladovu napravio štetu od, kako se procjenjuje, 1,6 miliona dinara.

BMW ne želi promijeniti kontroverzni dizajn nove maske

BMW se nedavno okrenuo novom dizajnerskom jeziku koji nije po volji svima. Izuzetno velika prednja maska često je meta kritika, posebno na društvenim mrežama. Bavarski proizvođač kaže da osluškuje javnost, ali još ne vidi razlog za promjenu novog dizajna.

BMW najavljuje električni M model tokom 2021. godine

Ove godine dolazi električni automobil BMW M.

Na prodaju BMW garažiran 35 godina, prešao svega 428 km

Zaljubljenike u BMW koji uživaju u vožnji automobila ovog bavarskog proizvođača iznenadiće činenjica da je neko 1985. kupio model 635 CSi, da bi ga samo dan nakon registracije parkirao u garažu, gdje je vozilo ostalo narednih 35 godina. Crveni BMW 635 CSi iz 1985. prešao je svega 428 km.

Najčitanije