BOJE

Greška koju prave sve žene sa smeđim očima

Iako se na prvu čini kako uz smeđe oči pristaje baš sve, to ipak nije slučaj.

Zagasiti tonovi gospodariće vašim domom

Ove godine, kada su u pitanju boje i enterijeri, sve se vrtjelo oko nešto jače palete boja - živopisnih crvenih, modernih metalik nijansi i varijacija crnih akcent zidova. Za razliku od trendova u bojama za uređenje doma za tekuću godinu, 2020. godina donosi složene nijanse za enterijere i njihove neobične kombinacije.

Neon nijanse opet su u modi: Fluorescentno proljeće

Ako ne volite tamne boje, a pritom naginjete mladalačkom stilu odijevanja, jedan od ovogodišnjih trendova je kao stvoren baš za vas. Modne piste, na kojima su predstavljane kolekcije za proljeće i ljeto, donedavno su bile prepune modela u jarkom, fluorescentnom koloritu.

Otvorena "Bašta sljezove boje"

BANJALUKA - Manifestacija "Bašta sljezove boje", koja se održava na Trgu Krajine, danas je otvorila vrata za posjetioce.

"Bašta sljezove boje" otvara se 15. aprila

BANJALUKA - Manifestacija "Bašta sljezove boja" biće otvorena 15. aprila na Trgu Krajine i trajaće do 15. juna.

Tri boje koje će dominirati novom zimskom sezonom

Kada su moda i kombinovanje outfit-a u pitanju, boje igraju presudnu ulogu. Dobra kombinacija boja svaki vaš look stilski će podići na viši nivo.

Living Coral boja 2019. godine

Došlo je vrijeme da se oprostimo od ultraljubičaste boje, koja je bila "Pantoneova" boja 2018. godine i da u naš život unesemo mnogo nježniju i živopisniju, koralnu nijansu - Living Coral, formiranu od strane "Pantone" instituta za boje.

Koje boje automobila najviše volimo?

​Ovaj izvještaj ukazuje da u pogledu boja postoje izrazite razlike među individualnim automobilskim segmentima.

Tramp želi "više američki" predsjednički avion, mijenja boje

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp odlučio je da promijeni plavo-bijelu boju predsjedničkog aviona "Er fors uan" (Air Force One) u crveno-plavo-bijelo.

Preminuo Karlo Beneton

Karlo Beneton, najmlađi od članova porodice koja stoji iza slavne firme "Ujedinjene boje Benetona" preminuo je u 74. godini, saopštila je kompanija u utorak.

Najčitanije