Baba

Film Pjera Žalice "Koncentriši se, baba" otvara SFF

Svjetska premijera filma "Koncen-triši se, baba" bh. reditelja Pjera Žalica otvoriće 26. Sarajevo film festival, koji počinje 14. avgusta ove godine.

Prva žena serijski ubica u Srbiji: Baba Anujka

Najpoznatiji serijski ubica sa prostora nekadašnje Jugoslavije je žena koja je početkom 20. vijeka u južnom Banatu postala poznata zbog toga što je posjedovala tajne recepture za brzu i sigurnu smrt.

Baba u invalidskim kolicima sakrila tri kilograma kokaina

Kolumbijska policija uhapsila je Irenu Mesa de Marulandu /81/ nakon što su u njenim invalidskim kolicima pronašli kokain dok je pokušavala da se ukrca u avion za Španiju.

Osumnjičeni za iskorištavanje djevojčice ostaju iza rešetaka

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci, produžio je pritvor za dva mjeseca S.M. (64) iz Šipova koja se sumnjiči da je podvodila 11-ogodišnju unuku i pedesetrogodišnjaku S.S. koji se sumnjiči za obljubu djevojčice, saznaju Nezavisne.

Određen pritvor babi i muškarcu kojem je podvodila unuku

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci, odredio je jednomjesečni pritvor S.M. (64) iz Šipova koja se sumnjiči da je podvodila 11-ogodišnju unuku i pedesetrogodišnjaku S.S. koji se sumnjiči za obljubu djevojčice, potvrđeno je za Nezavisne.

Kako zaštititi bebu od vrućine

Visoke temperature smetaju svima, a posebno najmlađima.

Devet decenija života, 65 godina braka, 4 djece, 14 unučadi, 17 praunučadi i čukununuče

ČELINAC - Marko i Gospa Savić iz sela Štrbe kod Čelinca imaju po devet decenija života, 65 godina braka, četvoro, djece, 14 unučadi, 17 praunučadi… A, nedavno je stiglo i prvo čukununuče – “bijela pčela” Anastasija!

Najčitanije