Bagdad

Dvije rakete ispaljene na Bagdad u blizini Zelene zone

Iračka vojska saopštila je da su dvije rakete Kaćuša pale u nedjelju naveče u bagdadskom području Jadirija, u blizini dobro čuvane Zelene zone, ali nema izvještaja o žrtvama.

U Bagdadu ubijen poznati politički analitičar

Nepoznati napadači ubili su u Bagdadu poznatog političkog analitičara Hišama el Hašemija, izjavili su danas policijski izvori.

Uhapšen potencijalni nasljednik bivšeg lidera Islamske države

BAGDAD - Specijalne bezbjednosne snage Iraka saopštile su da su uhapsile potencijalnog nasljednika bivšeg lidera Islamske države Abu Bakra el Bagdadija, javila je iračka televizija Alsumarija.

Snježno nevrijeme u Iranu, smrtno stradalo sedam osoba

TAHERAN - Najmanje sedam osoba smrtno je stradalo u snježnoj oluji i lavini na sjeveru Irana.

U Bagdadu pao snijeg drugi put u 100 godina

BAGDAD - Stanovnici Bagdada koriste danas jedinstvenu priliku za grudvanje i pravljenje snimaka nakon što je snijeg pao u glavnom gradu Iraka tek drugi put u posljednjih 100 godina.

Tri "kaćuše" pale u Zelenoj zoni u Bagdadu

BAGDAD - Tri rakete tipa "kaćuša" pale su u Bagdadu u Zelenoj zoni, u kojoj se nalazi više zgrada iračke vlade i stranih ambasada, rekli su izvori iračke policije.

U Bagdadu ubijen jedan demonstrant, ranjeno 25

BAGDAD - Iračke bezbjednosne snage ubile su najmanje jednog demonstranta i ranile 25 kada su upotrijebile suzavac kako bi rastjerale masu ljudi koja je pokušala da pređe most Sinak u Bagdadu, rekli su bezbjednosni i medicinski izvori za Reuters.

Napadnuta baza kod Bagdada koju koriste američke snage

BAGDAD - Vojna baza Al Tadži, koju koriste iračke i američke snage, bila je meta raketnog napada, javlja.

Dvije rakete pale u Bagdadu, jedna u blizini Ambasade SAD

BAGDAD - Dvije rakete "kaćuše" pale su unutar dobro obezbjeđene Zelene zone u Bagdadu, u kojoj se nalaze zgrade vlade i stranih misija, ali niko nije stradao.

Dvije eksplozije u Iraku, oglasile se sirene

BAGDAD - Dvije snažne eksplozije odjeknule su večeras u Bagdadu, prestonici Iraka, a oglasile su se i sirene, javlja Rojters pozivajući se na svjedoke.

Najčitanije