Baja Mali Knindža

Baja Mali Knindža posvetio pjesmu Đokoviću

Popularni pjevač Baja Mali Knindža pružio je podršku najboljem teniseru na svijetu Novaku Đokoviću pred suđenje koje se u noći za nama održalo povodom njegovog slučaja.

Baja Mali Knindža otkriva kako je nastao hit "Plači, mala, plači"

Mirko Pajčin (55), poznatiji kao Baja Mali Knindža, popularnost je stekao tokom rata u bivšoj Jugoslaviji, pjevajući i stvarajući patriotske pjesme.

Dodik zapjevao u duetu sa Bajom Malim Knindžom

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine ponovo je uzeo mikrofon u ruke i zapjevao.

Baja se oprostio od Milana Nenadića: Tvoja poezija je bila presudna

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, oprostio se na Instagramu od pjesnika Milana Nenadića koji je juče tragično stradao.

Selak i Baja peku rakiju

BANJALUKA – Predsjednik Socijalističke partije Srpske (SPS) Goran Selak podijelio je na društvenim mrežama snimak na kojem peče rakiju.

Kako je nastao hit Bore Drljače "Plači, mala, plači"

Malo je poznato da je Baja Mali Knindža, kome je pravo ime Mirko Pajčin, napisao čuvenu pjesmu "Plači, mala, plači", koju je otpjevao Bora Drljača.

Ovo su kćerke Baje Malog Knindže, jedna igra tenis u Americi

Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža, srpski je narodni pjevač koji je popularnost stekao tokom rata u bivšoj Jugoslaviji pjevajući pjesme ratne rodoljubive tematike.

Baja Mali Knindža: Nisam dobio sedmo dete

Pjevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, demantovao je informaciju da je dobio sedmo dijete.

Racija u laktaškom hotelu 'Million': Nisu zatekli Baju, već pištolj i noževe

LAKTAŠI - Policija je izvela raciju u hotelu "Million" u Laktašima, gdje je bio najavljen nastup Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža, ali i legitimisala više lica i pregledala vozila na parkingu, te pronašla pištolj i noževe, dok pjevač nije zatečen u objektu, potvrđeno je iz policije.

Najčitanije