Baka

Baka iz Gacka švercovala cigarete

FOČA - Fočanska policija zaplijenila je 1.770 paklica cigareta bez akcizne markice koje je pronašla prilikom kontrole vozila kojim je upravljala žena iz Gacka, čiji su inicijali S.B. (71), saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Djed mraz i baka mraz: Legenda o legendarnoj ljubavi

Zamislite slatko ušuškano seoce sa brvnarama zatrpanim snijegom, sa crkvicom i malim trgom u centru, čijim sokacima jure irvasi koji vuku sanke prepune poklona što su ih patuljci napravili u svojim radionicama i gdje se iz svake kuće ori pjesma vilenjaka… E, upravo tu živi Djed Mraz sa svojom obožavanom Bakom Mraz.

"Baka zmaj" iz Hrvatske otkriva pedofile

SPLIT - Slučaj Splićanke koja je oblijepila gradski kvart slikama pedofila, uz upozorenje stanarima da ih se čuvaju, potresao je Hrvatsku i doveo u dilemu pravni sistem.

Baka ubila aligatora od 260 kila

Baka Džudi Kokran iz Teksasa uspjela je da ubije 3,5 metra dugačkog i više od 260 kilograma teškog aligatora. Ona kaže da se na taj potez usudila kako bi se osvetila životinji koja joj je pojela njenog konjića.

Bakica oslikava kuće u 91. godini

Anežka - Agnes Kašparkova iz sela Louke u Češkoj ima preko 90 godina i neobičan hobi koji je čini inspiracijom mnogima.

Komentar porodice na smrtovnici: Svijet će bez nje biti ljepše mjesto!?

Neobična smrtovnica osvanula je u medijima u američkoj saveznoj državi Minesoti - porodica je sa olakšanjem prokomentarisala smrt osamdesetogodišnje Ketlin Demlou, uz poruku da će svijet bez nje sada biti "bolje mjesto".

Super baka ima 105 godina i poslala je snažnu poruku svima

Iako ima 105 godina, baku Džezide Alija iz kosovskog sela Stančić vrijeme i nove tehnologije nisu pregazile. Baka je preživjela četiri rata, ima 60 potomaka, petoro djece, unuke, praunuke i čukununuke, ne nosi naočare, ima odličnu memoriju i bez problema koristi svoj mobilni telefon.

Baka uživa u automobilima, radila kao automehaničar, aktivno vozi i sa 83

ŽIVINICE - Fadila Ikanović iz Živinica ima 83 godine i još aktivno vozi auto, a inače je cijeli radni vijek bila automehaničarka.

Baka slučajno "nadrogirala" djecu i unuke za Božić

Kada je šest članova porodice sjelo za božićni ručak u Češkoj, niko nije očekivao da će narednih nekoliko sati povraćati i imati halucinacije.

Baka: Igrao sam za najgori Milan u istoriji

Kolumbijski fudbaler Karlos Baka izjavio je da je bio dio najlošijeg tima u istoriji italijanskog giganta Milana, ali smatra da je na ličnom planu bio uspješan.

Najčitanije