Baka

Baka Prase izašao iz ilegale nakon Kikine smrti

Influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase povukao se sa scene nakon što je preminula jutjuberka Kika Đukić i raskida sa devojkom Anjom Blagojević, a sad je odlučio da se ponovo vrati na javnu scenu i o tome obavijestio svoje pratioce na društvenim mrežama.

7 trikova naših baka koji nam i danas mogu olakšati život

Naše bake i mame znale su jednostavne, a jeftine trikove koji su im olakšavali život, bez velikih novčanih ulaganja.

Baka i deka putuju svijetom zajedno: Njihova ljubav je vječna

Njih dvoje su davno dali svoja obećanja da će se voljeti i u dubokoj starosti, a sada su to i dokazali.

Domaća supa: Bakin lijek koji oporavlja cijelo tijelo

Domaća supa je esencijalni dio naše kuhinje, ali i mnogih drugih. Istinski zdrava, pogotovo za digestivni trakt, ali i za kosti i zglobove, prehlade i generalno dobra za građenje imuniteta, domaća supa je nešto što je svima potrebno.

Baka Prase: Anja i ja smo raskinuli, povlačim se

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obrisao je zajedničke fotografije sa Anjom Blagojević, što je i ona učinila na svojim mrežama, a sada je i otkrio da njih dvoje više nisu u vezi.

Baka naučila da čita i piše sa 104 godine

Kutijama, 104-godišnja baka iz južne indijske države Kerala, oduvijek je željela da ide u školu.

Baka Prase ponovo na sudu

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji pod nadimkom Baka Prase je uslikan ispred Palate pravde, gdje se protiv njega vodi sudski proces zbog nelegalno uvezenih automobila.

Ovo je najizazovnija baka na svijetu

Đina Stjuart (51) iz Australije već nekoliko godina nosi titulu najizazovnije bake na svijetu.

Preminula jedna od najstarijih Sokočanki Milka Kejić

SOKOLAC - Jedna od najstarijih Sokočanki Milka Kejić preminula je danas u 101. godini u selu Preljubovići.

Superbaka Ivanka bukti energijom: U 92. godini trči i preskače plot

PODGORICA - Superbaka Ivanka iz Crne Gore, u 92. godini može se pohvaliti energijom na kojoj bi joj pozavidjeli i duplo mlađi.

Dječak ubio lopova koji je htio da opljačka njegovu baku

VAŠINGTON - Dvanaestogodišnji dječak ubio je jednog od provalnika koji su upali u stan u Sjevernoj Karolini, saopštila je policija.

Podnesena krivična prijava protiv Baka Praseta

MUP Srbije obavijestio je zaštitnika građana Zorana Pašalića da je Uprava kriminalističke policije podnijela krivičnu prijavu protiv jutjubera Bogdana Ilića poznatog kao Baka prase, zbog, kako se sumnja, nedozvoljenih polnih radnji sa maloljetnom osobom, saopšteno je iz kancelarije zaštitnika građana.

Baka Prase u zatvorskom odijelu otkrio zašto ga nije bilo dugo

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prije nešto više od dvije nedjelje odlučio je da se povuče sa YouTubea, a sa Instagrama je uklonio sve fotografije, sem one objavljene 22. jula na kojoj su bile tri tačkice. Međutim sada se, nakon pauze, ponovo oglasio.

Ubacili jaja u automobil Bake Praseta

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, odnosno Baka Prase, oglasio je nakon što mu je neko ubacio jaja u automobil, a on je istakao da je bio je meta hejtera, zbog kojih je morao da promijeni vrijeme i lokaciju snimanja novog spota.

Baka Ljubica ima 95 godina a cijepa drva i kosi sama

Iako je napunila devedeset pet godina, Ljubica Nikolić iz sela Gornji Banjani u Srbiji osjeća se kao da joj je pola vijeka manje.

Najčitanije