Baka

Djed mraz i baka mraz: Legenda o legendarnoj ljubavi

Zamislite slatko ušuškano seoce sa brvnarama zatrpanim snijegom, sa crkvicom i malim trgom u centru, čijim sokacima jure irvasi koji vuku sanke prepune poklona što su ih patuljci napravili u svojim radionicama i gdje se iz svake kuće ori pjesma vilenjaka… E, upravo tu živi Djed Mraz sa svojom obožavanom Bakom Mraz.

"Baka zmaj" iz Hrvatske otkriva pedofile

SPLIT - Slučaj Splićanke koja je oblijepila gradski kvart slikama pedofila, uz upozorenje stanarima da ih se čuvaju, potresao je Hrvatsku i doveo u dilemu pravni sistem.

Baka ubila aligatora od 260 kila

Baka Džudi Kokran iz Teksasa uspjela je da ubije 3,5 metra dugačkog i više od 260 kilograma teškog aligatora. Ona kaže da se na taj potez usudila kako bi se osvetila životinji koja joj je pojela njenog konjića.

Bakica oslikava kuće u 91. godini

Anežka - Agnes Kašparkova iz sela Louke u Češkoj ima preko 90 godina i neobičan hobi koji je čini inspiracijom mnogima.

Komentar porodice na smrtovnici: Svijet će bez nje biti ljepše mjesto!?

Neobična smrtovnica osvanula je u medijima u američkoj saveznoj državi Minesoti - porodica je sa olakšanjem prokomentarisala smrt osamdesetogodišnje Ketlin Demlou, uz poruku da će svijet bez nje sada biti "bolje mjesto".

Super baka ima 105 godina i poslala je snažnu poruku svima

Iako ima 105 godina, baku Džezide Alija iz kosovskog sela Stančić vrijeme i nove tehnologije nisu pregazile. Baka je preživjela četiri rata, ima 60 potomaka, petoro djece, unuke, praunuke i čukununuke, ne nosi naočare, ima odličnu memoriju i bez problema koristi svoj mobilni telefon.

Baka uživa u automobilima, radila kao automehaničar, aktivno vozi i sa 83

ŽIVINICE - Fadila Ikanović iz Živinica ima 83 godine i još aktivno vozi auto, a inače je cijeli radni vijek bila automehaničarka.

Baka slučajno "nadrogirala" djecu i unuke za Božić

Kada je šest članova porodice sjelo za božićni ručak u Češkoj, niko nije očekivao da će narednih nekoliko sati povraćati i imati halucinacije.

Baka: Igrao sam za najgori Milan u istoriji

Kolumbijski fudbaler Karlos Baka izjavio je da je bio dio najlošijeg tima u istoriji italijanskog giganta Milana, ali smatra da je na ličnom planu bio uspješan.

Najčitanije