Baka Prase

Podnesena krivična prijava protiv Baka Praseta

MUP Srbije obavijestio je zaštitnika građana Zorana Pašalića da je Uprava kriminalističke policije podnijela krivičnu prijavu protiv jutjubera Bogdana Ilića poznatog kao Baka prase, zbog, kako se sumnja, nedozvoljenih polnih radnji sa maloljetnom osobom, saopšteno je iz kancelarije zaštitnika građana.

Baka Prase u zatvorskom odijelu otkrio zašto ga nije bilo dugo

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, prije nešto više od dvije nedjelje odlučio je da se povuče sa YouTubea, a sa Instagrama je uklonio sve fotografije, sem one objavljene 22. jula na kojoj su bile tri tačkice. Međutim sada se, nakon pauze, ponovo oglasio.

Ubacili jaja u automobil Bake Praseta

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, odnosno Baka Prase, oglasio je nakon što mu je neko ubacio jaja u automobil, a on je istakao da je bio je meta hejtera, zbog kojih je morao da promijeni vrijeme i lokaciju snimanja novog spota.

Oglasio se Baka Prase: Nemam opravdanje, ali nisam uhapšen nego priveden

Juče je objavljeno da je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase uhapšen.

Karleuša: Baku Prase gledaju deca debili

Rat između, Jelene Karleuše i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne prestaje. Ona je izjavila da njega gledaju samo djeca debili, a on je imao oštar odgovor na to pa se dotakao i njenih kćerki.

Baka Prase zabavljao mališane u Doboju

DOBOJ - Pravu pometnju svojim dolaskom u Doboj izazvao je popularni beogradski jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, jer njegovi obožavaoci nisu marili za semafore i pješačke prelaze kako bi se probili kroz saobraćajni kolaps i dokopali lokacije na kojoj se nalazio prije nastupa.

Najčitanije