Bakir Izetbegović

ANP podijelio HDZ i SDA

MOSTAR - Dok HDZ BiH smatra da Godišnji nacionalni program za NATO (ANP) ne bi trebalo vezati za imenovanje novog predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, SDA se s tim ne slaže.

Čović i Izetbegović opet bez dogovora o formiranju vlasti

MOSTAR - Na današnjem sastanku delegacija HDZ-a i SDA na čelu sa predsjednicima stranaka Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem nije postignut konkretan dogovor ni o jednom spornom političkom pitanju ni na jednom nivou u BiH.

Izetbegović: Krajnje vrijeme da se postupi po sporazumu lidera

MOSTAR - U Mostaru je počeo sastanak delegacija HDZ-a BiH i SDA na čelu sa predsjednicima stranaka Draganom Čovićem i Bakirom Izetbegovićem.

Izetbegović: BiH neće u NATO ako to ne žele Srbi i RS

BANJALUKA - Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da BiH neće ući u NATO ako to ne žele Srbi i Republika Srpska.

Izetbegović pred sjednicu SDA: Čeka nas recesija ako se uskoro ne formira vlast

SARAJEVO - Bakir Izetbegović, lider SDA, kazao je danas pred sjednicu Glavnog odbora ove stranke da su ključne teme sjednice prije godinu dana završeni izbori u BiH.

Sastanak delegacija HDZ-a i SDA 4. ili 5. novembra

SARAJEVO - Lider HDZ-a Dragan Čović izjavio je da će sastanak delegacija HDZ-a i SDA, vjerovatno, biti održan u ponedjeljak ili utorak, 4. ili 5. novembra.

Zaprošena kćerka Bakira Izetbegovića

Jasminu Izetbegović, kćerku predsjedavajućeg Doma naroda PS BiH i predsjednika SDA Bakira Izetbegovića te direktorke KCUS-a Sebije Izetbegović, juče je zaprosio Adnan Cerić, popularni bh. youtuber s kojim uskoro planira stati na ludi kamen.

U ponedjeljak u Mostaru sastanak Čovića i Izetbegovića

MOSTAR - Predstavnici Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) i Stranke demokratske akcije (SDA) sastaće se u ponedjeljak, 28. oktobra, u Mostaru.

Izetbegović: Moj otac se borio da vrati islam, uspio je

SARAJEVO - Lider SDA Bakir Izetbegović rekao je danas u Sarajevu da se njegov otac borio za povratak islama i da je u tome uspio, kao i da se borio za opstanak svog naroda.

Izetbegović: Uskoro novi sastanak sa HDZ-om, očekujem prestanak blokada

SARAJEVO - Predsjednik SDA Bakir Izetbegović najavio je danas u Sarajevu za 28. oktobar novi sastanak sa HDZ-om, naglasivši da očekuje prestanak blokada.

Najčitanije