Baklja

Bakljama na restoran zbog albanskog orla

BRČKO - Tužilaštvo Brčko distrikta optužilo je Severina Dragičevića (29) i Stefana Stevanovića (26) iz tog grada jer su prošle godine nakon fudbalske utakmice između Srbije i Švajcarske na Svjetkom prvenstvu u Rusiji bacili baklje na restoran "Palma" i tako doveli u opasnost veći broj ljudi.

Predstavljena olimpijska baklja za Igre u Tokiju 2020.

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine predstavili su olimpijsku baklju, dizajniranu po motivima cvijeta čuvene japanske trešnje.

Olimpijska baklja mira nakon Banjaluke stigla u Sarajevo

SARAJEVO - Olimpijska baklja mira stigla je iz Banjeluke u Sarajevo.

Olimpijska baklja mira stigla u Banjaluku

Olimpijska baklja mira, simbol Evropskog omladinskog olimpijskog festivala, stigla je Banjaluku. Baklju je kajakašu Darku Saviću danas predao Nenad Vuković, gradonačelnik Istočnog Sarajeva, grada koji će uz Sarajevo biti domaćin EYOF-a.

Olimpijska baklja mira sutra stiže u Banjaluku

Olimpijska baklja mira sutra stiže u Banjaluku. Baklja će na putu iz Rima ka Sarajevu, gdje se održava Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF), svratiti u grad na Vrbasu, a dočekaće je najviši zvaničnici Republike Srpske.

Fudbaler izbacio baklju sa terena pa zapalio maslinjak

Uzbudljivo je bilo utakmici treće hrvatske lige jug na derbiju Uranije i Uskoka jer je atmosfera doslovno bila vatrena.

Olimpijsku vatru u Tokiju pale iz Toyotinog letećeg automobila

Kompanija Toyota usredsrijedila se na futristički projekat vožnje po nebu, budući da japanski proizvođač vozila namjerava da za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine lansira svoj leteći automobil.

Najčitanije