Bal

Austrija otkazala bečki Opernbal

Austrijske vlasti su zbog pandemije virusa korona otkazale Bečki Opernbal koji je bio zakazan za februar 2021. godine.

Na Svetosavkom balu prikupljeno 13.500 KM

DERVENTA - Na Drugom svetosavskom balu u Derventi, u organizaciji Kola srpskih sestara "Carica Milica", prikupljeno je 13.500 KM od ulaznica i donacija, a u okviru kulturnog progama nastupio je akademik Matija Bećković.

Svetosavski bal u Banskom dvoru

BANJALUKA - Kulturno-umjetničko društvo "Sveti Sava" organizuje sedmi Svetosavski bal u Banskom dvoru u Banjaluci 24. januara od 19 časova.

Sjajna atmosfera i gosti iz Evrope na Trećem austrijskom balu u BiH

SARAJEVO.- Raskošan program, veliki broj zvanica i sjajna balska atmosfera obilježile su Treći Austrijski bal u Sarajevu koji je održan proteklog vikenda u raskošnoj sarajevskoj Vijećnici. Austrijski bal je gala manifestacija čijom je organizacijom Sarajevo svrstano prije tri godine na listu svjetskih gradova u kojima se ona održava.

Robert Werner, poznati pijanista dolazi na Treći austrijski bal

Treći po redu Austrijski bal održaće se 08. juna 2019. godine u sarajevskoj Vijećnici, idealnom ambijentu za događaj koji kao kulturna tradicija postoji već više od 100 godina i koja prerasta u tradiciju i u našoj zemlji.

Etiketa ponašanja na balu

U Beču se tokom zime održava više od 400 balova, s frekvencijom od 300.000 posjetilaca iz cijeloga svijeta koji su željni plesa.

Cvijanovićeva otvorila Svetosavski bal u Beču

BEČ - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović otvorila je večeras u Beču Svetosavski bal, koji organizuju Srpski centar i Zajednica srpskih klubova u glavnom gradu Austrije.

U Banjaluci održan Svetosavski bal

BANJALUKA - U Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci večeras je održan Svetosavski bal na kome su učestvovala kulturno-umjetnička društva (KUD) "Čajavec", "Piskavica" i "Pelagić", te Ansambl narodnih igara i pjesama "Veselin Masleša".

Svetosavski bal u Banskom dvoru

Svetosavski bal u Banjaluci biće održan večeras u koncertnoj dvorani Banskog dvora u organizaciji Kulturno-umjetničko društvo "Sveti Sava".

"Svetosavski bal" 24. januara

BANJALUKA - Svetosavski bal u organizaciji Kulturno-umjetničkog društva "Sveti Sava" iz Banjaluke biće održan 24. januara s početkom u 19 časova u koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski dvor.

Najčitanije