Bali

Bali Beg na sudu zbog incidenta na snimanju serije

Turskom glumcu Burak Ozdživitu, koji se u Srbiji proslavio ulogom Bali Bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" prijeti kazna od četiri godine zatvora.

Bali zatvoren za strane turiste do kraja 2020.

Indonezijsko ostrvo Bali ove se godine neće otvoriti vrata stranim turistima zbog zabrinutosti o širenju virusa korona.

Strmim stepenicama do najljepše plaže na Baliju

Legenda kaže da su Bali naseljavali veštaci i zli demoni. Da bi održali ravnotežu dobra i zla, Bogovi su ljudima koji su naselili Bali podarili toplo srce i rajsko mjesto za život.

Erupcija vulkana na Baliju

DŽAKARTA - Na ostrvu Bali u Indoneziji došlo je do erupcije vulkana, zbog čega su otkazani pojedini letovi sa Australijom, saopšili su zvaničnici.

Uzbekistan, Jordan i Bali privlače bh. turiste

BANJALUKA - Pored velikog interesa bh. građana za ljetovanja u Turskoj i Hrvatskoj, interes raste u posljednje vrijeme i za neke daleke i neobične destinacije, poput Kube, Tajlanda, Balija, Jordana pa i Uzbekistana, naveli su iz turističkih agencija.

Rus uhapšen u pokušaju krijumčarenja orangutana s Balija

​Indonezijske vlasti uhapsile su ruskog turistu koji je namjeravao prokrijumčariti drogiranog orangutana sa otoka Bali, saopštila je Kancelarija za konzervaciju.

Snažan zemljotres kod Balija, ima mrtvih

BALI - Najmanje tri osobe su poginule, četiri povrijeđene u snažnom zemljotresu jačine šest stepeni Rihterove skale koji je pogodio oblast kod indonežanskog ostrva Bali.

Vulkan na Baliju ponovo izbacio pepeo i lavu

DENPASAR - Vulkan na planini Agung na indonežanskom turističkom ostrvu Baliju ponovo je danas izbacio pepeo i lavu, a usijana masa se razlila u dužini od dva kilometra od kratera, saopšila je indonežanaska geološka agencija.

Otkrivena pošiljka sa 24 ljudske lobanje

BALI - Carinici su na indonežanskom turističkom ostrvu Bali spriječili pošiljku 24 ukrašene ljudske lobanje u Holandiju.

Aerodrom na Baliju zatvoren zbog vulkana, turisti zaglavljeni

DŽAKARTA - Za putnike koji su se našli na indonežanskom ostrvu Bali izgleda da se ponovo "zatvaraju vrata" za povratak kući jer neke aviokompanije ukidaju letove u strahu od oblaka vulkanskog pepela koji se uzdižu, usljed serije velikih erupcija vulkana na planini Agung.

Najčitanije