Balkon

Cvijeće koje će balkon učiniti čarobnim

Tokom ljetnih dana uživamo u raskoši boja cvijeća, a to ne mora prestati ni s ulaskom u njegovu posljednju etapu. Uz samo nekoliko biljaka i najmanji balkon možemo učiniti pravom kasnoljetnom oazom.

Uzgojite začine u saksijama na terasi ili prozoru

Mirođija, origano, peršun, ruzmarin, bosiljak - samo su neki od začina bez kojih je gotovo nemoguće zamisliti spremanje velikog broja jela. Pored kulinarskih, začinsko bilje se može koristiti i u ljekovite svrhe.

Sviraju sa balkona širom Italije uprkos koroni

RIM - Italijanski muzičari pronašli su način kako da uprkos karantinu i zabrani javnih okupljanja zbog pandemije virusa korona, svojom umjetnošću razvesele sugrađane.

Djevojčica pala sa balkona i poginula

ZENICA - Šesnaestogodišnja djevojčica pala je u noći s petka na subotu s balkona zgrade Javne ustanove "Dom porodica" u Zenici i na mjestu preminula, potvrđeno je federalnim medijima iz policije.

Kineski par držao 10.000 pčela na balkonu zgrade

​Tokom cijele jedne godine, jedan par u Kini je provocirao svoje komšije držeći na balkonu stambene zgrade košnicu sa 10.000 pčela.

Nezgoda u Čelincu: Muškarac u komi nakon pada sa balkona

ČELINAC – Četrdesetčetvorogodišnji Ž.G. povrijeđen je u padu sa balkona u mjestu Jošavka Donja, opština Čelinac, saznaju "Nezavisne".

Mali balkonski raj

Da biste svom balkonu ili terasi dali novi izgled, ne morate napraviti velike promjene, ali svakako morate uložiti malo truda.

Ljetna rezidencija na otvorenom

Umjesto da kupujete gomilu biljaka, visećih teglica, nove stolice, sto, roštilj, dobro proučite šta možete iskoristiti od već postojećih stvari kako biste sredili balkon

Napravite od balkona pravu oazu mira

Počinje sezona uređenja terasa i balkona, međutim, prije nego što krenete s brojnim isprikama i razlozima zašto ne urediti svoj balkon ili terasu, donosimo nekoliko savjeta koji će vam vjerujemo pomoći da promijenite mišljenje.

Dječak od balkona napravio bazen

Na društvenim se mrežama u ponedjeljak pojavila fotografija koja je posvjedočila da su velike vrućine neke natjerale da posegnu za drastičnim, ali i zastrašujuće opasnim metodama.

Najčitanije