Banj brdo

Izabrano najbolje idejno rješenje za vidikovac na Banj brdu

BANJALUKA - Izabrano je najbolje idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje vidikovca na Banj brdu, a pobjednički tim čine inženjeri arhitekture Aleksandar Brelak i Bojan Vučen, te Dragan Zrnić, inženjer građevinarstva.

Banjaluka dobija vidikovac, traži se idejno rješenje

BANJALUKA - Raspisan je konkurs za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja vidikovca na Banj brdu u Banjaluci u namjeri da ovo izletište postane popularna turistička atrakcija i jedan od novih simbola prepoznatljivosti grada, naveli su iz Gradske uprave Banjaluka.

Mini bus od ponedjeljka i radnim danima vozi putnike na Banj brdo

BANJALUKA - Panoramski minibus od sutra će prevoziti zainteresovane građane i turiste i radnim danima do Banj brda, rekli su u Gradskoj upravi.

Panoramski bus vozi na Banj brdo dok god bude lijepo vrijeme

BANJALUKA - Panoramski Banj bus će voziti dok god su vremenske prilike takve da ima zainteresovanih za odlazak na Banj brdo, rekao je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zbog nesavjesnih vozača blokiran prolaz "Banj busa"

Zbog nesavjesnih vozača danas je onemogućen prolaz panoramskog autobusa, “Banj busa”, ka najpoznatijem banjalučkom izletištu.

Prva žičara u Banjaluci od Srpskih toplica do Banj brda?

BANJALUKA - Žičara, zasad idejni projekat studenata Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta (AGGF), jednog dana bi mogla prevoziti građane i turiste od Srpskih toplica do Banj brda.

Panoramski bus vozi na Banj brdo i u oktobru

Panoramski mini bus koji je u ljetnom periodu prevozio izletnike na Banj brdo, nastaviće da saobraća i tokom ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Oglasio se mladić uhapšen zbog oštećenja spomenika: Nisam seljak

BANJALUKA - Mladi Banjalučanin Vedran Grahovac koji je privođen zbog oštećenja spomenika palih Krajišnika na Banj brdu, oglasio se na društvenoj mreži Instagram i poručio da mu nije bila namjera da ošteti spomenik, te da mu nije problem da ode sam i počisti ono što je ostalo poslije vatre.

Objavljen snimak paljenja spomenika na Banj brdu

BANJALUKA - Vedran Grahovac iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je oštetio spomenim Palim Krajišnicima na Banj Brdu.

Zapalio plato spomenika na Banj brdu u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučanin V.G. uhapšen je zbog sumnje da je u petak oštetio spomenik palim Krajišnicima na Banj Brdu.

Najčitanije