Banj brdo

Prva žičara u Banjaluci od Srpskih toplica do Banj brda?

BANJALUKA - Žičara, zasad idejni projekat studenata Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta (AGGF), jednog dana bi mogla prevoziti građane i turiste od Srpskih toplica do Banj brda.

Panoramski bus vozi na Banj brdo i u oktobru

Panoramski mini bus koji je u ljetnom periodu prevozio izletnike na Banj brdo, nastaviće da saobraća i tokom ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Oglasio se mladić uhapšen zbog oštećenja spomenika: Nisam seljak

BANJALUKA - Mladi Banjalučanin Vedran Grahovac koji je privođen zbog oštećenja spomenika palih Krajišnika na Banj brdu, oglasio se na društvenoj mreži Instagram i poručio da mu nije bila namjera da ošteti spomenik, te da mu nije problem da ode sam i počisti ono što je ostalo poslije vatre.

Objavljen snimak paljenja spomenika na Banj brdu

BANJALUKA - Vedran Grahovac iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je oštetio spomenim Palim Krajišnicima na Banj Brdu.

Zapalio plato spomenika na Banj brdu u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučanin V.G. uhapšen je zbog sumnje da je u petak oštetio spomenik palim Krajišnicima na Banj Brdu.

Krenuo panoramski bus na Banj brdo

BANJALUKA - "Banj bus" krenuo je danas sa vožnjama do spomenika na Banj brdu, a ove vožnje trajaće do kraja septembra.

Ponovljena nabavka: Panoramska vožnja do Banj brda čeka prevoznika

BANJALUKA - Ukoliko drugi ponovljeni postupak javne nabavke bude uspješno okončan, od polovine jula trebalo bi da počne prevoz panoramskim mini busom na najpopularnije gradsko izletište – Banj brdo.

Banj bus koči žalba

BANJALUKA - Početak vožnje panoramskim Banj busom, koji bi prevozio putnike do Spomenika palim borcima na Banj brdu iznad Banjaluke, koči žalba, rekli su u Gradskoj upravi.

Teleskop na Banj brdu u kvaru

BANJALUKA - Teleskop, koji je prošle godine postavljen na Banj brdu kako bi se upotpunila turistička ponuda na ovoj lokaciji, zbog kvara je demontiran i poslat na servisiranje u Zagreb, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove u Gradskoj upravi.

Panoramska vožnja do Banj brda počinje na Dan grada

BANJALUKA - Grad Banjaluka će i u novoj turističkoj sezoni organizovati prevoz na najpopularnije gradsko izletište Banj brdo, a ako javna nabavka bude uspješno završena, prevoz bi trebalo da počne za Dan grada 22. aprila i trajao bi do 30. septembra.

Najčitanije