Banj bus

"Banj bus" u novembru samo vikendom

BANJALUKA - Panoramski minibus koji vozi na Banj brdo prevoziće putnike i u novembru, s tim da će se prevoz obavljati samo subotom i nedjeljom od devet do 19 časova, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

Panoramski bus vozi na Banj brdo i u oktobru

Panoramski mini bus koji je u ljetnom periodu prevozio izletnike na Banj brdo, nastaviće da saobraća i tokom ovog mjeseca, potvrđeno je u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Banj bus" prevezao 3.000 putnika, prevoz i u oktobru

​BANJALUKA - Na Banj brdo prevezeno je oko 3.000 putnika za mjesec dana, koliko je u funkciji panoramski minibus, saopšteno je iz banjalučkog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Zbog nesavjesnih vozača, blokiran prolaz "Banj busa"

BANJALUKA - Zbog nepropisno parkiranih vozila, panoramski mini bus koji prevozi turiste na Banj brdo nije mogao saobraćati juče u terminu u 19 časova, a u prethodna dva došlo je do kašnjenja u redu vožnje.

Krenuo panoramski bus na Banj brdo

BANJALUKA - "Banj bus" krenuo je danas sa vožnjama do spomenika na Banj brdu, a ove vožnje trajaće do kraja septembra.

Banj bus koči žalba

BANJALUKA - Početak vožnje panoramskim Banj busom, koji bi prevozio putnike do Spomenika palim borcima na Banj brdu iznad Banjaluke, koči žalba, rekli su u Gradskoj upravi.

Od proljeća vozićem do Banj brda?

BANJALUKA - Turistički vozić bi na proljeće mogao da zamijeni "Banj bus", koji je prošle godine prevozio putnike do Spomenika palim borcima na Banj brdu, rekli su u Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

"Banj bus" za mjesec prevezao 4.000 putnika

BANJALUKA - "Banj bus" u prvih mjesec dana prevezao je više od 4.000 putnika na odredište - do spomenika palim borcima na Banj brdu.

Panoramski bus odvezao prve putnike do Banj brda

BANJALUKA - Građani su s oduševljenjem dočekali da se sa panoramskim minibusom provozaju do Banj brda, koji je u petak pušten u funkciju.

Najčitanije