Banja

Oldtajmeri iz cijelog svijeta u "Banji Vrućici"

TESLIĆ - Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" kod Teslića ugostio je vozače oldtajmera iz cijelog svijeta.

Banja Vrućica: Vijek u službi zdravlja

Sa završetkom Drugog svjetskog rata i stvaranja socijalističke Jugoslavije obnovljena je banja Vrućica i prešla u državno vlasništvo. Prema procjeni iz 1946, površina posjeda Sime Krstića iznosila je 684 dunuma i 889 m².

Za 85 srednjoškolaca plaćena praksa u "Banji Vrućici"

TESLIĆ - Direktor Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" iz Teslića Dragan Bogdanić danas je sa 85 učenika iz lokalne Srednje škole "Jovan Dučić" potpisao ugovore o plaćenoj učeničkoj praksi.

FELJTON: Banja Vrućica - Vijek u službi zdravlja

U banji Vrućici postojala je tokom sezone organizovana zdravstvena služba s američkim rendgenskim aparatom "najnovijeg tipa".

100 godina u misiji očuvanja zdravlja

TESLIĆ - Svečanom akademijom, Zdravstveno-turistički centar "Banja Vrućica" obilježio je 100 godina uspješnog poslovanja, a u novi vijek, kako najavljuju, ulaze s ambicioznim planovima.

Centar zdravstva i turizma u RS

TESLIĆ - Monografija o istorijatu Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" pod nazivom "Vijek u službi zdravlja" autora Bojana Stojnića, te Viber stikeri s motivima banje predstavljeni su u petak povodom velikog jubileja ZTC "Banja Vrućica" - 100 godina od osnivanja.

Konkurs za dodjelu stipendija učenicima otvoren od ponedjeljka

Konkurs za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola za školsku 2019/2020. godinu u Banjaluci biće otvoren u ponedjeljka.

FELJTON: Banja Vrućica - Vijek u službi zdravlja

Današnje čari banje Vrućice kod Teslića izrastale su vijekovima, a uređivane su i sređivane jedan vijek.

Veterani Zvezde i Minerala zaigrali povodom 100 godina postojanja ZTC Banja Vrućica

Zdravstveno turistički centar Banja Vrućica povodom obilježavanja 100 godina postojanja organizovala je niz događaja, a jedan od onih koji promoviše zdrav život jeste fudbalska utakmica veterana domaćeg Minerala i beogradske Crvene zvezde.

Osman Junuzović pobjednik "Trke zdravlja" u "Banji Vrućici"

TESLIĆ - Osman Junuzović iz Doboja pobjednik je današnje trke na deset kilometara, organizovane u okviru međunarodne sportske manifestacije "Trka zdravlja" u kompleksu Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" kod Teslića.

Najčitanije