Banja

"Zakuvaj krofne" od sada i u srcu Banjaluke

​Idući Gospodskom ulicom, ulazite u parkić, fino popločanu pješačku zonu. Zdesna vas posmatra ban Milosavljević, a sa lijeve strane je Hram Hrista Spasitelja. Odmah tu, baš tu, kada skrenete na stazicu u banovom parkiću, već možete da osjetite miris koji će da vam obavije cijelo tijelo i obuzme dušu.

Brži put do ponude "Banje Vrućica"

TESLIĆ - Svi trenutni i budući korisnici usluga Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" od sada će putem Viber chatbot aplikacije ove banje u Tesliću na brz i jednostavan način, 24 časa dnevno, moći da pronađu sve što ih zanima o ponudi koju ima.

Tegeltija: Svi nivoi vlasti da podrže "Banju Vrućicu"

TESLIĆ - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija naglasio je danas da svi nivoi vlasti treba da pomognu u procesu promocije prema stranim tržištima Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" u Tesliću, koji je jedna od najboljih ustanova tog tipa na prostoru zemalja nekadašnje Jugoslavije.

Pogledajte kako Japanci izvode "Nišku Banju"

Romski bend iz Japana Pyramidos, koji nerijetko svira melodije sa Balkana, preradio je i pjesmu "Niška Banja". U svom stilu su izveli jednu od najpoznatijih pjesama sa juga i skoro cijelu je otpjevali na srpskom jeziku.

Banja Vrućica nezamjenjiva ustanova za kardiovaskularnu rehabilitaciju

TESLIĆ - Tradicionalna manifestacija 16. "Dani Banje Vrućice", održana u subotu u hotelu "Kardial" u Tesliću, okupila je oko 200 ljekara i eminentnih stručnjaka iz oblasti kardiologije i fizikalne medicine iz RS, FBiH i Srbije.

Otvoreni "Dani Banje Vrućice"

TESLIĆ - Tradicionalna manifestacija "Dani Banje Vrućice", koja se ovog vikenda održava u Banji Vrućici kod Teslića, okupila je više od 200 ljekara specijalista iz Republike Srpske, Federacije BiH i Srbije koji će govoriti o kardiologiji i prevenciji bolesti iz te oblasti, ali i liječenju gojaznosti.

Specijalistički centar "Banja Vrućica" već ima više od 1.500 zadovoljnih pacijenata

TESLIĆ - Iako je od otvaranja ZU Specijalistički centar "Banja Vrućica" prošlo tek dva i po mjeseca, u ovoj zdravstvenoj ustanovi već je preregistrovano 1.520 pacijenata, a svakodnevno im se javljaju novi, koji žele da se liječe u njihovom timu porodične medicine.

Pogledajte kako će izgledati banja u Srpskim Toplicama

BANJALUKA - Rekonstrukcija prostora Banjsko-rekreativnog centra Srpske Toplice, trebalo bi da počne na proljeće iduće godine, uporedo sa izgradnjom novog mosta, koji će biti izgrađen 200-tinjak metara od banje.

Ujedinjena Srpska organizuje obuku o strateškom planiranju

TESLIĆ - Ujedinjena Srpska organizuje u Banji Vrućici dvodnevnu obuku za izborne štabove, društvene mreže stranke, medije i internet marketing, pod nazivom "Strateško planiranje", kojoj će prisustvovati preko 150 predstavnika izbornih štabova, administratora za društvene mreže, kao i kompletno rukovodstvo stranke.

Učenici na praksi u ZTC "Banja Vrućica" dobili prvu platu

TESLIĆ - Više od 80 učenika Srednje škole "Jovan Dučić" Teslić, koji su potpisali ugovor sa Zdravstveno-turističkim centrom (ZTC) "Banja Vrućica" o plaćenoj učeničkoj praksi, već su primili svoju prvu platu.

Najčitanije